Vind de juiste auto in Preveza Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Preveza Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 19:32 uur.

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 19:32 uur.

Toyota Avensis

Toyota Avensis

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 19:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Preveza Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Preveza Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Preveza Luchthaven

Een vakantie in Preveza
Griekenland is al jarenlang een schitterend vakantieland. Want met lekker weer en schitterende stranden is dit een droombestemming voor iedere vakantieganger. Wil je echter een optimale afstemming hebben tussen een leuke stad en mooie stranden? Ga dan naar Preveza. Met een leuke vliegreis ben je zo op de bestemming en vanuit autoverhuur Preveza Airport wordt die reis pas echt geslaagd. Hoe dat gaat? Begin bij Happycar. Dit is namelijk de plaats waar je kunt kiezen uit de grote merken zoals Rental Cars, Holiday Autos en Avis. Door deze samenvoeging van alle bekende autoverhuurders vind je binnen de kortste tijd een auto die geheel aan jouw wensen voldoet. Hierdoor wordt de vakantie nog een stuk leuker want het is nu mogelijk om al die leuke bezienswaardigheden langs te gaan in één vakantie. Welke dat zijn zullen we natuurlijk later vertellen. In ieder geval is het een stuk makkelijker om met een huurauto Preveza Airport naar het hotel te komen en dit voor elkaar te krijgen. Kies dus ook die perfecte auto voordat je op vakantie gaat en profiteer van de allerbeste prijzen.

Ontdek Preveza
Een van de vier departementen van Epirus is de unieke stad Preveza. Een stad die je vanuit Rental Car Preveza Airport eenvoudig en snel zal bereiken om vervolgens te genieten van al het mooie dat wij nu met je zullen delen. Want Preveza grenst in het noorden aan de Epirotische departementen Ioannina en Thesprotia. Daarnaast vind je in het oosten het laatste departement dat Arta wordt genoemd. Ga je naar het zuiden, dan vind je de Golf van Amvrakikos en in het westen zal de Ionische zee op jou staan te wachten. In het noordelijke gedeelte van de stad vind je bergachtig landschap die vanuit autoverhuur Preveza Aiport uitstekend te bereiken is en waar oom verschikkende bergketens zich bevinden. De hoogste berg is Parga, die een hoogte bereikt van 927 meter. Daarnaast zijn er nog veel meer andere toppen die je vanuit Rental Car Preveza Airport kunt bezichtigen. Om natuurlijk vervolgens weer terug te gaan naar de stad Preveza die over een schitterende geschiedenis bezit. Het werd rond 290 voor christus gesticht en later door de Venetianen bezet. Pas na deze onrustige tijd kwam het in bezig van Griekenland waar het tegenwoordig nog altijd geniet van bijzondere voordelen. Met de pittoreske havenplaats en het Venetiaanse kasteel vormt dit een schitterend geheel. Maak dus optimaal gebruik van de veelzijdigheid door een Huurauto Preveza Airport.

Met een huurauto Preveza ontdekken
De leukste bezienswaardigheden Beginnen vanuit autoverhuur Preveza Airport. Om een goed overzicht te geven beginnen bij een van de meest recente veranderingen. Want vanaf juli 2012 is de voormalige olijvenfabriek geopend als museum. Het is te vinden op de K. Tzavella straat nummer 19 en zit vol interessante mogelijkheden. Het is mogelijk om een rondleiding te volgen, maar zelf rondkijken is natuurlijk ook geen enkel probleem. In het museum wordt geheel uitgelegd hoe olijfolie wordt gemaakt. Van begin tot eind kan dit proces meegemaakt worden en dat is natuurlijk hartstikke interessant. Een andere mogelijkheid is een echte wandeling te maken door het centrum van Preveza. Hier vind je gezellige winkeltjes en leuke terrasjes waar je lekker kunt zitten. Voor degene die van rust houden, reizen af naar het strand. Want zoals je misschien al wist is Preveza omringd door mooie stranden. Hier geniet je niet alleen van het schitterende uitzicht. Want ook zwemmen is een hele goede mogelijkheid om even lekker te bewegen. Maak er dus een goede afwisseling van door deze leuke bezienswaardigheden af te wisselen met rust. Zodat ook de omgeving van Preveza straks bezichtigd zal worden. In ieder geval is die mogelijkheid altijd aanwezig wanneer je een auto huurt vanuit autohuur Preveza Airport.

Rondreis door de regio van Preveza
Vanuit autohuur Preveza Airport is het de aangewezen mogelijkheid om de omgeving te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een rondreis door het gebied ten zuiden van de stad of verken een van de vele stranden die het rijk is. Een mooi voorbeeld hiervan is het Mitikas strand waar genoten kan worden van witte zandstranden, helderblauw water en natuurlijk een schitterend uitzicht. Maak er dus een echt dagje uit van en start vanuit autoverhuur Preveza Airport om alle mooie plaatsjes te bezichtigen.