Vind de juiste auto in Madeira Funchal Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Madeira Funchal Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 okt. 2016 14:08 uur.

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 okt. 2016 14:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Madeira Funchal Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Madeira Funchal Luchthaven:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Madeira Funchal Luchthaven

Madeira, bekend als de parel van de Atlantische Oceaan en de drijvende tuin, is een must see voor natuurliefhebbers die bovendien willen genieten van een heerlijk subtropisch klimaat. Exotische bloemen worden afgewisseld door fraai groene vegetatie, een strak blauwe zee en bergen. Kortom, volop mogelijkheden om optimaal te genieten van rust. Om het Portugese eiland te verkennen biedt HAPPYCAR de mogelijkheid om gebruik te maken voor het vergelijken van de verschillende aanbieders van autoverhuur Madeira Airport. In een oogopslag worden de prijzen en voorwaarden van bedrijven als Europcar, Hertz en Avis met elkaar vergeleken, zodat de beste keuze gemaakt kan worden.

Ontdek Madeira
Het op 700 kilometer ten westen van Afrika gelegen eiland Madeira heeft het hele jaar door een zeer aangename temperatuur wat een bezoek het hele jaar door prettig maakt. Alom geliefd vanwege zijn natuurlijke schoonheid biedt het eiland volop mogelijkheden om de natuur op zijn best te beleven. Door de afwezigheid van zandstranden is het eiland gevrijwaard van massatoerisme, waardoor rust gegarandeerd is. Wel zijn er voldoende mogelijkheden om diverse soorten watersport te beoefenen voor de kust, waar het kristalheldere water een enorme aantrekkingskracht uitoefent. Het middelpunt van Madeira vormt de hoofdstad Funchal, die officieel opgericht werd in 1508. Het rijke historische erfgoed wordt gecombineerd met een breed aanbod aan uiteenlopende festiviteiten het hele jaar door, waardoor een auto van autoverhuur Madeira Airport de ideale manier is om de hoofdstad en het eiland verder te verkennen.

Met een huurauto Madeira ontdekken
De hoofdstad Funchal biedt bezoekers de mogelijkheid om de lokale Mercado dos Lavraderos markt te bezoeken, waar exotische bloemen, groenten, fruit en lokaal vervaardigd handwerk gekocht kan worden. Een overblijfsel uit de 15de eeuw geheel in Manuelinestijl is de Sé Kathedraal die in het centrum van de stad ligt. Verder zijn er tal van musea, tuinen, galerijen en verschillende monumenten die bezocht kunnen worden. Wie de auto van Rental Car Madeira Airport een dag laat staan kan genieten van een wandeling langs de promenade richting de haven, waar het goed toeven is en genoten kan worden van diverse lokale specialiteiten, waaronder de bekende Madeirawijn of de traditionele chinesa, een speciale koffie. Verder lopend richting de pier hebben bezoekers de mogelijkheid om het amfitheater van Funchal te bewonderen.

Madeira heeft het hele jaar door verschillende evenementen en festiviteiten en staat wereldwijd bekend om zijn spectaculaire vuurwerk op oudejaarsavond. Daarnaast wordt Carnaval uitgebreid gevierd evenals het Festival Atlântico en het Bloemenfeest.

Rondreis door de regio Madeira
Niet alleen Funchal is het bezoeken waard, ook de directe omgeving van de hoofdstad is bijzonder aantrekkelijk. Vooral het kustgebied en het binnenland met zijn zeer afwisselende landschap maken een rit langs de verschillende wegen zeer de moeite waard. De zuidkust die beschermd is tegen sterke winden staat bekend om zijn ongekende rust, terwijl de noordkust met zijn ruige kliffen, baaien en een woelige zee tegen een achtergrond van groene bergen een spectaculair uitzicht biedt.

Wie van de bergen houdt komt zeer zeker aan zijn trekken met het mystieke berglandschap van het eiland. Mistige toppen zorgen voor een geheimzinnige uitstraling, terwijl de lager gelegen gebieden een ongekende flora herbergen. De oude irrigatiekanalen (levadas) die langs de bergen lopen zijn voorzien van wandelpaden waarlangs het eiland lopend verkend kan worden.

Een bezoek brengen aan het zandeiland Porto Santo behoort eveneens tot de vele mogelijkheden. Het eiland is bereikbaar met de veerboot of vliegtuig en verschilt hemelsbreed van Madeira. Terwijl Madeira geniet van uitbundige groene schoonheid en een gebrek heeft aan zandstranden, is Porto Santo met een 9 kilometer lang zandstrand gezegend.

Nog meer genieten van de natuur kan door een boottocht te boeken om naar één van de onbewoonde eilandengroepen van Desertas en Selvagens te gaan. Alle eilanden zijn uitgeroepen tot natuurreservaten waar onder andere bedreigde diersoorten als de monniksrob en een zeer diverse flora te vinden zijn. Ook grote kolonies zeevogels vinden hier de rust en ruimte om nesten te bouwen en zich voort te planten.

Madeira optimaal verkennen? Dan kan door een auto te huren bij Madeira Airport via de vergelijkingssite van HAPPYCAR. Gegarandeerd de scherpste prijzen en beste voorwaarden voor autohuur Madeira Airport.