Vind de juiste auto in Murcia-San Javier Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Murcia-San Javier Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Opel Corsa

Opel Corsa

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2016 18:30 uur.

Seat Leon

Seat Leon

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2016 18:30 uur.

VW Passat

VW Passat

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2016 09:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Murcia-San Javier Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Murcia-San Javier Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Murcia-San Javier Luchthaven

Murcia is een aantrekkelijke stad en gemeente in het zuidoosten van Spanje. Het is qua inwonertal de zevende stad van Spanje. De regio heeft meer dan drieduizend zonuren per jaar en de kuststrook staat bekend als de Costa Calida. U vindt hier aan de Middellandse Zee mooie, schone zandstranden en u kunt hier een grote verscheidenheid aan watersporten beoefenen. Murcia heeft een aloude geschiedenis en is gelegen in een wonderschoon landschap. Autohuur bij Murcia Airport biedt u de mogelijkheid om direct na landing van uw vlucht op de luchthaven Murca-San Javier de stad en de omgeving te ontdekken. Via het vertrouwde huurautovergelijkingsplatform van HAPPYCAR komt u snel aan een goede en voordelige huurauto bij bekende verhuurbedrijven als Europcar, Avis, Hertz, CarDelMar en Thrifty.

Ontdek Murcia
De officiële geschiedenis van Murcia gaat terug tot het jaar 830, toen de stad aan de rivier de Segura werd gesticht door de Moorse overheersers. Daarvoor was echter al sprake van bewoning in de streek. Murcia behoort tot de oudste vestigingsgebieden van Europa, zo bewijzen archeologische opgravingen en Griekse reisverslagen. De groei van Murcia kreeg vanaf het einde van de dertiende eeuw gestalte, toen Koning Alfons X van Castilië hier residentie hield.

De stadsgroei bereikte in de vijftiende eeuw een hoogtepunt met de aanleg van irrigatiesystemen in de beroemde boomgaarden van Murcia. De stad vormt het centrum van een laaggelegen vruchtbare vlakte, ook wel ꞌHuertaꞌ genoemd. Murcia bevindt zich op 43 meter boven de zeespiegel. De regio Murcia heeft een afwisselend natuurlandschap, met badlands, dennenbossen, bergketens, steppes, ruige kliffen en zandstranden. Autoverhuur bij Murcia Airport brengt u in contact met al het natuurschoon.

Met een huurauto Murcia ontdekken
Murcia is een universiteitsstad. De Giorieta is het centrum van de stad, een plein dat stamt uit de achttiende eeuw, waar het prettig vertoeven is. De stad herbergt een aantal interessante barokke gebouwen, die u met een auto huren bij Murcia Airport op uw gemak en op het moment dat het u schikt kunt bekijken. Kies via HAPPYCAR voor goedkope autohuur bij Murcia Airport en plan een trip langs het achttiende-eeuwse bisschoppelijke paleis Palacia Episcopal, de veertiende-eeuwse kathedraal Santa Maria van Murcia in gotische stijl, het Salzillo Museum en de Monasterio de los Jeónimos klooster.

Murcia heeft een aangenaam mediterraan klimaat, dat in gunstige zin wordt beïnvloed door de ligging aan de Middellandse Zee. De zomers zijn warm. De temperatuur in de maanden juli en augustus schommelt rond de 30 graden. In de wintermaanden januari en februari is de gemiddelde temperatuur altijd nog zo'n 16 à 17 graden. Ideaal weer om er met een huurauto op uit te trekken in Murcia en omgeving.

Rondreis door de regio Murcia
Eén van de voornaamste bezienswaardigheden en recreatieplekken is de zoutwaterlagune Mar Menor: de grootste binnenzee van Europa en één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Het strand van Mar Menor ligt aan warm en ondiep water. Met een rental car bij Murcia Airport kunt u koers zetten naar ouderwetse vissersdorpjes als Aguilas en Cabo de Palos. Het zee-reservaat van de Islas Hormigas staat bekend als de beste duikplaats van Spanje. Salinas y Arenales is het belangrijkste park met wetlands van de regio. De beschermde natuurparken Calblanque - leefgebied voor vele verschillende vogelsoorten - en San Pedro del Pinatar nodigen ook uit om te bezoeken tijdens uw verblijf in Murcia. Als u naar het nabijgelegen kustplaatsje Cartagena rijdt, kunt u het Romeins theater aanschouwen. De oude havenplaats Cartagena beschikt tevens over een interessant Archeologisch Museum, een scheepvaartmuseum en het kasteel Castillo de la Concepción. Een andere prachtige stad in de regio is Lorca, waar u veel Moorse invloeden tegenkomt. Het kasteel Torre Alfonsina is hier dé attractie.

Goedkoop een auto huren bij Murcia Airport kunt u het beste regelen via het onafhankelijke platform voor huurautovergelijking HAPPYCAR. Aangezien de prijzen van meer dan 150 autoverhuurbedrijven wereldwijd worden vergeleken, krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. U krijgt gratis advies en kunt tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren. Murcia heeft veel te bieden. Van stadshistorie tot rustieke natuurplekken voor rustzoekers. Met een rental car bij Murcia Airport ontdekt u wat deze stad en regio in Zuidoost-Spanje allemaal in petto heeft. De luchthaven ligt op 49 kilometer van het stadscentrum van Murcia. Deze afstand kunt u met uw huurauto in iets meer dan een halfuurtje overbruggen.