tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Amersfoort - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Vw Polo
Vw Polo
gevonden op 7 aug. 2016 15:22 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Vw Golf
Vw Golf
gevonden op 7 aug. 2016 15:22 uur
Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Renault Grand Scenic
Renault Grand Scenic
gevonden op 7 aug. 2016 15:25 uur

Autohuur Amersfoort

Amersfoort, een stad die bekend staat om zijn historische binnenstad. Een centrum bestaande uit nauwe straatjes en karakteristieke grachten waar lekker rondgedwaald kan worden. De prachtige binnenstad biedt tevens talloze mogelijkheden om een hapje te eten of een drankje te drinken. Uiteraard is gezellig winkelen ook mogelijk. Naast de historische kern is ook de directe omgeving interessant om te bezoeken met de huurauto. Zo liggen nabij de stad schitterende natuurgebieden en zijn onder andere DierenPark Amersfoort en Kamp Amersfoort een bezoekje waard. Autohuur Amersfoort via HAPPYCAR biedt de uitkomst. Onderzoek en verken met rental car Amersfoort de stad in al haar pracht en glorie, maar vergeet daarbij vooral niet de omliggende streken. HAPPYCAR is betrouwbaar en betaalbaar, je krijgt waar voor je geld in vergelijking met Hertz en Europcar. De lage prijzen maken het aantrekkelijk om met autohuur Amersfoort en de omgeving te verkennen, van de stad en omgeving te genieten en een heerlijke vakantie te beleven.

Ontdek Amersfoort
Amersfoort kreeg in 1259 stadsrechten. De 750 jarige geschiedenis is terug te zien in de historische binnenstad en in monumenten als de Monnikendam, de Kamperbinnenpoort en de Koppelpoort. De betoverende Koppelpoort aan het Spui is een oude land- en waterpoort die op afspraak te bezoeken is. Een rondleiding duurt 30 minuten en is ook interessant voor kinderen.
Een ander hoogtepunt tijdens een bezoek aan Amersfoort is een rondvaart door de historische grachten van de stad. Vanaf de boot is het mogelijk om in alle rust te genieten en de grachten en de binnenstad vanuit een ander perspectief te bewonderen. In 2014 is de rondvaart over de waterlinie tot het leukste uitje van de provincie Utrecht gekozen door leden van de ANWB!
Wie niet bang is voor grote hoogtes kan het bekendste en meest herkenbare gebouw van Amersfoort bezoeken en bedwingen, de Onze Lieve Vrouwetoren. Met haar 98 meter torent ze hoog boven de stad uit en het uitzicht na 346 treden is werkelijk waar adembenemend!

Met een huurauto Amersfoort ontdekken
Met een rental car Amersfoort en de wijdere omgeving verkennen. Aan de rand van de stad ligt DierenPark Amersfoort. Een op kinderen gericht dierenpark met wel 150 verschillende diersoorten. Een toegangskaartje geeft naast het dierenpark toegang tot het DinoPark waar de bezoeker zich een tijdsreiziger waant en in een omgeving vol dinosauriers terecht komt.
Autoverhuur Amersfoort maakt het ook mogelijk om Kamp Amersfoort te bezoeken. Het kamp uit de Tweede Wereldoorlog is gelegen aan de rand van de stad. Op en rondom het voormalige kampterrein zijn diverse monumenten, gedenkstenen en gebouwen (reconstructies) gratis te bezoeken. Bezienswaardigheden die een overzichtelijk beeld geven van wat zich hier tijdens de oorlogsjaren heeft afgespeeld.

Rondreis door de regio Amersfoort
Autoverhuur Amersfoort opent de regio rondom Amersfoort. De stad ligt ingeklemd tussen prachtige natuurgebieden en is in 2007 tot groenste stad van Europa uitgeroepen.
Een van de mooiste natuurgebieden van Nederland is Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een uitgestrekt natuurgebied van bossen, heide en zandverstuivingen over een lengte van ongeveer 50 km. Een gebied, beginnend ten zuiden van Amersfoort, dat uitstekend per auto bereikbaar is en waar uitgebreid gewandeld en gefietst kan worden.
Op warme dagen is het mogelijk verkoeling te zoeken aan het Henschotermeer. Een prachtige natuurplas 12 km ten zuiden van Amersfoort in de gemeente Woudenberg. Het Henschotermeer is gekozen tot leukste recreatieterrein in 2014 en biedt recreatiemogelijkheden voor jong en oud.
Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Hilversum. Het station op de luchthaven van Amsterdam biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.