tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Miami Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Nissan Versa
Nissan Versa
gevonden op 19 aug. 2016 08:54 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen
Chrysler 200
Chrysler 200
gevonden op 16 aug. 2016 20:54 uur
Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 13 aug. 2016 07:17 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen
Nissan Maxima 4T AUT AC
Nissan Maxima 4T AUT AC
gevonden op 2 sep. 2016 17:30 uur

Autohuur Miami Luchthaven

Wanneer u op vakantie gaat naar Miami in de Verenigde Staten is het hebben van een huurauto eigenlijk onmisbaar. De afstaden die u moet afleggen om alles te zijn zijn best groot en daarnaast kunt u op deze manier alles op uw eigen tempo bezoeken. Taxi's en het openbaar vervoer zijn natuurlijk ook een mogelijkheid, maar aangezien de prijs van benzine en huurauto's vrij laag is, ligt dit veel meer voor de hand.

U kunt na aankomst op de luchthaven een huurauto bij Miami Airport gaan reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Miami. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Ontdek Miami

Ondanks dat Miami een grote stad is kunt u vanaf de luchthaven gelijk deze stad gaanontdekken. Het rijden in Miami is dan ook erg gemakkelijk. In deze stad wordt er gebruik gemaakt van oplopende straatnummers in combinatie met de aanduiding noord, oost, zuid, west. Ook al is Miami een echt grote stad, laat dat je niet tegenhouden! Er zijn namelijk een aantal dingen die het rijden in een auto hier een stuk aangenamer maken dan in Nederland:

- De meeste auto’s hebben een automatische versnellingsbak

- Je mag rechts inhalen

- De wegen zijn breder dan in Nederland

- Als het stoplicht op rood staat en u wilt rechtsaf slaan, dan mag dit. Echter wanneer er ook een bord staat met de tekst ‘No turn on red’, dan mag dit uiteraard niet.

Met een huurauto Miami ontdekken

Veel mensen denken dat Miami Beach het strand van Miami is, maar dit is niet het geval. Miami is namelijk een andere plaats, waar u zeker een bezoek aan moet brengen. Herken de stranden uit één van de vele films of tv-series die hier zijn opgenomen. De kenmerkende Art Deco bouwstijl van Miami Beach mag je ook niet missen. Met uw huurauto kunt u rijden langs de palmen en terrasjes van Ocean Drive. U zult u hie ruw ogen uit kijken naar de prachtige gebouwen in kleurige pasteltinten, dure auto's, neonreclames, luxe winkels en mooie mensen die flaneren over de boulevard.

Wanneer u ook in Miami bent, het hele jaar door is de temperatuur zeer aangenaam. Het hoogseizoen loopt hier van december tot en met maart. Als u ook van uitgaan en lekker eten houdt, dan is Miami the place to be. Na het eten kunt u zich uitleven in één van de clubs, discotheken of bars. Ook kunt u gaan naar een optreden van een bekende DJ of zanger. De kans dat er beroemdheden optreden hier is namelijk erg groot. In Miami is er 24 uur per dag is er iets in het uitgaansleven te beleven in deze prachtige stad!

 

Regio Miami

Wanneer je in Miami bent, kom je ogen en oren te kort om alles in één vakantie te kunnen bekijken. De Florida Keys moet je gezien hebben. U kunt langs de vele eilandjes die verbonden zijn door de bruggen naar het bekende Key West. Golfers kunnen terecht op één van de vele golfbanen die er te vinden zijn. Miami Seaquarium staat garant voor spektakel en biedt de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen. Wilt u op zoek gaan naar beroemdheden dan kunt u een kijkje nemen op Star Island. Hier bevinden zich de megavilla’s van sommige
Om Florida verder te bekijken is een huurauto ideaal, bijvoorbeeld voor een bezoek aan de attractieparken van Orlando. Daar vindt u Disneyland op zijn best. Ga via Naples richting de Everglades om dan in Miami weer te eindigen. Voor de echte avonturiers is Miami een perfect startpunt om langs de oostkust van de Verenigde Staten te rijden en te eindigen in New York.