Vind de juiste auto in San Francisco International Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 18 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in San Francisco International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 02:43 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 08:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2018 08:19 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 02:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2018 06:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2018 06:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in San Francisco International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Francisco International Luchthaven:

4.7 tot 5 (592 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ga vooral zo door.
Huurauto beoordeling van Sjoerd V.- 17 sep. 2018 12:30
(5 tot 5 )
alles liep soepel shuttel van schiphol naar huur locatie en auto afhandeling snel en makkelijk super leuke auto schoon en nieuw
Huurauto beoordeling van Jonathan D.- 16 sep. 2018 14:50
(5 tot 5 )
Belangrijk is dat je krijgt wat je vraagt. In dit geval wilden we graag de Ford Mustang die we op papier gehuurd hadden ook echt zouden krijgen. Dat was gelukt.
Huurauto beoordeling van Ben S.- 15 sep. 2018 12:30

Autohuur San Francisco International Luchthaven

San Francisco Airport is de grootste internationale luchthaven van San Francisco en de tweede drukste luchthaven van Californië, na de luchthaven van Los Angeles. De luchthaven San Francisco werd al in mei 1927 opgericht en is sindsdien altijd eigendom geweest van de stad en provincie San Francisco. Wanneer u de regio van San Francisco wilt bekijken dan kunt u het beste een auto huren. Het is een reusachtige metropool waar van alles te beleven is. U kunt een bezoek brengen aan de beruchte gevangenis, Alcatraz, of de Golden Gate Bridge. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto kunt u San Francisco op een leuke en makkelijke manier ontdekken.  U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van San Francisco. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

San Francisco
Uw reis in de Verenigde Staten kunt u het best beginnen met een huurauto. Vanaf de luchthaven rijdt binnen een kwartier naar het centrum van de stad. San Francisco is groot in het aantal attracties en bezienswaardigheden die u er vindt, maar qua oppervlakte is de stad klein. U kunt dus eenvoudig in een korte tijd veel van deze prachtige stad zien.

De Golden Gate Bridge is misschien wel het bekendste bouwwerk van San Francisco. De burg werd officieel op 27 mei 1937 geopend en was op dat moment de langste hangbrug ter wereld. De brug verbind San Francisco met Marin County. De brug heeft een totale lengte van 2,7 km en de twee Art Deco torens waar de brug aan hangt hebben een hoogte van bijna 250 meter. De Golden Gate Bridge kunt u vanuit vele plekken in en rond San Francisco bewonderen. U kunt met uw huurauto over de brug rijden, maar het is ook mogelijk om dit te doen per fiets. Na de brug kunt u met de veerboot weer terug naar San Francisco.

Ook vindt in het hart van de Fisherman’s Wharf Pier 39. Deze pier is de bekendste van heel San Francisco en staat bekendo mde Californische zeeleeuwen die er altijd liggen te zonnen. Toch zijn deze zeehonden er niet altijd geweest. In januari 1990 arriveerden ze en sindsdien zijn ze nooit meer weggegaan. Die wonderlijke gebeurtenis was het gevolg van een grote aardbeving in 1989. In die tijd ware er nog maar 10 tot 50 zeeleeuwen, maar na enkele maanden was populatie gegroeid tot zeker 300 zeeleeuwen. In de zomer vertrekken de meeste dieren voor het paarseizoen, maar in de winter komen ze terug. Maar ook in de zomer zijn er altijd een paar die wel blijven.

Vanaf Fisherman’s Wharf vertrekken ook veerboten naar the Rock. The Rock, oftewel Alcatraz Island is een klein eiland in de baai van San Francisco. Op het eiland werden van 1934 tot 1963 de meest zware criminelen van de Verenigde Staten opgesloten. Alcatraz stond bekend als de gevangenis waar niemand uit kon ontsnappen en ondanks vele pogingen is tijdens de 29 jaar dat de gevangenis dienst deed er niemand in geslaagd om te ontsnappen. Een bezoekje aan Alcatraz mag u zeker niet missen


Met een huurauto in San Francisco rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Daarnaast is het ook nog mogelijk om vanuit San Francisco verder te rijden naar andere steden in Amerika zoals Las Vegas of Los Angeles. Een huurauto in San Francisco geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.