tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Tel Aviv Luchthaven Ben-Gurion - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Hyundai i10
Hyundai i10
gevonden op 24 okt. 2016 22:03 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen
Nissan Juke SUV
Nissan Juke SUV
gevonden op 20 okt. 2016 17:02 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen
Kia Sportage SUV
Kia Sportage SUV
gevonden op 20 okt. 2016 17:02 uur

Autohuur Tel Aviv Luchthaven Ben-Gurion

Gaat u vakantie vieren in Israël? De kans is groot dat je dan arriveert op het bekendste vliegveld van Israël, te weten Ben-Gurion Airport. Dit land is met een directe verbinding vanaf Schiphol goed bereikbaar.

Via route 1 bent u in een klein half uur in Tel Aviv. Ook andere steden zijn door de uitstekende ligging van het Ben-Gurion vliegveld erg goed bereikbaar.

 

Ontdek Tel Aviv

Tel Aviv is een bruisende stad, die voldoende aanknopingspunten biedt voor een bijzondere ontdekkingstocht. Zo is er uiteraard het historische Tel Aviv waarvan het hart te vinden is in de wijk Oud-Jaffa. Daarnaast zijn er ook verschillende belangrijke Bijbelse plaatsen te vinden in Oud Jaffa, zoals bijvoorbeeld de 17e eeuwse Sint-Pieterskerk, de woning waar Simon de Leerlooierheeft gewoond en alwaar de discipel Petrus een visioen ontving over onreine dieren. Daarnaast is er ook het graf van Tabitha, wiens daden deze Petrus in staat stelden om haar uit de dood te laten opstaan.

 

Een van de locaties die zeker niet mag ontbreken bij een verblijf in Israël is een bezoek aan de stranden van Tel Aviv, ook deze zijn goed bereikbaar met de huurauto. Daarnaast is het mogelijk om via de vele wegen die Tel Aviv omgeven, een prachtig uitzicht te krijgen op de gehele stad. Eén van de vele bezienswaardigheden in Tel Aviv die ook zeker een bezoek waard is, is het Israëlische Defensieleger Historisch Museum met een uitgebreide tentoonstelling over nagenoeg alles wat met het Israëlische Defensie apparaat te maken heeft. Daarnaast is een bezoek aan het holocaust monument bij de universiteit van Tel Aviv zeker de moeite waard. De meeste bezienswaardigheden zijn door de goede infrastructuur prima te bereiken. Zo is een bezoek aan Tel Aviv bijzonder makkelijk met een huurauto.

 

De veelzijdigheid van Tel Aviv

Tel Aviv is ook het centrum voor een uitgebreid nachtleven, compleet met diverse vormen van amusement. Naast de vele restaurants is er een keur aan mogelijkheden voor cabaret en live muziek. Aan de zeekust van Tel Aviv liggen badstranden en een romantische promenade. De voornaamste historische bezienswaardigheden van Tel Aviv zijn o.a. het Bialik Huis, het Ben Gurion Huis, het Dizengoff Huis, de oude begraafplaats op Trumpeldor Street en het Reuven Huis. Natuurliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen door een bezoek te brengen aan de tuinen bij onder andere Abu Kabir, het Ha'Yarkon Park en de Botanische Tuinen nabij de Universiteit van Tel Aviv.

 

Het gemak van een huurauto in Tel Aviv

Wat is dan handiger dan te weten dat er voor u op Ben-Gurion Airport direct een auto klaar staat bij één van de bekendere autoverhuur bedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar of een van de vele andere autoverhuur bedrijven? Via HAPPYCAR is het een fluitje van een cent om een via een eenvoudige vergelijking de juiste autoverhuurder te vinden om de geplande vakantie een stuk aangenamer te maken.

Het vinden van een huurauto bij Tel Aviv Airport Ben-Gurion is een voudiger als u van tevoren weet aan welke voorwaarden een dergelijke huurauto dient te voldoen. Vanzelfsprekend is dat mede afhankelijk van het doel van de reis en de omvang van het meereizende gezelschap. Wellicht bent u meer geholpen met een degelijke gezinswagen met extra bagageruimte, of heeft u meer behoefte aan een stoere auto voor de langere ritten. Wat u ook zoekt, uw vakantie in Israël begint goed met de keuze van een degelijk vervoersmiddel via HAPPYCAR.nl. Ook bespaart het van tevoren reserveren u een hoop tijd en moeite, omdat u dan niet ter plaatse nog een auto uit hoeft te kiezen.

 

Verder door Israël

Gelukkig heeft Israël een bijzonder aangenaam klimaat waardoor het aangenaam is om een leuke rondreis te maken door het beloofde land. Wat dacht u bijvoorbeeld van Jeruzalem? Een prachtige stad: ook wel de religieuze hoofdstad van de wereld genoemd.

Met een huurauto vanaf het vliegveld van Tel Aviv bent u zeker van een fantastische vakantie en hebt u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.