tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Newark International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 19 sep. 2016 12:05 uur
Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Nissan Versa
Nissan Versa
gevonden op 19 sep. 2016 12:05 uur
Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Chrysler 200
Chrysler 200
gevonden op 19 sep. 2016 12:05 uur

Autohuur Newark International Luchthaven

Newark is een kleine plaats in Californië aan de westkust van de Verenigde Staten ongeveer 60 kilometer ten zuiden van San Francisco. Newark werd vroeger bewoond door de Ohlone indianen en is pas in 1955 gesticht. De plaats is een uitstekende verblijfplaats tijdens een vakantie of zakenreis door de gunstige ligging en het aangename klimaat. De winters zijn zacht met temperaturen rond de 15 graden en in de zomer ligt de temperatuur rond de 25 graden. Om Newark en omgeving op een comfortabele manier te verkennen kunt u voordelig een auto huren bij de locaties voor autohuur Newark Airport van Avis, Thrifty of AutoEscape. Voor de beste deals voor rental car Newark Airport vergelijkt u de voertuigen en de prijzen bij HAPPYCAR.

Ontdek Newark Californië met autoverhuur Newark Airport
Newark ontdekt u het beste met een huurauto van Newark Airport. Met de auto trekt u er in alle vrijheid op uit om alle bezienswaardigheden en de leukste activiteiten te ondernemen in dit Amerikaanse dorpje. Zo kunt u bijvoorbeeld lekker shoppen in het moderne winkelcentrum NewPark. Naast een groot aantal interessante en exclusieve winkels is er ook een ruim aanbod aan restaurants waar u lekker kunt eten. Als de kinderen het winkelen moe zijn, dan kunnen zij zich vermaken in de Play Area. Wat is er fijner als het warm weer is en je lekker wilt ontspannen? Precies! Een heerlijke duik in het zwembad. Het Silliman waterpark is een paradijs voor kinderen en natuurlijk ook voor de volwassenen die zich even lekker willen uitleven in het water. U vindt in dit waterpark een groot aantal zwembaden waarvan enkelen comfortabel verwarmd zijn. Met de glijbanen, riviertjes en speelplekken staat het Silliman waterpark garant voor een hele dag plezier! Mocht u eind september in Newark verblijven dan heeft u geluk, want dan vinden de jaarlijkse Newark Days plaats. Gedurende vier dagen wordt met allerlei festiviteiten en muziek de verjaardag van Newark gevierd. Voor de nodige dosis natuur kunt u terecht bij het Don Edwards San Francisco Bay National Wildlife Refuge. Dit natuurreservaat in Newark heeft een bezoekerscentrum waar zij u alles kunnen uitleggen over de trekvogels en andere bedreigde diersoorten die er in dit reservaat rondlopen of -vliegen. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van San Francisco Airport.

Rondreis door de regio Newark Californië met autoverhuur Newark Airport
Newark is een leuke plaats omdat het niet zo groot is en zeer gemoedelijk. Dat betekent dat een huurauto van Newark Airport geen overbodige luxe is om de omgeving en de omliggende steden te verkennen. Welk type auto u ook wenst tijdens uw verblijf, bij HAPPYCAR heeft u volop keuze uit de vele aanbiedingen voor een Rental Car Newark Airport. De bekendste stad in de buurt is natuurlijk San Francisco. Als u in Newark verblijft, dan mag u deze wereldstad niet overslaan. San Francisco is een zeer geliefde toeristische stad die wereldwijd voornamelijk bekend is geworden als speelveld voor menig Amerikaanse serie zoals Full House, Charmed en Dharma & Greg. Als u aan San Francisco denkt, dan ziet u natuurlijk hét symbool van de stad voor u: de Golden Gate Bridge. Maar naast deze brug heeft San Francisco nog tal van andere toeristische trekpleisters zoals de voormalige gevangenis op het eiland Alcatraz en Palace of Fine Arts. In de herfst vindt het San Francisco Jazz Festival plaats. In Newark bevindt u zich ook op steenworp afstand van Sillicon Valley. Dit is in principe niet een zeer toeristische plek, maar gezien de grote naam en het belang van de technologische ontwikkeling die zich daar plaatsvindt, is het wellicht de moeite waard om de sfeer even op te snuiven. Een andere stad die met een huurauto van autohuur Newark Airport goed te bereiken is Sacramento. Ook deze Californische stad heeft een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van het Heilig Sacrament. De bouw van deze katholieke kerk werd in 1889 afgerond en laat zich kenmerken door een Neobarok-stijl. Wilt u wat meer te weten komen over de oorsprong van Sacramento, dan kunt u het staatspark Sutter's Fort bezoeken. Sutter's Fort was de eerste gemeenschap in de vallei van Sacramento die niet bestond uit de oorspronkelijke inheemse bevolking.