Vind de juiste auto in Ajaccio

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 9 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ajaccio - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2018 08:24 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ajaccio

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ajaccio:

4.6 tot 5 (576 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Fijne mensen, prima service en goede auto!
Huurauto beoordeling van mike s.- 08 aug. 2018 12:30
(4.5 tot 5 )
Over HappyCar ben ik uiterst tevreden en boek ik bijna altijd mijn huurauto. Maar hoe Centauro acteert (zie boven) neigt wat mij betreft naar crimineel gedrag.
Huurauto beoordeling van Herman K.- 08 aug. 2018 12:30
(4.5 tot 5 )
et was verzorgd en netjes en werden netjes met een shuttlebus opgehaald en weer terug gebracht naar het vliegveld en het personeel was vriendelijk legde het netjes uit hoe of wat en probeerde je niet extra verzekering aan te praten en waar jullie op netjes reageren als je iets wil weten of voucher die ik kwijt was weer netjes op te sturen
Huurauto beoordeling van Hendrik Jan V.- 07 aug. 2018 12:30

Autohuur Ajaccio

Ajaccio ligt op het eiland Corsica, een Frans eiland in de de Middellandse zee. Ajaccio is de hoofdstad van het eiland en kent zo’n 65.000 inwoners. De stad ligt aan de westkust van het eiland, 390 km ten zuidoosten van Marseille. De gemeente heeft een beschutte ligging aan de voet van de beboste heuvels aan de oever van de Golf van Ajaccio tussen Gravona en de pointe de la Parata. Het omvat de îles Sanguinaires, een groep van vier eilanden met een werkende vuurtoren, prachtige fauna en een paar zeldzame vogels. De haven ligt in het oosten van het oorspronkelijke fort, onder een heuvel met uitzicht op een schiereiland. De haven werd in het zuiden door de Quai de la Citadelle en het Jettée de la Citadelle beschermd. De moderne stad omvat niet alleen de gehele haven, maar bezit ook het grootste deel van de Golf van Ajaccio en strekt zich uit tot het dal van de rivier de Gravona. De stroom van die rivier wordt vrijwel volledig gebruikt als de watervoorziening van de stad.


Bezienswaardigheden in Ajaccio

Met een huur auto in Ajaccio kunt u de stad en haar omgeving op een leuke en makkelijke manier bezichtigen. U zou met de huurauto kunnen rijden naar het beeld van Napoleon op het plein, Foch. Napoleon Bonaparte was een Franse keizer en militair leider. Tijdens een later stadia van de Franse revolutie en tijdens de bijbehorende oorlogen in Europa is hij beroemd geworden. Ajaccio is de geboorte plaats van Napoleon, evenals de geboorte plaats van zijn broer Lodewijk Napoleon Bonaparte. Lodewijk Bonaparte werd in 1806 de koning van Nederland. Het huis waar Napoleon geboren en geleefd heeft, is vandaag de dag een nationaal museum, het Casa Buonaparte. Het is gelegen aan de Rue Saint-Charles in Ajaccio. Het huis was van 1682-1923 bijna continu in handen van leden van de familie Bonaparte. Niet ver van het voorouderlijk huis van de familie Bonaparte vindt u de kathedraal van Ajaccio. De originele naam van de kathedraal is Cathédrale Notre-Dame de l'Assomption de Ajaccio. Het is een Rooms-katholieke kathedraal, gebouwd in de barokke en maniëristische stijl.

Nadat u naar deze bezienswaardigheden bent geweest rijdt u gemakkelijk naar een van de vele stranden die in Ajaccio te vinden zijn. Wanneer u hier bent, kunt u genieten van de Franse zon onder het genot van een hapje en een drankje op een van de terrassen die op de boulevard te vinden zijn.


Een auto huren in Ajaccio geeft u veel vrijheid, zo hoeft u niet alleen in de hoofdstad te blijven maar kunt u ook nog de auto pakken om andere steden te bezoeken. In de omgeving van Ajaccio vindt u verschillende steden die allemaal hun eigen charme hebben. Met de auto kunt u rijden naar de tweede grootste stad van Corsica, genaamd Bastia, Wanneer u Bastia bezoekt, vindt u hier de kerk van Bastia en de oude haven. De haven is vooral ’s avonds en ’s nachts erg mooi. Daarnaast kunt u hier de heerlijke lokale wijnen drinken. Nog een bezienswaardigheid die u niet mag missen is het Parc Naturel Régional de Corse. Dit park ligt in het midden van Corsica. U kunt gemakkelijk naar het park toe rijden met de huurauto. Wanneer u hier aankomt, moet u wel uw wandelschoenen erbij pakken, want het is een prachtige plek om te wandelen. In het park vindt u de GR 20, een lange afstand wandelroute die Corsica diagonaal doorkruist. De GR 20 wordt beschouwd als de moeilijkste van alle GR routes en is een van de mooiste berg parcours in Europa te zijn. Ook is een reis naar Figari is absoluut de moeite waard. Het dorpje heeft een agrarisch karakter en de omgeving bestaat voornamelijk uit laagvlakten. Dit maakt Figari uniek, aangezien Corsica kenmerkend heuvelachtig is.

Kortom; met een huur auto op Corsica kunt u gaan en staan waar u maar wilt. De auto’s bij de verhuurstations op Ajaccio Airport bieden dan ook een eenvoudige manier om uw reis te beginnen.