Vind de juiste auto in Amsterdam Centraal station

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Amsterdam Centraal station - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 sep. 2016 11:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Amsterdam Centraal station

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Amsterdam Centraal station:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Amsterdam Centraal station

Amsterdam is een prachtige stad. De historische waarde in combinatie met het bruisende stadsleven en de mooie architectuur vormen de stad tot een wereldwijd bekende en ook geroemde stad. De overvloed aan fietsen maakt duidelijk dat de stad goed per fiets bereikbaar is, maar om Amsterdam tijdens een reis echt goed te kunnen bekijken is een auto handig. Hierbij helpt HAPPYCAR om met de juiste huurauto Amsterdam treinstation te verlaten. HAPPYCAR biedt een overzicht van alle vertrouwde en bekende autoverhuurders, zodat de klant de prijs en verhuurder naar keuze kan uitkiezen. Dit zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor klanten altijd met de juiste huurauto Amsterdam kunnen ontdekken. HAPPYCAR is partner met bekende namen als onder andere Holiday Autos, AutoEscape, Argus Car Hire en Hertz. Hierdoor heeft de klant de vrijheid om zelf een verhuurder te kiezen en dit maakt de trip naar Amsterdam nog beter.

Ontdek Amsterdam
Amsterdam staat bekend om de fantastische grachten en de mooie rijtjeshuizen in het centrum. Er is echter nog veel meer te zien. Zo zijn er concerten in de Ziggo Dome of de Heineken Music Hall en voor de sportliefhebber is er genoeg voetbal te zien in de Amsterdam Arena. Amsterdam is in de geschiedenis erg belangrijk geweest als handelsstad. Al vroeg begonnen er mensen te wonen bij de rivier de Amstel, waardoor er nederzettingen ontstonden. Hieruit kwam Amsterdam voort. Deze stad is vandaag de dag tot een stad van voor Nederlandse begrippen enorm formaat gegroeid, waardoor het aangeraden wordt om met een huurstation het treinstation te vertalen.

Door het soms koude en gure Nederlandse klimaat kan het vaak wat koud zijn om te fietsen, maar gelukkig is zijn de verhuurstations op het treinstation goed bereikbaar en betaalbaar. Zo kan men in Amsterdam bekende wijken als de Jordaan ingaan of de historische panden als het Anne Frank huis bekijken. Dit Anne Frank Huis is wereldwijd bekend en omvat een enorme historische waarde. Dit gebouw geeft het belang van de oorlog in Amsterdam goed weer. Zo is er ook het bekende Damrak, oftewel de Dam. Hier staat een prachtig monument waar elk jaar kransen worden gelegd ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de oorlog. Sport, muziek, geschiedenis, architectuur, er is in Amsterdam altijd wel iets te doen en te beleven.

Rondreis door de regio Amsterdam
Het is al lastig om tijdens één reis alles van Amsterdam te zien, maar mocht alles in Amsterdam al gezien zijn, dan is er in de omgeving nog genoeg te beleven. Zo ligt het strand op een prima te rijden afstand. Hier kan ieder genoeg tijd doorbrengen tijdens mooie dagen of even lekker uitwaaien tijdens een wandeling. Een ander alternatief in de regio Amsterdam is de prachtige haven van Hoorn of het pittoreske Volendam. Daarnaast kunt ook met uw huurauto binnen een uur in de 2e grootste stad van Nederland zijn, Rotterdam.  Als eerst kunt u naar Kubuswoningen, zoals de naam al zegt hebben deze woningen de vorm van een kubus. U vindt deze Kubuswoningen naast de Bibliotheek en de Blaaktoren, die als bijnaam ‘het potlood’ heeft. Een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak is de Markthal. Hier vindt u vele kraampjes met eten en drinken; het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Aan de binnenkant van de boogvormige hal is een indrukwekkend kunstwerk. Het werk is bestaat uit levensgrote afbeeldingen van de verse producten die in de Markthal verkocht worden. Ook bevindt zich hier vlak bij de Oude Haven, wanneer het mooi weer is en u hiervan wilt genieten kunt u dit op deze plek doen. Wanneer u van winkelen houdt, kunt u dit naar hartenlust doen in de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot.  Verder kunt u in Rotterdam naar Diergaarde Blijdorp, Ahoy Rotterdam en het Museumpark, een prachtig park waar u kunt bijkomen van de drukte van de stad. Rotterdam is een stad voor jong en oud en biedt voor iedereen leuke activiteiten.

Kortom; u kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u uw huurauto vanaf het treinstation van Amsterdam boekt.