Vind de juiste auto in Alicante

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Alicante - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 03:34 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 09:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 09:59 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 03:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 feb. 2018 03:34 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 feb. 2018 12:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 feb. 2018 12:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Alicante

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Alicante:

4.4 tot 5 (469 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50
(5 tot 5 )
De auto huren was geen probleem, en is prima afgehandeld. De auto inleveren op Curaçao heeft mij bijna mijn vlucht gekost. Maw ik zou het zo niet weer doen. De vrouw achter de balie heeft er bijna 1 uur over gedaan om mij mijn autorizised papieren terug te geven. Ik heb de auto doorpersoonlijke omstandigheden 5 dagen eerder ingeleverd. Ze ging tellen en bleef tellen, dat het niet in orde was. Ongelooflijk. Ik had ook graag 5 dagen een tegemoetkoming willen hebben op mijn bedrag. Ik heb het opgegeven om dit bespreekbaar te maken. Nee, ik neem op Curaçao wel een auto, en ga dit niet vooraf bespreken. Had me veel zenuwen bespaard.
Huurauto beoordeling van Truus F.- 17 feb. 2018 08:40
(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30

Autohuur Alicante

Een huurauto in Alicante is een leuke en praktische manier om alle bezienswaardigheden te ontdekken. Alicante ligt in het zuidoosten van Spanje, in de Spaanse autonome regio Valenica. Het is tevens de hoofdstad van de gemeente Alicante die ruim 320.000 inwoners telt. Doordat deze stad slechts 12 kilometer van het vliegveld El Altet ligt is Alicante zeer goed te bereiken en is een huurauto een prettige manier om zelfstandig de regio te leren kennen.

Alicante werd in het jaartal 711 in beslag genomen door de invasie van de Moren. De Moren gaven de stad de naam Alicante, ook bouwde zij een vestiging om de stad te beschermen tegen aanvallers. Toen de vestiging groeiden kreeg deze de naam Castillo de Santa Bárbara. Castillo de Santa Bárbara kenmerkt de stad en geeft Alicante een oude uitstraling.

Met een huurauto in Alicante kunt u naast alle bezienswaardigheden ook genieten van de prachtige omgeving. Zo kunt u prachtig rondtrekken langs de kust van de Costa Blanca. In Alicante is het in de zomer vrijwel altijd prachtig weer met een gemiddelde temperatuur tussen de 23 en 31 graden.


Bezienswaardigheden Alicante

Natuurlijk is het fijn om met uw huurauto in Alicante rond te rijden en bezienswaardigheden te zien die te voet eigenlijk net iets te ver zijn. De oude stad, Casci Antiguo, is zeer klein en is te vinden tussen de Rambla en de oude stadsmuur. Ook zijn de meeste monumenten van Alicante in Casci Antiguo te vinden.

Het gemeentehuis, Ayuntamiento, is zeker een bezichtiging waard. Het gemeentehuis is vroeger een barak geweest en geeft het nulpunt aan. Dit nulpunt is te vinden op de eerste traptrede van het Ayuntamiento en bevind zich op 3,407m boven de zeespiegel en dient als referentiepunt voor Spanje. Daarnaast is het gemeentehuis van Alicante bijzonder mooi.

In de nieuwere wijken van de stad vindt u de boulevards die langs de kust lopen. Hier kunt u heerlijk winkelen en genieten van de voetgangersgebieden, die zich uitstrekken langs die kust met uitzicht op de jachthaven.


Met de huurauto naar omliggende bezienswaardigheden van Alicante

Buiten de stad Alicante kunt u met de huurauto naar het Monasterio de la Santa Faz, klooster van het heilige gelaat. Het klooster van het heilige gelaat ligt ongeveer 5 km ten noorden van Alicante. Het klooster van Alicante is zeer belangrijk voor de inwoners van Alicante, aangezien zij hier ieder jaar na Pasen in bedevaart naar toe gaan.

Ook kunt u met de huurauto naar Cartagena, Cartagena is een havenstad ten noordwesten van Alicante. Met een huurauto is dit zeer snel en gemakkelijk te bereiken. De reis bedraagt anderhalf uur langs de mooie kust van de Costa Blanca. Door de strategische ligging van Cartagena is het sinds de oudheid bewoond, die allemaal hun stempel op de stad hebben gedrukt waardoor het een zeer mooie culturele stad is. De stad is zeker de moeite waard om te bezichtigen met uw huurauto.

Met de huurauto vanaf Alicante naar bijvoorbeeld Torrevieja, is ook zeker de moeite waard. Torrevieja ligt 41 km ten zuiden van Alicante en is een badplaats aan de Middellandse Zee. Vroeger was zoutwinning zeer belangrijk voor de stad en dat is nog steeds terug te zien. Met uw huurauto in Alicante kunt u gemakkelijk door de stad rijden en op zoek gaan naar de zoutmeren, Las Salinas, van Torrevieja. Ook is er in Torrevieja een zee en zout museum te vinden die jaarlijks veel toeristen trekt. Valencia ligt een heel stuk boven Alicante, maar deze stad is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. U kunt dit met uw huurauto doen: u maakt dan een prachtige roadtrip langs de oostkust van Spanje. In Valencia bevindt zich een prachtige markthal, waar u vers eten kunt kopen; fruit, vis en Spaanse delicatessen. Ook is er een aquarium -L'Oceanogràfic- in deze stad, dit is uw bezoek zeker waard.

Een huurauto in Alicante geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.