Vind de juiste auto in Trondheim Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Trondheim Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 feb. 2019 04:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Trondheim Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Trondheim Luchthaven:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles vlekkeloos verlopen, top!
Huurauto beoordeling van Kelly F.- 21 jul. 2015 08:38
(4.3 tot 5 )
Happycar heeft mijn wens doen uitkomen om een keer een echte sportwagen te rijden
Huurauto beoordeling van Jonas van de B.- 21 jul. 2015 23:04
(4.7 tot 5 )
Lekker om onze reis zo ver van tevoren te kunnen hebben gepland
Huurauto beoordeling van Jolanda S.- 21 jul. 2015 12:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Trondheim Luchthaven

Trondheim Airport ligt op 19 kilometer afstand van de stad Trondheim, waaraan het vliegveld ook de naam dankt. Trondheim is een van de grotere steden in Noorwegen. Het vliegveld is relatief klein, maar behoorlijk druk met meer dan 4 miljoen passagiers per jaar. De meeste vluchten komen vanuit Oslo, vaak het begin voor een verdere reis in dit uitgestrekte land. Een auto is het ideale vervoersmiddel om Trondheim en Noorwegen te verkennen. Voor een rental car bij Trondheim Airport kunt u op het gemak kijken op HappyCar. Hier vindt u diverse mogelijkheden van autoverhuur bij Trondheim Airport bij onder meer Hertz, Avis en ook Thrifty. Ga op zoek naar de auto die het best bij u past en voor een aantrekkelijk tarief. Autohuur bij Trondheim Airport begint bij HappyCar.

Ontdek Trondheim
In de huidige tijd is Trondheim een van de grotere steden in het dunbevolkte Noorwegen. De stad heeft meer dan 180.000 inwoners en is daarmee een belangrijk centrum in het midden van het land. Uit rotstekeningen blijkt dat het gebied al vele duizenden jaren is bewoond. Later, in de hoogtijdagen van de Vikingen, zijn vele koningen in deze stad gekroond. In de middeleeuwen was Trondheim onbetwistbaar het economisch, cultureel en kerkelijk centrum van Noorwegen. Veel gebouwen in de stad herinneren nog aan die glorietijden. Tegenwoordig is de stad het technologische centrum van het rijke Noorwegen. Die rijkdom komt ook tot uitdrukking in de infrastructuur. Er zijn in dit land goede wegen voor iedere auto. Kijk naar de mogelijkheden van autohuur bij Trondheim Airport en ervaar het zelf.

Met een huurauto Trondheim ontdekken
De oude binnenstad van Trondheim wordt gedomineerd door de Nidaros Kathedraal. Deze stamt uit de middeleeuwen en is een bewijs dat Trondheim na het kerstenen van de Vikingen een belangrijk bedevaartsoord werd voor heel Scandinavië en omringende landen. De kathedraal heeft een bewogen geschiedenis en is door vele rampen getroffen, waaronder een brand waardoor de kerk bijna geheel werd verwoest. De kerk is echter volledig herbouwd, wel via een nieuw ontwerp, wat doet denken aan de kathedralen in Engeland, zoals die in Lincoln of Lichtfield. Als u met een huurauto van Trondheim Airport op pad bent, is een bezoek aan dit schitterend bouwwerk zeker de moeite waard.
Munkholmen is een eiland ten noorden van Trondheim, gelegen in de fjord die de naam van de stad draagt. Het heeft een wat duistere geschiedenis; in de tijd van de Vikingen vonden hier executies plaats. Later werd er een grote gevangenis gebouwd. Tegenwoordig is het een geliefde plaats voor vakantie door de schitterende locatie in een indrukwekkende fjord. In de zomer kan hier genoten worden van de mooie, lange dagen, die in Noorwegen ook temperaturen van 25 graden Celsius of meer kennen. In de winter is de omgeving zo mooi als een kerstkaart met een sneeuwpak vanaf december tot en met april. De Noren houden van buiten de deur eten. In Trondheim treft u dan ook een groot aantal restaurants aan. Vaak zijn deze klein en gezellig en staan er veel lokale producten op de kaart. Vis voert vaak de boventoon en wie eens wil proeven hoe levertraan in een visschotel wordt verwerkt door een goede kok, moet dat zeker eens een keer kiezen. Maaltijden zijn niet goedkoop in het rijke Noorwegen. Dat geldt nog meer voor alcoholische dranken en rookwaren. U zult geen gezellige slijterijen aantreffen hier, maar slechts staatswinkels die uitblinken door grijsheid en eenvoud. Toch kent de stad ook een aantal gezellige cafés en bar, de Noren houden wel degelijk van een glaasje op zijn tijd. Als een kleine stad heeft Trondheim een redelijk nachtleven te bieden voor de reiziger die wat langer wil opblijven.

Rondreis door de regio Trondheim
Trondheim ligt in het grensgebied van Noorwegen. Ten zuiden van de stad liggen de hoge bergen van Noorwegen en ten noorden doemen de eeuwig besneeuwde toendra's op. Met een huurauto van Trondheim Airport kunt u de prachtige omgeving van deze oude stad beter verkennen dan op een andere manier. Geniet van de rust en het ruige landschap in een gebied dat in Europa bijzonder is vanwege de ongereptheid en en de wilde schoonheid. Proef de natuur in de omgeving waar mensen een zeldzaamheid zijn, terwijl u dankzij uw rental car van Trondheim Airport toch de luxe en comfort van een stad in uw nabijheid weet.