Vind de juiste auto in Almelo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Almelo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2019 11:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2019 11:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 08:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 08:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2019 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2019 12:15 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 mrt. 2019 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 mrt. 2019 10:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Almelo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Almelo:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Aantal problemen, maar die zijn keurig afgehandeld door HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Tommy H.- 20 jul. 2015 00:45
(4.6 tot 5 )
Snel, makkelijk en goedkoop geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Melinda G.- 19 jul. 2015 16:25
(4.4 tot 5 )
Lekker er op uit geweest met een huur auto van happycar
Huurauto beoordeling van Gerard O.- 19 jul. 2015 16:39
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Almelo

Autohuur in Almelo

Heeft u binnenkort een bezoekje aan Almelo gepland staan? Het is dan handig om over eigen vervoer te beschikken, zodat u flexibel bent. Via HAPPYCAR vindt u moeiteloos een autoverhuur in Almelo die bij u past. Bij ons kunt u in één oogopslag zien welke aanbieder het goedkoopst is. Tegelijkertijd verliezen wij de kwaliteit van de autohuur in Almelo daarbij niet uit het oog. Daarom vindt u in ons overzicht alleen betrouwbare namen, zoals Hertz en Europcar. Neem uw agenda er vast bij en controleer of de door u gekozen data nog beschikbaar zijn bij uw favoriete autoverhuur in Almelo. Met een auto bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt, op elk tijdstip. Aarzel dan ook niet langer en haal alles uit uw reis naar deze mooie stad.

Ontdek Almelo

De nederzetting Almelo is al erg oud. Het woord Almelo komt namelijk uit het Germaans en verwijst naar een nederzetting bij een bos op de zandgronden. Almelo kreeg al in 1420 stadsrechten. Bijzonder is dat er nooit een stadsmuur is geweest en alleen een gracht ter bescherming van de stad. Dat wijst erop dat de plaats niet van militair belang was in die tijd. Net als in de rest van Twente werd de textielindustrie in de 17e en 18e eeuw belangrijk voor de stad. Na introductie van de stoommachine in 1830 kwam de fabrieksmatige productie op gang. De rijkdom die dit bracht bij de textielbaronnen is vandaag de dag nog te zien aan de vele landhuizen en villa's die door hen werden gebouwd.

Met een huurauto Almelo ontdekken

Als u met de rental car Almelo in gaat, moet u beslist de Grote Kerk bezoeken. De basis hiervan is de burchtkapel die reeds gebouwd werd in de 13e eeuw. Het koor komt uit de 15e eeuw en de torenspits stamt uit de 18e eeuw. Het resultaat van deze diverse bouwstijlen geeft een bijzondere kerk die eigenlijk nergens anders voorkomt. Inmiddels is de kerk protestants, en tijdens de beeldenstorm is dan ook een deel van de oorspronkelijke versieringen verwoest. Bent u geïnteresseerd in het verleden van de stad, dan is er een permanente expositie in het Wevershuisje met de naam 'Van vlas tot linnen'. Hier ziet u de ontwikkeling van 300 jaar textielindustrie. Bent u eens toe aan een dagje shoppen of relaxen en niet zozeer in de stemming om monumenten te bezoeken? Dan zit u in Almelo ook goed. Er is een gezellige binnenstad waar u naar hartenlust kunt winkelen. En als u de gekochte waren in de huurauto heeft gedaan, is er vast nog wel tijd voor een bezoekje aan de horeca. Wist u dat er in Almelo ook heel lekkere kazen te koop zijn? Deze moet u beslist eens proberen. Natuurlijk kunt u alle bezienswaardigheden uitstekend bereiken met uw rental car uit Almelo. Bovendien is er in deze stad meer dan genoeg parkeergelegenheid. Zo hoeft u zich nooit af te vragen of er wel een plaatsje beschikbaar is voor uw voertuig. Bent u langer dan een dag in de stad, dan mist u door de week misschien het bruisende nachtleven, maar u zult zich er zeker niet vervelen. Almelo heeft op cultureel gebied en ter ontspanning voor iedere bezoeker wel iets te bieden; van een bezoek aan het theater tot een gezellig bruin café.

Rondreis door de regio Almelo

Met een huurauto is het maar een klein ritje naar Duitsland wanneer u in Almelo bent en dat is dan ook een goede optie voor een dagtripje. Maar Twente zelf heeft ook zeer veel te bieden. De Harrevelderschans is een natuurgebied tussen Haaksbergen en Buurse. Met de huurauto is dit zeer goed bereikbaar. En daar kunt u genieten van de echte Twentse natuur. Laat u betoveren door de stilte en de schoonheid van het Twentse bos. Wilt u met eigen ogen zien welke prachtige landhuizen zijn gebouwd met het 'textielgeld' dan is het verstandig om even ter plaatse te informeren wanneer er de mogelijkheid bestaat om die te bezichtigen. Met uw huurauto uit Almelo kunt u hier gemakkelijk naartoe rijden. Wanneer u niet bekend bent in de omgeving, is het misschien verstandig om voor een huurauto met navigatie te kiezen. Geniet van uw reis!