Vind de juiste auto in Praag Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Praag Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Ka

Ford Ka

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2016 13:19 uur.

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2016 13:19 uur.

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 07:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Praag Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Praag Luchthaven:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Praag Luchthaven

Praag is zonder twijfel één van de mooiste steden in Europa. Het heeft zelfs de veelzeggende bijnaam De Gouden Stad gekregen, dat verwijst naar de schoonheid van de Tsjechische hoofdstad. Praag is een stad vol geschiedenis en met een unieke charme. Er valt dan ook genoeg te zien en te ontdekken. Met een huurauto van Praag Airport rijdt u in alle rust van de ene mooie locatie naar de andere. Maar voor die huurauto betaalt u het liefst zo weinig mogelijk. En dat begrijpen we bij HAPPYCAR. Daarom vindt u op onze vergelijkingssite de prijzen van elke autoverhuur bij Praag Airport. Zo ziet u direct of u nu het beste af bent bij AutoEurope, RentalCars of toch bij Europcar.

Ontdek Praag
De geschiedenis van de stad Praag gaat al ver terug. Sinds het begin van de jaartelling hebben verschillende volkeren op deze plek gewoond, waaronder de Germanen en de Slaven. De eerste stappen richting het huidige Praag werden gezet in de negende eeuw na Christus. In die periode werd er begonnen met de bouw van de Praagse Burcht. Dit complex staat op een heuvel in de wijk Hradĉany, waar u dankzij de autohuur bij Praag Airport gemakkelijk naartoe rijdt. Met een oppervlakte van 7,5 hectare is de Praagse Burcht één van de grootste paleizencomplexen in de wereld. En dat de Tsjechen nog steeds erg trots zijn op dit bouwwerk, blijkt wel uit het feit dat het 's avonds extra mooi verlicht wordt. Tegenwoordig is Praag vooral een sfeervolle stad met gezellige wijken en tal van restaurants. Vooral buiten de toeristische zones kunt u echt Tsjechische eten tegen een goede prijs. Proef bijvoorbeeld eens de typisch Tsjechische knoflooksoep of de goulash. Aan het einde van de avond stapt u gewoon weer in uw huurauto van Praag Airport en rijdt u terug naar uw hotel.

Met een huurauto Praag ontdekken

Praag heeft een mooie historische binnenstad die zelfs een vermelding heeft gekregen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Door de autohuur van Praag Airport staat u in een mum van tijd al midden in het oude centrum. Praag oogt een beetje als een doolhof waardoor er op elke hoek weer iets anders te ontdekken valt. Een van de meest bijzondere bouwwerken die u hier kunt bewonderen, is ongetwijfeld de Astronomische Klok. Dit zeshonderd jaar oude uurwerk geeft niet alleen de tijd aan, maar ook de dagen en de stand van de maan en de zon. Op het hele uur begint er een bijzonder schouwspel: de parade van de apostelen. Vlak bij de Astronomische Klok vindt u de beroemde Karelsbrug. Deze brug over de Moldau staat vol met beelden van heiligen en andere religieuze taferelen. Met uw rental car van Praag Airport rijdt u ook zo naar de Joodse wijk Josefov. De oude synagoges en de imposante begraafplaats zijn zeker een bezoek waard.

Rondreis door de regio Praag
Na al die indrukken die u in de stad opdoet, is het soms ook prettig om even de rust van de natuur op te zoeken. Dankzij de autoverhuur bij Praag Airport heeft u alle vrijheid om eens op ontdekkingstocht te gaan in de rest van de omgeving. Praag ligt in de regio Centraal-Bohemen. Deze regio staat bekend om het heuvelachtige landschap, de uitgestrekte bossen en de diepblauwe meren. Stop bijvoorbeeld eens bij het 68 kilometer lange Orlikmeer. Dit meer is vooral geliefd vanwege de vele watersportmogelijkheden. Maar ook slot Orlik is een populaire trekpleister. Dit kasteel herbergt onder andere een ridderzaal, bibliotheek, jachtzaal, kapel en verschillende salon. Daarnaast slentert u langs waardevolle kunstcollecties en heeft u alle kans om het uitgebreide wapenarsenaal te bekijken. Een andere bijzondere plek waar u met uw rental car van Praag Airport heen kunt gaan, zijn de druipsteengrotten van Koněprusy. Deze grotten vindt u zo'n 40 kilometer ten zuidwesten van Praag. Een gids leidt u in ongeveer een uur tijd door de gangen, die hun oorsprong hebben in de 400 miljoen jaar oude Devon calciet rotsen. In het bovenste gedeelte van de grot komt u zelfs langs een vijftiende eeuwse werkplaats. Deze locatie werd in het geheim gebruikt door geldvervalsers. Zo'n bijzondere plek wilt u toch niet missen?