tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Anchorage - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Kia Rio
Kia Rio
gevonden op 9 okt. 2016 09:45 uur
Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Nissan Versa
Nissan Versa
gevonden op 9 okt. 2016 09:45 uur
Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Chrysler 200
Chrysler 200
gevonden op 9 okt. 2016 09:45 uur
Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Dodge Grand Caravan
Dodge Grand Caravan
gevonden op 9 okt. 2016 09:45 uur

Autohuur Anchorage

Anchorage is de grootste stad in Alaska, USA, en zeker de moeite van een bezoekje waard. HAPPYCAR biedt u de mogelijkheid om de beste en goedkoopste huurauto Anchorage aan te bieden. Hier kan u eenvoudig prijzen vergelijken, maar HAPPYCAR verliest de kwaliteit ook niet uit het oog. Zo hebt u dus helemaal waar voor u geld en kiest u die autohuur in Anchorage die het beste voor u geschikt is. Het is het meest logisch om per vliegtuig naar Alaska te reizen. In Anchorage zelf is een vliegveld, namelijk Ted Stevens Anchorage International Airport. Vanaf dit vliegveld kunt u meteen doorreizen naar de Autoverhuur Anchorage om uw huurauto op te halen. Vanaf dat moment hebt u de tijd aan uzelf.

Ontdek Anchorage
Niet meer vastzitten aan openbaar vervoer of andere middelen? Dan is een huurauto eigenlijk de enige optie. Met dit vervoersmiddel kan u heel gemakkelijk de stad ontdekken en reken maar dat die de moeite waard is! Daarbij hoeft u geen rekening meer te houden met de tijden van het openbaar vervoer en kunt u alles inplannen wat u maar wilt. Heeft u het erg naar uw zin op een bepaalde plaats? Dan blijft u gewoon wat langer! In Anchorage is veel industrie te vinden en misschien is het daardoor wel zo'n moderne stad. De stad heeft nog een andere functie: het is het Amerikaanse defensiecentrum. De stad is vrij groot: er wonen bijna 300.000 mensen. Natuurlijk zijn er ook allerlei gezellige gelegenheden en het nachtleven is bruisend. Op zoek naar een stukje geschiedenis, kunst en cultuur? Dat is te vinden in het Anchorage museum at Rasmuson Center. In dit museum komt u allerlei kunststukken en overblijfselen van een kort of lang verleden tegen. Overnacht u in het centrum van de stad? Kies dan voor een hotel met een parkeergelegenheid, zodat u de huurauto eenvoudig kwijt kan en parkeren geen enkel probleem is. Zo bent u helemaal ontspannen onderweg.

Met een huurauto Anchorage ontdekken
Als u de musea van Anchorage gezien hebt, is het tijd voor wat cultuur. Geniet van de diverse eetgelegenheden en laat u verrassen door de grote Amerikaanse porties. Hier weten ze absoluut wat een mens nodig heeft. Natuurlijk is er ook een keur aan bars en cafés te vinden waar u een lekker glaasje kunt nemen voordat u doorgaat naar een volgende bestemming, of natuurlijk voordat u naar de hotelkamer gaat. De mensen zijn gezellig en zullen vast wel een praatje willen beginnen. Al gauw voelt u zich hier helemaal thuis. Doordat de stad aan zee ligt, is het weer niet zo extreem als in andere delen van Alaska. Dit maakt de stad erg aantrekkelijk voor een bezoek. Natuurlijk kunt u ook deze stad nemen als uitvalsbasis wanneer u andere delen van Alaska wilt bekijken. Met een huurauto komt immers alles dichtbij?

Rondreis door de regio Anchorage
Alaska is een schitterende bestemming voor iedere natuurliefhebber. Denk bijvoorbeeld aan het Kenaj Fjords National park. Dit bijzondere gebied laat eeuwenoude fjorden zien. Het beneemt iedere bezoeker de adem en u kan hier rustig een volle dag of meer voor uittrekken. Wilt u er wat langer blijven? Zorg dan wel voor een slaapgelegenheid, zodat u een plaats hebt om op terug te vallen. Alle bagage kan in de huurauto, dus dat is geen enkel punt van zorg. Ook het Kachemak Bay State Park & Wilderness is de moeite van een bezoekje waard. Dit gebied is erg bebost en de hoge naaldbomen zijn indrukwekkend en majestueus te noemen. Tevens zijn hier allerlei bijzondere diersoorten te vinden. Niet alleen echte natuurliefhebbers zullen hier hun ogen uitkijken, ook fotografen hebben hier de tijd van hun leven. Denkt u zich maar eens in hoeveel mooie plaatjes hier te schieten zijn. Rental Car Anchorage maakt het mogelijk om al deze gebieden te bezoeken, al liggen ze dan wat verder weg. Met de auto kost het maar enkele uren, u parkeert deze eenvoudig op een van de parkeerplaatsen en trekt de wildernis in. Alleen daarom is een auto huren al een goed idee. Ontdek alles van Alaska met de goedkoopste en beste huurauto via HAPPYCAR!