tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Londen Heathrow Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Ford Fiesta
Ford Fiesta
gevonden op 19 sep. 2016 23:10 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Ford Kuga SUV
Ford Kuga SUV
gevonden op 18 okt. 2016 21:47 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Ford Mondeo Estate
Ford Mondeo Estate
gevonden op 19 sep. 2016 23:10 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Mercedes E
Mercedes E
gevonden op 18 okt. 2016 21:47 uur

Autohuur Londen Heathrow Luchthaven

London Heathrow Airport, ook wel bekend als Heathrow Airport is een van de vijf vliegvelden die Londen rijk is. Heathrow Airport is gelegen in de London Borough of Hillingdon, West-Londen. Heathrow Airport is de drukste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk en de derde drukste luchthaven ter wereld in termen van het totale passagiersvervoer.  Het vliegveld Heathrow heeft meer internationale passagiers dan welke andere luchthaven ter wereld. In 2012 passeerden meer dan 70 miljoen passagiers de luchthaven. De luchthaven is eigendom van Heathrow Airport Holdings, dat ook eigenaar en exploitant is van drie andere Britse luchthavens.

Huurauto Heathrow Airport
Wanneer u meer van de regio rondom Heathrow Airport wilt zien, raden wij u aan een huurauto te huren. Een huurauto boekt u gemakkelijk online, zodat u er zeker van bent dat de huurauto bij aankomst voor u beschikbaar is. Na dat u uw koffers heeft opgehaald en uw huurauto in ontvangst heeft genomen kunt u met car rental heathrow airport naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen. Londen is een prachtige stad waar u tijd te kort zult hebben. Zo kent de stad verschillende bezienswaardigheden, musea, stadsparken en toeristische attracties. Een van deze toeristische attracties is het London Eye, het oog van Londen. Het London Eye is het hoogste reuzenrad van Europa en de meest populaire toeristische attractie in het Verenigd Koninkrijk, bezocht door meer dan 3,5 miljoen mensen per jaar. Verder kunt u met Car Rental London Heathrow Airport in Londen naar het Palace of Wesminster, de ontmoetingsplaats van de eerste en tweede kamer van het parlement van het Verenigd Koninkrijk. Wat ook zeker niet van uw lijstje mag ontbreken is de Big Ben, de bijnaam van de grote bel die in de toren hangt. Wanneer u even tot rust wilt komen van de drukte van de stad kunt u naar het Hyde Park, een prachtig park van 140 hectare.

Autohuur Heathrow luchthaven
Waarschijnlijk zult u in Londen niet genoeg tijd hebben, maar wanneer u er voor kiest om andere steden in de buurt van Londen te bezoeken is dit met Car Rental London Heathrow Airport goed mogelijk. Zo rijdt u bijvoorbeeld binnen 2 uur naar Birmingham of naar Bristol. Beide steden hebben u ontzettend veel te bieden. Zo kunt u heerlijk genieten van het typische Britse eten of een drankje drinken op een van de vele terrasjes.  Met car rental heathrow airport, kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.