Vind de juiste auto in München Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in München Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 09:58 uur.

Ford S-Max Minivan

Ford S-Max Minivan

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 17:53 uur.

Mercedes C STW

Mercedes C STW

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 aug. 2016 13:58 uur.

VW Sharan Minivan

VW Sharan Minivan

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jul. 2016 09:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in München Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in München Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur München Luchthaven

Huurauto Airport München
Bent u op zoek naar een goede huurauto in de mooie Duitse stad München? Bij HAPPYCAR vindt u eenvoudig de auto die u zoekt. Wij kijken namelijk niet alleen naar de beste prijs, maar houden daarbij ook de kwaliteit scherp in het oog. Zo kiest u bijvoorbeeld voor Holiday Autos of RentalCars en ontdekt u met een huurauto van Airport München niet alleen de stad zelf, maar ook de omgeving ervan.

Algemene informatie
Al in de vroege middeleeuwen wordt de stad München in diverse documenten genoemd. Het eerste vaste jaartal voor de stichting van de stad is 1158. De stad dankt haar naam aan het klooster dat in de buurt was van deze nieuwe, belangrijke handelspost, namelijk München. De stad was aanvankelijk de plaats van allerlei hertogen en vooraanstaande figuren, maar in de 20ste eeuw werd het vooral een stad van politieke onrust. In de Tweede Wereldoorlog is hier erg veel gebeurd. Zo was er onder andere het hoofdkwartier van de NSDAP te vinden. De stad werd echter grotendeels platgebombardeerd en veel van de historische gebouwen gingen verloren. Na de oorlog werd besloten om de stad weer in zijn oorspronkelijke luister te herstellen. In 1972 werden hier uiteindelijk zelfs de Olympische Spelen gehouden. Vandaag de dag wordt de stad vooral geroemd om zijn schitterende gebouwen. In oktober kunt u hier terecht voor de gezellige Oktoberfesten en natuurlijk is er in de wintermaanden ook hier een gezellige kerstmarkt te vinden, één van de grootste van Zuid-Duitsland. Kies voor een huurauto die u ophaalt bij Airport München en laat u verrassen door deze veelzijdige stad.

Met een huurauto München verkennen
Wie aan München denkt, zal vast het beeld van Frauenkirche voor ogen hebben, al kent u de naam misschien niet eens. Deze gotische kathedraal valt op door de twee torens met de bijzondere koepels van inmiddels groen uitgeslagen koper. Het is een symbool dat ook vaak wordt gebruikt voor de stad. De kerk is goed bereikbaar dankzij de autohuur bij Airport München en ook het interieur is beslist de moeite waard. Wie interesse heeft in historische gebouwen en wel zin heeft in een ritje in een huurauto door de stad, kan naar hartenlust genieten door de poorten te gaan bekijken. Van de vier poorten die in de middeleeuwen toegang gaven tot de stad zijn er nog drie over. Heel bijzonder is dat deze alle drie een verschillende bouwstijl hebben. Als u de poorten bewondert, bent u tevens in het prachtige oude stadscentrum van deze stad. Geniet met volle teugen van de prachtig bewaarde oude panden, wellicht onder het genot van een hapje en drankje in een van de vele horeca gelegenheden. In het centrum treft u ook het beroemde Marienplatz aan. Dit plein is echt het hart van de stad. Met name in de zomer komen de toeristen om hier te kijken en te luisteren naar het klokkenspel van het raadhuis. Dan zijn er ook diverse festiviteiten, net zoals het plein in de middeleeuwen werd gebruikt voor toernooien en andere evenementen.

Rondreis door de regio München
Dat Zuid-Duitsland mooi is, daar hoeven wij u als reiziger vast niet meer van te overtuigen. In de omgeving van München is het dan ook heel gemoedelijk rondtoeren. Gaat u graag op de historische toer? Een gezellig tripje is het niet, maar indrukwekkend is het zeker wel: een bezoek aan het concentratiekamp Dachau. Dit ligt op relatief korte afstand van het centrum van de stad en met de auto kost het u ongeveer een halfuur om het te bereiken. Ook het klooster Andechs is zeker een bezoek waard. Dit ligt vlakbij het sprookjesachtige plaatsje Herrsching am Ammersee. In de zomer is het een centrum van watersport, maar ook op andere tijden in het jaar kunt u hier genieten van de prachtige omgeving. Kunt u er geen genoeg van krijgen? Bezoek dan ook de Starnberger See. Hier ligt in het midden een klein eiland, het Rozeneiland, dat u ook kunt bezoeken. Zoals de naam al zegt vindt u hier een schitterende rozentuin en er is een oud casino te vinden dat vandaag de dag dienst doet als museum. U kunt het ook iets verder opzoeken en richting het Oostenrijkse Salzburg rijden.  Dankzij de autohuur bij Airport München liggen al deze plaatsen binnen handbereik.