Vind de juiste auto in Albanië

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Albanië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Albanië:

★★★★★
★★★★★

4.7 tot 5 (250 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
top service
Huurauto beoordeling van Kissankoemar G.- 18 sep. 2017 22:17
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Prima auto. Paar kleine beschadigingen niet op formulier en dus nog even terug naar berhuurder. Netjes opgelost.
Huurauto beoordeling van Albertus P.- 18 sep. 2017 12:24
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
het was allemaal tip top in orde.
Huurauto beoordeling van Felice B.- 18 sep. 2017 00:03

Autohuur Albanië

Met de huurwagen op reis door Albanie

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar Albanie te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service!
Maar ken je wel genoeg over dit fascinerende land? Grijp je kans om via Happycar een echte onvergetelijk ervaring op te doen!

 

De mooiste plekjes in Albanie

 

Albanië, officieel de Republiek Albanië, is een republiek in het westen van het Balkanschiereiland. Die Hauptstadt des Landes ist Tirana. De hoofdactiviteit in het land is zeker en vast Mountainbiken. Er zijn doorheen het hele land een groot aantal aan paden en routes te vinden. Voor de sportievelingen dus zeker en vast een must! U kunt deze eenvoudig meenemen op uw huurwagen van Happycar! Als u nog andere sporten wilt beoefenen, moet u de verschillende watersporten eens proberen. Deze kunt u aan de kust of meren doen. Het is ook prachtig om daar de verschillende watervallen te bewonderen.

De energie die door de waters stroomt wordt uit de vele stuwdammen gehaald.

Als u graag wat lokale cultuur opsnuift, moet u eens langs één van de vele marktjes gaan. Op elk hoekje van de straat verschuild er zich wel ééntje! Er worden allerei verschillende goederen verkocht. Van traditionele tot hedendaagse die beinvloed zijn door de omliggende landen. U zult hier zeker en vast leuke souveniertjes terugvinden om uw familie en vrienden thuis mee plezier te geven!

Er zijn ook verschillende musea terug te vinden zoals het Nationaal historisch museum, dat het oude leven reflecteerd en kent een prachtige ligging. Ook ht archeologisch museum met voorwerpen uit het Griekse tijdperk. En als laatst het oorlogsmuseum met voorwerpen uit de communistische tijd met het Duitse verzet.

In het land kunt u ook genieten van de prachtige fauna en flora in de verscheidene parken die er gelegen zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Nationaal part Dajtit. Het is een leuke daguitstap  waar u de prachtige zeldzame bloemen kunt bewonderen. U kunt de attractie met de kabelbaan een proberen waardoor u een uitzonderlijk uitzicht krijgt over het hele gebied. Dan heeft u ook nog het Divjaka nationaal park dat gelegen is aan de kust. Het is een beschermd park dat veel verschillende boomsoorten bevat. Ook kunt u de uitzonderlijk vogel Curly Pelikan er bewonderen.

Als laatste willen we u nog wat vertellen over de winkelmogelijkheden. Eerst en vooral is het leuk om te weten dat in het algemeen alle goederen zo een 30% goedkoper zijn te vinden dan in Europese steden. Maar waar u zeker op een oogje moet laten vallen, zijn de unieke schoenensoorten!

Uw voordelen van een huurwagen via Happycar

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u de correcte indruk van de locale cultuur.
Bij Happycar verzekeren wij u van de laagste prijzen, alsook aantrekkelijke aanbiedingen en verdere opties.
Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen. Veel plezier ermee!