Vind de juiste auto in Sydney Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Sydney Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Hyundai i20

Hyundai i20

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 61 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 10:22 uur.

HYUNDAI ACCENT

HYUNDAI ACCENT

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2016 21:13 uur.

Toyota Camry

Toyota Camry

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 61 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 10:22 uur.

Mercedes E Class

Mercedes E Class

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 20:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sydney Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sydney Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Sydney Luchthaven

Kingsford Smith International Airport, beter bekend als Sydney Airport, is de international luchthaven van Sydney. De luchthaven werd aan het begin van de 20e eeuw geopend en is daarmee één van de oudste vliegvelden van de wereld. In 2012 passeerden meer dan 37 miljoen mensen de luchthaven. Hiermee is het de drukste luchthaven in Autstralië en is het de 27ste drukste luchthaven in de wereld. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Sydney. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Sydney
De beste manier om de omgeving van Sydney te ontdekken is per huurauto. Vanaf de luchthaven bent u binnen een kwartier in het centrum van Sydney. Wanneer u wegrijdt vanaf de luchthaven begint uw avontuur meteen, in Australië rijdt men namelijk, net als in het Verenigd Koninkrijk, aan de linkerkant. Wanneer u Sydney bezoekt mag u een aantal hoogtepunten niet missen.

Het Sydney Opera House is het bekendste icoon van Australië. Het is een architectonisch hoogstandje en is ontworpen door de Deense architect Utzon. Het Opera House ligt op de Bennelong Point, aan de rand van een haven. Het gebouw bevat niet alleen een operazaal, maar u kunt hier ook naar  concertzalen, restaurants en bars gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding te volgen. Kortom, er is hier genoeg te doen en een bezoek aan het Opera House mag u zeker niet missen.

Een ander belangrijk icoon van Australië is de Sydney Harbour Bridge. Deze brug verbindt het Sydney Central Business District met de North Shore. Het is mogelijk om deze 134 meter hoge boogbrug te beklimmen. Vanaf de top van de brug heeft u een prachtig uitzicht over het Opera House en de haven van Sydney. In de buurt van het Sydney Opera House liggen de Royal Botanic Gardens. Dit park bestaat uit verschillende aangelegde tuinen, zoals de Sydney Tropical Centre, de Herb Garden en de Palm Grove. In deze tuinen vindt u vele subtropische bomen, orchideeën en planten. Verder kunt u hier wandelen en heeft u een mooi uitzicht over Farm Cove en de plek waar in 1788 de eerste boerderij werd opgericht.

Voor het beste en mooiste uitzicht over de stad moet u naar de Sydney Tower. Deze toren is het hoogste gebouw van Sydney. De constructie, die boven het winkelcomplex Centerpoint is gebouwd, is maar liefst 305 meter hoog. Op een hoogte van 250 meter is er een platform waarbij u het beste uitzicht over de stad heeft.

Mocht u op een gegeven moment even genoeg hebben van de drukte in Sydney dan rijdt u met uw huurauto zo naar een van de zeventig zandstranden die de stad rijk is. De beroemdste van alle zeventig stranden is Bondi Beach, waar de Australische strand- en surfcultuur ontstaan is en nog altijd duidelijk aanwezig is. Het strand is erg populair onder surfers door de vaak indrukwekkende golven. Andere druk bezochten stranden zijn Tamarama Beach en Clovelly Beach.

Met een huurauto vanaf de luchthaven ontdekt u deze stad op een leuke en makkelijke manier. Het is mogelijk om om de huurauto op te halen op de luchthaven van Sydney en om hem op een andere plek weer in te leveren. U zou met uw huurauto verder naar het zuiden kunnen trekken om andere grote steden te bezoeken, zoals Canberra en Melbourne. Zo kunt u uw tijd in Australië optimaal benutten en genieten van dit prachtige land. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, met een huurauto vanaf de luchthaven heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.