Vind de juiste auto in Natal Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Natal Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Novo Uno

Fiat Novo Uno

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 08:01 uur.

Renault Sandero

Renault Sandero

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 08:01 uur.

Dacia Duster

Dacia Duster

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 okt. 2016 08:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Natal Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Natal Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Natal Luchthaven

Huurauto Airport Natal
Gaat u binnenkort naar Brazilië? In dit land kunt u niet zonder een goede huurauto. Bij HAPPYCAR helpen wij u graag om een keuze te maken voor een autohuur bij Airport Natal. U kunt kiezen voor diverse van onze partners, zoals Hertz, Avis en Europcar. Daarbij kijken wij niet alleen naar de prijs, maar houden wij natuurlijk ook de kwaliteit in het oog. Tenslotte is het eveneens noodzakelijk om over een betrouwbare auto te beschikken. Maak de vergelijking en laat u verrassen door de prijzen van de autoverhuur bij Airport Natal.

Algemene informatie
In het jaar 1501 kwamen ontdekkingsreizigers voor het eerst in de buurt van de plaats Natal. Het was Amerigo Vespucci die even verderop voet aan wal zette. Jaren later werd de plaats bezet door Franse piraten die handel dreven met de oorspronkelijke bevolking. Dit was het signaal voor de Portugese gouverneur om op deze plaats een fort te bouwen. Tegen 1600 ontstond hierdoor vlakbij het fort een nederzetting, namelijk Natal. De plaats is zelfs een twintigtal jaren in de handen van Nederland geweest. Het land was echter niet bijzonder vruchtbaar en de inkomsten werden dan ook met name uit het vee gehaald. Dit veranderde in de twintigste eeuw behoorlijk, aangezien deze stad door zijn uitstekende positie een centrum werd van zout- en oliehandel. Door de strategische ligging, werd er in de Tweede Wereldoorlog ook een Amerikaanse basis gevestigd. Vandaag de dag is de stad echter met name bekend om het goede voetbalteam. Natuurlijk zijn er ook allerlei bezienswaardigheden in de stad te vinden en in het centrum zijn diverse restaurants gevestigd waar u de echte plaatselijke gerechten kunt proeven. Het Braziliaanse eten is eigenlijk een mengeling van allerlei culturen, doordat er in het verleden zoveel verschillende invloeden zijn geweest. Hierdoor is er voor iedereen wel wat te vinden wat naar de smaak is. Laat u adviseren door de plaatselijke bevolking en ga eropaf met uw huurauto van Airport Natal.

Met een huurauto Natal ontdekken
Als u Natal wilt ontdekken is een huurauto eigenlijk wel een must. En vergeet in de zomer zeker niet te vragen om een wagen met een goede airconditioning. Natal wordt namelijk ook wel de stad van de zon genoemd vanwege de vele zonuren. Het centrum van de stad bestaat uit smalle straatjes en zandpaden die naar het strand lopen. Hier zijn nog veel historische panden uit de koloniale tijd te bewonderen. Een prachtige kerk om te gaan bezichtigen is de oude Santa Antoniokerk. Hier treft een interieur dat alle pracht en praal toont van het rijke Rooms Katholieke leven, maar in de stad is ook een schitterend voorbeeld te zien van moderne bouwkunst. Om het gebied naar het noorden toe beter te ontsluiten is een brug gebouwd over de rio Potengi. Een ritje daarover met uw rental car van Airport Natal geeft een schitterend uitzicht op de omgeving en de mooie brug. Heeft u specifieke adressen die u wilt bezoeken en bent u nog niet bekend in de stad? Vraag dan bij de autohuur bij Airport Natal zeker om een navigatiesysteem, wanneer dit niet standaard in de wagen ingebouwd is. Wilt u de drukte van de stad even ontvluchten? Dan is daar het Parque das Dunas, langs de rand van de oceaan.

Rondreis door de regio Natal
In de omgeving van Natal zijn natuurlijk een aantal stranden te vinden, maar deze worden vooral gebruikt door de plaatselijke bevolking. Als u van zwemmen houdt, is het verstandig om vooraf te informeren of het veilig is om dat ter plaatse te doen. Er zijn namelijk ook plaatsten waar de oceaan gevaarlijk is door rotspartijen, ruw water en verraderlijke stromingen. De mooiste stranden die met name door toeristen worden bezocht, vindt u verderop bij Ponta Negra. Hier is het uitgaansleven ook geconcentreerd. De meeste luxe hotels en ressorts beschikken over eigen zwemvoorzieningen en vaak ook privéstranden. Wilt u tijdens een rondrit in de omgeving nog een leuke stop maken, dan is Pipa misschien wel wat. In dit hippiedorp kunt u handgemaakte zaken kopen en natuurlijk te horen krijgen hoe de wereld moet worden gered. Met een rental car van Airport Natal bereikt u al deze bijzondere plaatsen binnen een mum van tijd. Kies de meest voordelige autoverhuur bij Airport Natal en haal alles uit uw verblijf aan Brazilië.