Vind de juiste auto in Lissabon Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Lissabon Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

VW Polo

VW Polo

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 16:17 uur.

BMW 116

BMW 116

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 16:17 uur.

BMW 7er 4T AUT AC

BMW 7er 4T AUT AC

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 16:17 uur.

Ford Transit Minivan

Ford Transit Minivan

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 20:35 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lissabon Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lissabon Luchthaven:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Lissabon Luchthaven

Portela Airport, ook wel bekend als luchthaven Lissabon is een internationale luchthaven gelegen op 7 km ten noorden van het kasteel van São Jorge in de stad van Lissabon, de hoofdstad van Portugal. De luchthaven is de belangrijkste internationale toegangspoort tot Portugal en een belangrijke Europese hub. De luchthaven heeft twee start-en landingsbanen, die plaats bieden aan grote vliegtuigen, zoals de Boeing 747. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Lissabon Airport neutraal en open voor zowel Duitse en Britse luchtvaartmaatschappijen. In 2012 waren er in totaal 15 miljoen mensen die via luchthaven Lissabon, hun weg in Portugal vervolgden. Bent u van plan om de omgeving van Lissabon te bezichtigen, dan raden wij u aan om een huurauto te huren.

Autohuur luchthaven Lissabon
Met uw huurauto raden wij u aan om als eerst naar de hoofdstad Lissabon te gaan. Lissabon is een prachtige stad met ongeveer 550.000 inwoners. Zo kunt u in Lissabon naar de kathedraal van Lissabon, een prachtig kathedraal die helaas door verschillende aardbevingen getroffen is. Na de kathedraal van Lissabon kunt u met uw huurauto van Lissabon Airport naar het Hiëronymietenklooster, een klooster dat gebouwd is in de manuelstijl en dateert uit het jaar 1502.  Veder kunt u in Lissabon naar het Chiado, een winkelgebied, de Ponte 25 de Abril, een brug van 1 km en als u heerlijk wilt wandelen kunt u naar het Parque Eduardo VII. Het park is 25 hectare groot en hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. Na de mooie stad Lissabon kunt u met een huurauto van Lissabon Airport naar Coimbra, een mooie stad ten zuidoosten van Lissabon. Coimbra was in 2003 de culturele hoofdstad van Europa en kent verschillende bezienswaardigheden. In de stad kunt u naar Sé Velha, een oude kathedraal, Velha universidade, de oude universiteit en naar een klein bos. Het bos kenmerkt zich door de prachtige flora en fauna en u kunt er heerlijk wandelen.

Met de huurauto door Portugal

Wilt u ook de rest van Portugal gaan bekijken? Ook dan bent u bij HAPPYCAR aan het goed adres. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huurauto op te halen op het vliegveld van Lissabon en deze weer in te leveren op de luchthaven van Porto. U kunt in dat geval een rit langs de kust maken én het binnenland verkennen. Op die manier mist u niets van Portugal en ontdekt u zelf de leukste plaatsjes. U organiseert geheel uw eigen reis.

Houdt u meer van uitgaan? Ga dan met uw huurauto naar Albufeira! Overdags kunt u hier heerlijk genieten op het prachtige strand en door de straatjes van Old Town slenteren.  Hier zitten ook enkele goede restaurants waar u heerlijk kunt eten. 's Avonds kunt u ervoor kiezen om hier te blijven en te genieten van een lekkere cocktail. Maar u kunt natuurlijk ook naar New Town gaan, waar u op de Strip kunt feesten tot in de vroege uurtjes.

Na dit avontuur kunt u uw reis vervolgen in de richting van Faro: een bekende toeristenplaats in de Algarve. Als u houdt van historie en architectuur, zal Faro u zeker bevallen. U kunt hier het mooie stadhuis bezichtigen, door de oude stadspoorten lopen en een kijkje nemen in de aparte kathedraal van de stad. Deze stad heeft een lange historie, onder anderen met de Romeinen, een bisschop en meerdere Koningen. Het voordeel is dat u bijvoorbeeld uw huurauto op de luchthaven van Faro weer kunt inleveren.

Huurauto Lissabon Airport
In de omgeving van Lissabon kunt u genieten van verschillende pittoreske dorpjes, parken, steden en stranden. Op de stranden kunt u heerlijk genieten van de Portugese zon en de zee. In Portugal kunt u heerlijk eten en drinken. Wanneer u in Lissabon bent raden wij u daarom ook aan om de Coelho em vinho te proberen, konijn bereid in wijn. Met een huurauto van de luchthaven van Lissabon kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.