Vind de juiste auto in Napels Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Napels Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda

Fiat Panda

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2016 17:47 uur.

Opel Astra STW

Opel Astra STW

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2016 17:47 uur.

Nissan Qashqai SUV

Nissan Qashqai SUV

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2016 17:47 uur.

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 07:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Napels Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Napels Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Napels Luchthaven

‘Een mens die Napels heeft gezien kan nooit meer treurig zijn’. Dit is een citaat van Goethe. De derde grote stad van Italië is Napels. Vaak vergeten en in verband gebracht met pizza en maffia. Maar Napels is één van de oudste steden en heeft een enorme schat aan bezienswaardigheden. Het historische centrum van Napels staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is het openbaar vervoer in Napels veel verbeterd. Het blijft echter aan te raden om bij een huurauto op de luchthaven op te halen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Napels. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Napels

Volgens de Mythologie waren de Sirenen half godinnen die woonden op eilandjes en zee reizigers verleidden met hun prachtige gezang. Hierdoor vergingen de schepen. Na de doortocht van de Griekse held Odysseus verloren de Sirenen hun krachten. De Sirenen veranderde in Rotsen behalve Parthenope (maagdengezicht) die werd begraven op de plek waar nu Napels ligt. De naam Napels is afkomstig van de naam Neapolis oftewel nieuwe stad. Napels was de hoofdstad van het Koninkrijk Napels vanaf de 13de eeuw. Omdat deze stad al heel lang bestaat en een zeer veelzijdige toekomst heeft gehad, is er veel te ontdekken in en rondom Napels. Met een huurauto rijdt u sneller naar de stranden buiten de stad aan de Middellandse Zee. Napels is de meest gebombardeerde stad van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig is er toch veel cultuur en archeologische erfenis achtergebleven in de stad. Ook in het binnenland van Italië is er veel te ontdekken.  

In Napels zelf is ook nog meer te ontdekken, zoals het theater San Carlo. Dit is het oudste operatheater van Europa. Ook de berg Capodi, het Palazzo Reale (17e eeuw), het Castel Nuovo met grote ronde torens (13e eeuw) en  het stadsdeel Santa Lucia zijn zeker het bezoeken waard. Na deze plekken te hebben bezocht rijdt u  gemakkelijk ook nog langs de verschillende en vele musea in de stad. De belangrijkste van de musea's zijn: het Museo Archeologico Nazionale, het Museo di Capodimonte, en het Certosa e Museo di San Martino. Ook de Kathedraal van Napels is zeer indrukwekkend en is gebouwd op oudere kerken. Om de dag af te sluiten is het een aanrader om met de huurauto naar een Napolitaans restaurant te rijden en aldaar te genieten van de kwalitatief goede Napolitaanse culinaire gerechten. Beroemd onder deze recepten zijn de pizza, ijs en spaghetti.

 

Rondreis door de regio Napels

Met uw huurauto kunt u ook de regio rondom Napels verkennen. Twee beroemde plaatsen in de buurt zijn Pompeï en Herculaneum. Deze ruïnes van Romeinse steden werden verwoest in de eerste eeuw voor Christus. Iets ten westen van Napels ligt Pozuolli waar u een prachtig Amfitheater kan bezoeken. In de Romeinse tijd namen hier 20.000 toeschouwers plaats en werden er zeeslagen nagespeeld. Ook de Solfatara crater waar resten van de Romeinse overheersing zijn gevonden is een aanrader om te bezoeken. Iets ten oosten ligt de Tempio di Serapide. Een mooie ruïne van een antieke markt. Beleef met deze plaatsen het antieke Romeinse tijdperk en leer over Keizerrijk, Republiek en drama. Om deze plaatsen te bereiken is een huurauto ideaal, u kunt op deze manier alle bezienswaardigheden vanuit Napels bezoeken. Daarnaast bereikt u snel vanuit Napels de hoofdstad van Italie, Rome.

Zoals u hierboven heeft gelezen zijn er vele mogelijkheden en geeft een huurauto u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.