Vind de juiste auto in Weeze Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Weeze Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jul. 2017 07:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 jul. 2017 04:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 07:23 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2017 08:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Weeze Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Weeze Luchthaven:

4.6 tot 5 (81 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Weeze Luchthaven

De luchthaven van Weeze is niet groot, maar door de centrale ligging erg populair. Vanaf de de luchthaven is het ongeveer 60 kilometer rijden naar Nijmegen en 80 naar Düsseldorf. Het is hier ook altijd druk, omdat er veel budgetmaatschappijen hier naar toe vliegen. Wanneer je aankomt in Weeze zijn er verschillende mogelijkheden om een auto op te halen. Er wordt aangeraden om van te voren een auto online te boeken, zo bent u verzekerd van een auto. Op het vliegveld en in de plaatsen eromheen bevinden er verschillende autoverhuurbedrijven, zoals Avis, Europcar en Hertz. De autoverhuur op de luchthaven van Weeze is goed geregeld, je kunt gemakkelijk naar je eindbestemming rijden. Vanaf Weeze is het dan ook gemakkelijk om naar Keulen, Nijmegen of Düsseldorf, maar je kunt natuurlijk ook in het gebied bij Weeze blijven.


Ontdek Weeze
Weeze is slechts een kleine stad in Duitsland. Het vliegveld is hier dan ook niet gekomen omdat het een grote stad is of een drukbezochte plaats. In feite bestond het vliegveld al lang en was het eerst in gebruik als luchtmachtbasis. Vanaf 1999 werd het vliegveld een poosje niet gebruikt, totdat in 2003 door Nederlandse investeerders werd geopend als commerciële luchthaven. Het vliegveld wordt met name gebruikt voor budgetvliegers, zoals Ryanair. Vanaf hier is een huurauto van Weeze Airport praktisch om verder te reizen. Zo is het mogelijk om naar de plaats Weeze te gaan, op enkele kilometers afstand van het vliegveld. Het is een klein, idyllisch stadje gelegen aan de Niederrhein. De stad combineert schitterende natuur met een zeer goede infrastructuur, zodat je met een huurauto van Weeze Airport overal gemakkelijk kunt komen.

In Weeze zijn verschillende dingen te zien. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft het stadje veel te lijden gehad. 80% van de stad is verwoest door zware gevechten. Er is dan ook een oorlogsmonument te zien dat ons daaraan herinnert. De Alte Schmiede is ook zeker een bezoekje waard: een oude smidse die laat zien hoe een smid vroeger werkte. Er is veel aandacht gegeven aan het vormgeven van details en geeft echt een kijkje in een ander leven en een andere tijd. Daarnaast is er in de winter in Weeze een grote kerstmarkt en in de zomer een bekend straatfeest. Er zijn verscheidene restaurants en cafe's waar je onder genot van een kopje koffie kunt uitrusten of typische Duitse gerechten kunt proeven. Met een auto van autoverhuur Weeze Airport, kun je zelf bepalen waar je heen wilt en wanneer.

Rondreis door de regio Weeze
De regio Weeze is zeker een aanrader om vanaf de luchthaven per huurauto te bezoeken.  . Weeze ligt vlak naast een groot natuurgebied, waar het geweldig toeven is. De heuvelachtige ondergrond en de dichte bossen stralen rust en vrede uit. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden tot sportief vermaak: het is mogelijk om te fietsen of mountainbiken of te gaan boom-klimmen. Daarbij is er veel te doen voor kinderen, zoals een bezoekje aan de kinderboerderij of de grote kinderspeeltuin in Weeze. Daarnaast is een bezoek aan omliggende steden als Düsseldorf en Keulen zeker een aanrader. Düsseldorf heeft een schitterend oud stadscentrum, terwijl in het nieuwere centrum lange winkelstraten zijn. In Keulen is de dom natuurlijk een gebouw dat je gezien moet hebben. Zo is er in de regio van Weeze voor ieder wat wils. Of het nu gaat om sportieve bezigheden, geschiedkundige interesses of gewoon gezellig shoppen: er is altijd genoeg te doen! Wanneer je rijdt met een huurauto vanaf de luchthaven, verwacht je geen problemen. Toch verschilt het per bedrijf hoe een auto wordt onderhouden en hoe de kwaliteit van de service is. Daarom is het altijd verstandig om vóórdat je een auto huurt, op de hoogte bent van dit soort dingen. HAPPYCAR vergelijkt daarom niet alleen de prijs van elke autohuur op de luchthaven van Weeze, maar ook de kwaliteit van de aangeboden service en de staat van de auto's. Zo kom je tijdens je vakantie nooit voor vervelende verrassingen te staan.