Vind de juiste auto in San Francisco International Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in San Francisco International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Cadillac CTS

Cadillac CTS

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 18:42 uur.

Dodge Caravan Minivan

Dodge Caravan Minivan

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 18:42 uur.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 18:42 uur.

Ford Escape SUV

Ford Escape SUV

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 18:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in San Francisco International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Francisco International Luchthaven:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur San Francisco International Luchthaven

San Francisco Airport is de grootste internationale luchthaven van San Francisco en de tweede drukste luchthaven van Californië, na de luchthaven van Los Angeles. De luchthaven San Francisco werd al in mei 1927 opgericht en is sindsdien altijd eigendom geweest van de stad en provincie San Francisco. Wanneer u de regio van San Francisco wilt bekijken dan kunt u het beste een auto huren. Het is een reusachtige metropool waar van alles te beleven is. U kunt een bezoek brengen aan de beruchte gevangenis, Alcatraz, of de Golden Gate Bridge. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto kunt u San Francisco op een leuke en makkelijke manier ontdekken.  U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van San Francisco. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

San Francisco
Uw reis in de Verenigde Staten kunt u het best beginnen met een huurauto. Vanaf de luchthaven rijdt binnen een kwartier naar het centrum van de stad. San Francisco is groot in het aantal attracties en bezienswaardigheden die u er vindt, maar qua oppervlakte is de stad klein. U kunt dus eenvoudig in een korte tijd veel van deze prachtige stad zien.

De Golden Gate Bridge is misschien wel het bekendste bouwwerk van San Francisco. De burg werd officieel op 27 mei 1937 geopend en was op dat moment de langste hangbrug ter wereld. De brug verbind San Francisco met Marin County. De brug heeft een totale lengte van 2,7 km en de twee Art Deco torens waar de brug aan hangt hebben een hoogte van bijna 250 meter. De Golden Gate Bridge kunt u vanuit vele plekken in en rond San Francisco bewonderen. U kunt met uw huurauto over de brug rijden, maar het is ook mogelijk om dit te doen per fiets. Na de brug kunt u met de veerboot weer terug naar San Francisco.

Ook vindt in het hart van de Fisherman’s Wharf Pier 39. Deze pier is de bekendste van heel San Francisco en staat bekendo mde Californische zeeleeuwen die er altijd liggen te zonnen. Toch zijn deze zeehonden er niet altijd geweest. In januari 1990 arriveerden ze en sindsdien zijn ze nooit meer weggegaan. Die wonderlijke gebeurtenis was het gevolg van een grote aardbeving in 1989. In die tijd ware er nog maar 10 tot 50 zeeleeuwen, maar na enkele maanden was populatie gegroeid tot zeker 300 zeeleeuwen. In de zomer vertrekken de meeste dieren voor het paarseizoen, maar in de winter komen ze terug. Maar ook in de zomer zijn er altijd een paar die wel blijven.

Vanaf Fisherman’s Wharf vertrekken ook veerboten naar the Rock. The Rock, oftewel Alcatraz Island is een klein eiland in de baai van San Francisco. Op het eiland werden van 1934 tot 1963 de meest zware criminelen van de Verenigde Staten opgesloten. Alcatraz stond bekend als de gevangenis waar niemand uit kon ontsnappen en ondanks vele pogingen is tijdens de 29 jaar dat de gevangenis dienst deed er niemand in geslaagd om te ontsnappen. Een bezoekje aan Alcatraz mag u zeker niet missen


Met een huurauto in San Francisco rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Daarnaast is het ook nog mogelijk om vanuit San Francisco verder te rijden naar andere steden in Amerika zoals Las Vegas of Los Angeles. Een huurauto in San Francisco geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.