Vind de juiste auto in Oujda Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Oujda Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Clio 5-door

Renault Clio 5-door

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2016 15:16 uur.

Dacia Logan

Dacia Logan

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2016 22:05 uur.

Dacia Duster 1.5 DCI

Dacia Duster 1.5 DCI

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2016 11:47 uur.

Renault Kangoo

Renault Kangoo

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 okt. 2016 18:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oujda Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oujda Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Oujda Luchthaven

Oujda is een stad gelegen in het mooie land Marokko. De stad is belangrijk aangezien hier een belangrijk spoorwegknooppunt ligt gevestigd. Daarnaast is de stad erg rustig. Het is echt een plek waar je een keer moet zijn geweest. In tegenstelling tot diverse andere Marokkaanse steden is het in Oudja erg rustig. Toeristen gaan hier ook voornamelijk naartoe voor hun rust. Naast het belangrijke spoorwegknooppunt ligt in Oujda ook het belangrijke Oujda Airport gelegen. Dit vliegveld biedt vele vluchten aan naar bijvoorbeeld Amsterdam en Londen. Natuurlijk kan je er voor kiezen om deze rustige stad te bezoeken door op een makkelijke manier een vliegreis erheen te boeken, maar dat maakt je reis nog niet compleet. Als je wilt genieten van de gastvrijheid van Marokko, de cultuur die er bruist, het heerlijke eten maar ook zeker de diversiteit aan landschappen en natuur, dan kan je er ook voor kiezen om met een Rental Car Oujda Airport de stad te verkennen. Een Rental Car Oujda Airport heb je zo geboekt via HAPPYCAR. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om een voor jou geschikte auto te kiezen van diverse aanbieders zoals Avis en Enterprise. Vervolgens vergelijk je de verschillende prijzen die bij de huurauto's worden gevraagd en kies je de voor jou beste prijs. Autoverhuur Oujda Airport heb je in een handomdraai geregeld en je kan beginnen aan je reis naar deze prachtige stad die je echt een keer gezien moet hebben!

Ontdek Oujda (Airport)
Oujda is een prachtige rustige stad dat ten Noord Oosten ligt van Marokko. De stad werd gesticht in 994 en telt op dit moment rond de 400.000 inwoners. Als je dit vergelijkt met een aantal andere Marokkaanse steden, zie je al dat Oujda een vrij rustige stad is. Waar het inwoneraantal in 994 nog maar een paar honderd inwoners telde, groeide de stad verder in 1048. De stad werd uitgebreid en het inwoneraantal nam toe. Onder sultan Abou Youssef werden er moskeeën gebouwd, werd de landbouw belangrijk gemaakt, groeide de stad verder en werd er plaats gemaakt voor belangrijke architectuur. In de periode 1844-1859 werd de stad bezet door Fransen. Waar dit natuurlijk niet ideaal was omdat dit veel veranderde aan de economie en de stad zelf, bracht het wel een voordeel mee. De Fransen maakten namelijk hun eigen wegen en zorgden voor een verbeterde infrastructuur in Oujda.

Als je met een Huurauto Oujda Airport verlaat en de stad zelf inrijdt, merk je dat er een ontspannen sfeer heerst in de stad. Waar je wel meteen herkent dat je in Marokko bent door de gastvrijheid en de manier waarop de gebouwen zijn gebouwd, krijg je veel rust en ontspanning mee in Oujda. Op de straten klinkt altijd wel muziek en ook uit de huizen klinken de vrolijke klanken van verschillende liederen. Oujda is hierdoor een erg levendige stad en nodigt uit om langer te blijven.

Met een Huurauto Oujda Airport ontdekken
Met Autoverhuur Oujda Airport otdekken en vervolgens de stad is een avontuur op zich. Er valt een heleboel te ontdekken in de stad. Dit komt omdat heel veel elementen van de oude cultuur bewaard is gebleven. Daarnaast zou je er alleen al willen blijven voor de gastvrijheid die je geboden wordt. Op Oujda Airport zelf heb je toegang tot diverse traditionele restaurants maar ook internationale restaurants zodat je kunt genieten van wereldse gerechten. In Oujda zelf kan je genieten van echte Marokkaanse gerechten zoals Couscous, heerlijke salades en visgerechten. Ook is lamsvlees een echte delicatesse zoals in meerdere plaatsen in Marokko. Alcohol zal niet in elke bar te vinden zijn, maar uiteraard wel in de internationale restaurants. Wel kan je er de hele dag genieten van de beste thee.

Alhoewel Oujda minder historische monumenten heeft dan andere Marokkaanse steden, kan je er wel plekken bezoeken die je niet mag missen. Een voorbeeld hiervan zijn de vier monumenten die de stad telt: Bab Ouled Amran, Bab Sidi Aissa, Bab Sidi Abdelwahab en Bab Ahljam. Daarnaast dient het graf van Sidi Yahia Mali als pelgrimsoord voor zowel Moslims, Christenen en Joden.

Rondreis door de regio Oujda (Airport)
Via Autohuur Oujda Airport is het natuurlijk leuk om de stad zelf te ontdekken, maar de regio is ook erg prachtig. Via Autohuur Oujda Airport reist je bijvoorbeeld naar het grote park ten zuiden van Oujda. De Forêt Grande Mosqueé. Reis je meer af naar het Noorden, kan je genieten van de stranden langs de Mediterrane Zee.

Goede reis!