tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Zurich Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
SEAT IBIZA 1.0
SEAT IBIZA 1.0
gevonden op 31 aug. 2016 21:24 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
VW GOLF 1.4 INCL. GPS
VW GOLF 1.4 INCL. GPS
gevonden op 31 aug. 2016 21:24 uur
Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
VW GOLF SPORTSVAN 1.4
VW GOLF SPORTSVAN 1.4
gevonden op 31 aug. 2016 21:24 uur

Autohuur Zurich Luchthaven

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en ligt aan de rivieren de Limmat en de Sihl. Er is veel te ontdekken in Zürich en in Zwitserland. Doordat Zwitserland in de Alpen ligt is het niet altijd handig om dit land per voet te ontdekken. Als u met het vliegtuig naar Zwitserland reist is een huurauto die u kunt ophalen op de luchthaven van Zürich Airport een enorme aanrader. Met de hulp van HAPPCAR kunt u opzoek gaan de goedkoopste en meeste efficiente auto. Op de luchthaven kunt u uw huurauto bij een van de vele verhuurstations ophalen, zoals bij Herz, Dollar, Alamo of Enterprise. Door middel van een huurauto krijgt u een zorgeloze vakantie, waarin u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Geschiedenis van Zürich

De stad Zürich bestaat al ruim 2.000 jaar en is gelegen ten noordwesten van het Meer van Zürich, Zürichsee. Zürich is voornamelijk bekend als de stad van de vele banken zakmessen, chocolade en bankgeheimen. Daarnaast is de stad de plaats waar goud in de wereld verhandeld wordt. De stad is echter meer dan allen dat. Het heeft ook een rijke historie dankzij zijn plaats in het middelpunt van Europa omringd door Frankrijk, Duitsland en Italië. In 1262 kreeg de stad de titel Reichsstadt van het Heilige Roomse Rijk. Dit betekende voor de stad feitelijk onafhankelijkheid, Hoewel het nog tot 1648 zou duren voor het zich van het Heilige Roomse Rijk kon losweken. Het economische succes van Zürich begon met de textielindustrie in de 18e en 19e eeuw. Met grote successen werd vanaf 1846 de leidende rol van Zürich naar de financiële sector uitgebreid door de oprichting van vele banken en verzekeringsbedrijven.

Met een huurauto Zürich ontdekken

In de stad Zürich is genoeg te zien, maar lopend bent u lang onderweg en vermoeid na slechts één bezoek aan een bezienswaardigheid. Met een huurauto vanaf de luchthaven maakt u het zichzelf gemakkelijk. In stad vind u de schitterende kerken Grossmünster en Fraumünster. In deze kerken ziet u prachtig glas in lood en mooie architectuur. Het oudste gebouw van Zürich is zeker ook het bezoeken waard. Dit is de Hard toren (Hardturm). Zelfs het treinstation van Zürich (Hauptbahnhof)  is indrukwekkend en moet u als u in deze stad bent gezien hebben.

Zürich is naast zijn mooie oude gebouwen ook de stad van het vrijdenken en de geboorteplaats van de kunststroming Dadaïsme. Lenin, de grondlegger van het communisme in Rusland heeft hier jarenlang gewoond tot hij door de Duitsers naar Rusland werd gebracht en daar de Russische revolutie begon.

Als u van kunst houdt zijn er vele musea in Zürich te vinden zoals het Landesmuseum Zürich, het Kunsthaus Zürich, Kunsthalle Zürich en het Museum Rietberg. Bent u een liefhebber van house, hip hop, mash up, electro of R&B dan kunt u in de Q Club heerlijk ontspannen bij uw favoriete muziek. Ten slotte is de dierentuin van Zürich ook een aanrader om te bezichtigen. Hoewel dierentuinen overal te bezichtigen zijn is de Zürich Zoo één van de mooiste. Mocht u toevallig in de tweede week van augustus in Zürich zijn vergeet dan niet naar het straat festival van Zürich te gaan kijken. Daarnaast moet u niet vergeten om ook even de heerlijk beroemde Zwisterse chocolade te proeven.

 

Rondreis door de regio Zürich

Zürich is de hoofdstad van het gelijknamige Kanton Zürich. Met een huurauto van de Zürich luchthaven maakt u het ontdekken van deze regio een stuk makkelijker, efficiënter en sneller. Vanuit Zürich kunt u leuke dagtochten maken naar de Alpen en het ministaatje Liechtenstein. Zürich is omringd door prachtige berglandschappen compleet met watervallen, afgronden en prachtig uitzicht. Op de top van Europa is het uitzicht over de Zwitserse valleien en bergen spectaculair. 

Vanuit Zürich kunt u ook een rondreis maken in richting van andere Zwitserse parels zoals Basel en Geneve.

Door een auto te huren op de luchthaven kunt u rijden naar bijzondere plekken in Zwitserland, zoals het kanton Zürich. U kunt er ook voor kiezen om naar Zuid Duitsland te rijden. Rental Car Zürich Airport brengt u op bijzondere plaatsen door Zwitserland, het kanton Zürich, maar ook naar Zuid Duitsland.