Vind de juiste auto in Alicante

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Alicante - Goedkoopste aanbiedingen

Hyundai i10

Hyundai i10

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2016 17:51 uur.

FIAT 500L 2-4T AC

FIAT 500L 2-4T AC

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2016 12:48 uur.

VW Touran 5ST Minivan A

VW Touran 5ST Minivan A

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 13:39 uur.

Seat Alhambra Minivan A

Seat Alhambra Minivan A

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 19:24 uur.

Beoordeling autoverhuur in Alicante

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Alicante:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Alicante

Een huurauto in Alicante is een leuke en praktische manier om alle bezienswaardigheden te ontdekken. Alicante ligt in het zuidoosten van Spanje, in de Spaanse autonome regio Valenica. Het is tevens de hoofdstad van de gemeente Alicante die ruim 320.000 inwoners telt. Doordat deze stad slechts 12 kilometer van het vliegveld El Altet ligt is Alicante zeer goed te bereiken en is een huurauto een prettige manier om zelfstandig de regio te leren kennen.

Alicante werd in het jaartal 711 in beslag genomen door de invasie van de Moren. De Moren gaven de stad de naam Alicante, ook bouwde zij een vestiging om de stad te beschermen tegen aanvallers. Toen de vestiging groeiden kreeg deze de naam Castillo de Santa Bárbara. Castillo de Santa Bárbara kenmerkt de stad en geeft Alicante een oude uitstraling.

Met een huurauto in Alicante kunt u naast alle bezienswaardigheden ook genieten van de prachtige omgeving. Zo kunt u prachtig rondtrekken langs de kust van de Costa Blanca. In Alicante is het in de zomer vrijwel altijd prachtig weer met een gemiddelde temperatuur tussen de 23 en 31 graden.

Bezienswaardigheden Alicante
Natuurlijk is het fijn om met uw huurauto in Alicante rond te rijden en bezienswaardigheden te zien die te voet eigenlijk net iets te ver zijn. De oude stad, Casci Antiguo, is zeer klein en is te vinden tussen de Rambla en de oude stadsmuur. Ook zijn de meeste monumenten van Alicante in Casci Antiguo te vinden.
Het gemeentehuis, Ayuntamiento, is zeker een bezichtiging waard. Het gemeentehuis is vroeger een barak geweest en geeft het nulpunt aan. Dit nulpunt is te vinden op de eerste traptrede van het Ayuntamiento en bevind zich op 3,407m boven de zeespiegel en dient als referentiepunt voor Spanje. Daarnaast is het gemeentehuis van Alicante bijzonder mooi.
In de nieuwere wijken van de stad vindt u de boulevards die langs de kust lopen. Hier kunt u heerlijk winkelen en genieten van de voetgangersgebieden, die zich uitstrekken langs die kust met uitzicht op de jachthaven.

Met de huurauto naar omliggende bezienswaardigheden van Alicante
Buiten de stad Alicante kunt u met de huurauto naar het Monasterio de la Santa Faz, Klooster van het heilige gelaat. Het Klooster van het heilige gelaat ligt ongeveer 5 km ten noorden van Alicante. Het klooster van Alicante is zeer belangrijk voor de inwoners van Alicante, aangezien zij hier ieder jaar na Pasen in bedevaart naar toe gaan.

Ook kunt u met de huurauto naar Cartagena, Cartagena is een havenstad ten noordwesten van Alicante. Met een huurauto is dit zeer snel en gemakkelijk te bereiken. De reis bedraagt anderhalf uur langs de mooie kust van de Costa Blanca. Door de strategische ligging van Cartagena is het sinds de oudheid bewoond, die allemaal hun stempel op de stad hebben gedrukt waardoor het een zeer mooie culturele stad is.  De stad is zeker de moeite waard om te bezichtigen met een huurauto in Alicante.

Met de huurauto in Alicante naar bijvoorbeeld Torrevieja, is zeker de moeite waard. Torrevieja ligt 41 km ten zuiden van Alicante en is een badplaats aan de Middellandse Zee. Vroeger was zoutwinning zeer belangrijk voor de stad en dat is nog steeds terug te zien. Met uw huurauto in Alicante kunt u gemakkelijk door de stad rijden en op zoek gaan naar de zoutmeren, Las Salinas, van Torrevieja. Ook is er in Torrevieje een zee en zout museum te vinden die jaarlijks veel toeristen trekt. Valencia ligt een heel stuk boven Alicante, maar deze stad is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. U kunt dit met uw huurauto doen : u maakt dan een prachtige roadtrip langs de oostkust van Spanje. In Valencia bevindt zich een prachtige markthal, waar u vers eten kunt kopen: fruit, vis en Spaanse delicatessen. Ook is er een aquarium  -L'Oceanogràfic- in deze stad, dit is uw bezoek zeker waard.

Een huurauto in Alicante geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.