Vind de juiste auto in Skopje Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Skopje Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2017 07:30 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 07:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Skopje Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Skopje Luchthaven:

4.6 tot 5 (61 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Skopje Luchthaven

Bent u al bekend in Skopje? Deze mooie plaats is de hoofdstad van Macedonië. Met bijna 500.000 inwoners is het eveneens de grootste stad van dit land. Natuurlijk is een auto dan wel handig om alle bijzondere hoekjes van Skopje te ontdekken. Een huurauto bij Skopje Airport die u bij Happycar vindt, is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop. Kijk eens rustig naar de mogelijkheden voor een autohuur bij Skopje Airport.

Ontdek Skopje
De autohuur bij Skopje Airport is er niet voor niets. Met een auto zijn alle bezienswaardigheden namelijk ineens dichtbij. Skopje is een stad met een lange historie. Al ruim 3500 jaar voor Christus woonden er mensen in dit gebied. Daarom zijn hier uit allerlei eeuwen nog mooie bezienswaardigheden te vinden, zoals het Aquaduct, wat stamt uit de tijd van de Romeinse overheersing. Het Millenniumkruis staat symbool voor 2000 jaar christendom in Macedonië en het is dan ook een bijzonder monument. De Stone Bridge werd al in de middeleeuwen gebouwd door een rijke sultan. Het is gefundeerd op overblijfselen van een Romeins bouwwerk. Verder zijn er in de stad nog twee musea te vinden over Macedonië zelf en een museum over de stad Skopje. De Macedonische Orthodoxe kerk is een koepelvormig gebouw dat ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Reist u met kinderen? Dan mag u de Zoo van Skopje niet missen. In deze dierentuin zien de jonge reizigers weer eens heel andere dieren dan in de diverse dierentuinen van het thuisland. Hier kunt u rustig een dagje doorbrengen; er valt genoeg te beleven voor de kleine bezoekers. Vanaf de Porta Makedonia, de triomfboog, heeft u een schitterend uitzicht over de stad.

Met een huurauto Skopje ontdekken
Een rental car van Skopje Airport biedt u de gelegenheid om al deze bezienswaardigheden zelf te bezoeken. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kan net zo lang ergens blijven als u zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor een auto van Europcar, Avis of Argus Car Hire. Bij HAPPYCAR vindt u alleen huurauto's van hoge kwaliteit, waardoor u onderweg niet snel voor vervelende verrassingen zal komen te staan. Pech onderweg is nooit leuk, en zeker niet op vakantie. Met een betrouwbare huurauto van Skopje Airport ontdekt u de hele stad op een ontspannen manier. Zin om een dagje te gaan winkelen? Rond het plein van Macedonië zijn allerlei moderne winkels te vinden, terwijl de Oude Bazaar juist heel authentieke zaakjes herbergt. De temperaturen in Skopje zijn heel variërend, maar in de zomer is het er standaard erg warm. De temperaturen kunnen zelfs oplopen tot rond de 40 graden Celsius.

Rondreis door de regio Skopje
De autoverhuur bij Skopje Airport biedt nog meer voordelen. Meteen wanneer u geland bent, hebt u een huurauto tot uw beschikking. Zo hoeft u niet te stressen met openbaar vervoer of taxi en kunt u meteen naar uw bestemming. De bagage is ook direct veilig en kan op een eenvoudige manier meegenomen worden naar de verblijfplaats. Niet alleen de stad zelf is de moeite waard. Ook in de omgeving van Skopje zijn allerlei dingen te vinden die u kunt bezoeken. Op ongeveer 6 km afstand van Skopje is er bijvoorbeeld de berg Vodno met daarop kerk en klooster Sveti Pantelejmon. Deze kerk is een van de oudste en belangrijkste Byzantijnse kerken in Macedonië, met bijzondere fresco's. Trek onderweg? Er is zelfs een restaurant gevestigd in dit oude bouwwerk. Houdt u van natuur en sport? De Matka kloof is een prachtig natuurgebied waar volop gewandeld kan worden. Daar houdt het echter nog niet op: ook kajakken behoort tot de mogelijkheden. Ziet u zichzelf al in een kajak over het kabbelende water in deze woeste kloof gaan? Op die manier maakt u op een heel andere manier kennis met het land. Zit de reis er weer op en gaat u terug naar huis? Omdat de huurauto van een autoverhuur bij Skopje Airport afkomstig is, kunt u heel gemakkelijk weer terug naar het vliegveld. Hier levert u de auto weer in en dan bent u meteen klaar om naar het vliegtuig te gaan. Zo heeft u van het begin tot het einde van de reis plezier gehad van uw rental car van Skopje Airport.