tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Marrakesh Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen
Hyundai i10
Hyundai i10
gevonden op 10 okt. 2016 20:45 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Peugeot 308
Peugeot 308
gevonden op 6 okt. 2016 17:17 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen
VW Jetta
VW Jetta
gevonden op 15 okt. 2016 12:34 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen
Porsche
Porsche
gevonden op 10 okt. 2016 20:45 uur

Autohuur Marrakesh Luchthaven

Huurauto op Marrakesh Airport.

Wanneer u Noord-Afrika wilt ontdekken, en kiest voor Marokko, bent u in Marrakesh op het goede adres! Marrakesh is een grote stad in heet noord westen van het Afrikaanse land Marokko. Het is de derde grootste stad van het land, na Casablanca en Rabat.De rode koningsstad met zijn oude paleizen en sprookjesachtige sfeer is voor sommige wel één van de bijzondere steden. U kunt uw huurauto op het vliegveld van Marrakesh ophalen en zo bent u verzekerd van een onafhankelijke reis.

Marrakesh is één van de vier koningssteden. De andere drie steden zijn Rabat, Fès en Meknes. De voormalige sultans kozen destijds steeds een nieuwe stad om hun rijk te regeren. De gekozen stad werd dan verdedigd en ommuurd ter bescherming en de stad werd dan ook rijker van paleizen en grote moskeeën.

Bezienswaardigheden Marrakesh.

Het beroemde plein in Marrakesh en heet Djemaa el Fna, hier gebeurt alles waar een toerist op wacht. Hier vindt u authentieke Marokkaanse producten. Loop langs de kraampjes terwijl uw zintuigen feest vieren dankzij de vele geuren van kruiden. Verder is er ook veel entertainment aanwezig, denk bijvoorbeeld aan acrobaten, slangenbezweerders, muzikanten. ‘s Avonds kunt u genieten van hapjes en drankjes die ter plaatse voor uw neus klaargemaakt worden.

Achter het beroemde plein kunt de zogenaamde souks vinden. Dit zijn de vele kleine straatjes en steegjes met kleurrijke producten. Hier kunt u voor de souvenirs terecht. Hier vindt u kleding, schoenen, kruiden, manden , tapijten en nog veel meer.

Aan de ander kant van het grote plein vindt u de medina van Marrakesh. Dit zijn doolhoven van smalle straatjes. Hier vindt u een autovrije centrum met vele winkeltjes, kraampjes, terrasjes en diverse uitgaansgelegenheden. Veel winkeliers zullen een praatje met u willen maken en hun producten aan u verkopen. Afdingen is hier heel gewoon en hoort bij de cultuur.

De grootste moskee van Marrakesh is de Koutoubia Moskee. Deze staat tegelijkertijd ook symbool voor de stad. Helaas mogen niet-moslims niet naar binnen maar de moskee van buiten bewonderen is zeker de moeite waard.

Het paleis de la Bahaia is gebouwd in 1880 en de bouw hiervan duurde zo’n 10 jaar. Het paleis telt hierbij ook 160 kamers en liggen de tuinen op zo’n acht hectare grond verspreid. Si Moussa gaf de opdracht tot het bouwen van het paleis. Hij liet het zo bouwen dat zijn 4 echtgenotes en zijn 24 bijvrouwen elkaar niet zouden zien als ze zich in de tuin bevonden.

Wat is Marrakesh zonder een bezoekje aan de Marokkaanse hamam? In een hamam kunt u heerlijk bijkomen van uw vakantie en tot rust komen. U kunt bij een hamam verschillende soorten badrituelen bijboeken naar uw keuze. De sfeer in een authentieke hamam zal u in een sprookjesachtige omgeving brengen: dit is dus zeker de moeite waard.

Bezoek ook de moderne wijk van Marrakesh genaamd Villa Nouvelle. Hier vindt u warenhuizen maar ook handwerkwinkels en designer winkels. Daarnaast zijn er luxe winkels  en restaurants waar u wat kunt eten als u honger heeft gekregen.

De Saadische graven trekken jaarlijks vele toeristen. Er zijn meer dan 200 graven te bezichtigen en deze komen uit de 16e eeuw. Hier kunt u ook de graven van de 66 familieleden van de Koninklijke Saadische familie vinden.  Zoals u misschien al had verwacht, zij deze ook rijkelijk versierd.

Met uw huurauto kunt u de Ourika Vallei bezoeken, die ligt op ongeveer 2 uur rijden.U kunt diverse watervallen bezoeken doordat deze vallei de uitlopers van Atlas Gebergte inde. Vanuit Marrakesh kunt u de toppen van Atlas Gebergte zien. U kunt een dagje uittrekken om dit gebergte te bezoeken per auto. Onderweg naar dit gebied zult u ook langs berberdorpjes komen en kunt u het landelijke gevoel proeven in Marrakesh.

Zoals u hierboven kunt lezen is een bezoek aan Marrakesh en omgeving zeker de moeite waard. Met een huurauto van HAPPYCAR maakt u het uzelf alleen maar gemakkelijker en comfortabeler. Boek dus nu uw huurauto voor uw reis naar Marrakesh op HAPPYCAR.nl.