Vind de juiste auto in Varadero Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Varadero Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Varadero Airport:

4.8 tot 5 (687 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Varadero Airport

Welkom op Cuba in de prachtige stad Varadero. Als u dol bent op het genieten van zon, zee en strand, lekker eten en een prachtig uitzicht waar u heerlijk tot rust kan komen, dan is dit uw perfecte vakantieadres. Als u ervoor kiest om met een Huurauto van Airport Varadero af te reizen naar uw vakantiebestemming, dan kunt u onderweg ook nog genieten van de prachtige gebieden op het eiland en van de mooie natuur. Op ongeveer 140 kilometer van Havana af ligt de stad Varadero dat omstreeks 1887 is gesticht. Hotels verschenen er echter pas in het jaar 1950 toen een Amerikaanse miljonair genaamd Irenee du Pont Nemours er begon te bouwen. Nu is de stad uitgegroeid tot een van de meest populaire vakantiebestemming op het eiland. U kunt er natuurlijk voor kiezen om met een vlucht af te reizen naar het eiland om vervolgens met een taxi naar uw vakantiebestemming te rijden. Echter mist u dan wel een heleboel. In dit geval is het aan te raden om met een Rental Car van Airport Varadero zelf rond te rijden op het eiland. Er is zoveel te zien dat het zonde is als u hier niet even van profiteert.

Ontdek Varadero
Sinds de bouw op het eiland in het jaar 1887 is de stad Varadero uitgegroeid tot een van de meest populaire plaatsen op Cuba. In het begin was de stad voornamelijk in trek bij rijkere mensen, omdat het leven er erg duur was en zo ook een verblijf. Daarna is de stad ook in populariteit gestegen bij mensen die het wat minder breed hebben doordat de toeristenstroom zodanig is toegenomen dat het verblijven in de stad en het leven minder duur zijn geworden. Nu wordt het strand van Varadero ook wel benoemd als het mooiste strand van de wereld. Het strand is wijd uitgestrekt, prachtig wit en u kunt er heerlijk genieten van de zon.
U zult er zeker geen spijt van krijgen als u besluit om een auto te huren en met uw huurauto van Airport Varadero de stad in te trekken. De wegen zijn er begaanbaar en daarbij kunt u vaak gemakkelijk een parkeerplaats vinden als u het autorijden even zat bent en even wilt gaan lopen. Geniet van de prachtige stranden, maar ook van de goed verzorgde gebouwen en van de vele plekken die uitzicht bieden op de helder blauwe zee.

Met autoverhuur Airport Varadero de stad verkennen
Het klimaat op Varadero ligt over het algemeen rond de 15 graden waarbij uitschieters kunnen worden bereikt in de zomermaanden, waarbij de temperaturen dan rond de dertig graden liggen. Zelfs in de wintermaanden zullen de temperaturen rond de 15 graden liggen en kunt u er ook nog steeds genieten. Als u met uw huurauto Autohuur Airport Varadero de stad verkent, dan zult u vele eettenten aantreffen waar u heerlijk kunt genieten van diverse gerechten. Doordat de jaarlijkse toeristenstroom erg hoog is, is ook het aanbod in eten erg gevarieerd. Zo kunt u er genieten van verschillende kip gerechten, hamburgers en fruit, maar u kunt er ook diverse visgerechten eten. Wilt u liever een pizza eten? Dan kunt u ook terecht bij een van de pizzatenten waar u internationale pizza's kan eten.

Als u met een Rental Car van Airport Varadero door de stad rijdt, komt u vele bezienswaardigheden onderweg tegen. Bezoek bijvoorbeeld de grotten van Bellamar of neem een kijkje in het Josone Park waar u kunt genieten van vrolijke muziek en mooie vogels. Ga lekker zwemmen met dolfijnen of geniet van een cocktail tijdens de Seafari Cayo Blanco waar u een toer kan doen met een catamaran.

Via autoverhuur Airport Varadero heeft u de mogelijkheid om meerdere plekken te bekijken dan enkel Varadero. Reis bijvoorbeeld af naar Havana, de bruisende hoofdstad van Cuba. Bezoek de verschillende stranden en geniet van de rust in de natuurparken op het eiland.

Wij wensen u zeker een hele fijne reis toe!