Vind de juiste auto in Antalya

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Antalya - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Fluence

Renault Fluence

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 okt. 2016 12:43 uur.

Renault Clio

Renault Clio

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 okt. 2016 12:43 uur.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 aug. 2016 02:27 uur.

Ford Kuga

Ford Kuga

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 26 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 okt. 2016 19:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Antalya

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Antalya:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Antalya

Antalya is een stad aan de Middellandse kust in het zuidwesten van Turkije. Het is onzeker wanneer de plaats van de huidige stad voor het eerst werd bewoond. Er wordt aangenomen dat Attalos II, koning van Pergamon, de stad rond 150 v. Chr. heeft gesticht. Hij noemde de stad Attalia en gebruikte de stad als een marinebasis voor zijn machtige vloot. Echter, zijn er in het district Doğu Garajı in 2008 opgravingen ontdekt die dateren uit de 3e eeuw voor Christus, wat suggereert dat de stad eerder dan verondersteld werd opgericht. Antalya werd een deel van de Romeinse Republiek in 133 v. Chr. toen koning Attalos III van Pergamon zijn koninkrijk tot aan zijn dood verdedigde. De stad groeide en bloeide tijdens de Romeinse periode op en vandaag de dag is Antalya de grootste Turkse internationale badplaats, gelegen aan de Turkse Riviera.

Bezienswaardigheden in Antalya
Wanneer u de stad en de omgeving van Antalya wilt bezichtigen, dan raden wij u aan om een auto te huren Uw online geboekte huurauto kunt u gemakkelijk op Antalya Airport ophalen. Antalya is een prachtige stad en met een huurauto kunt u zich eenvoudig en snel door de stad verplaatsen. Gaat u met de huurauto als eerst naar Kaleiçi, het historische centrum van de stad. Het historische centrum werd bijna compleet omringd door de oude stadsmuren van de stad. U vindt hier verschillende soorten bouwwerken die dateren uit de Romeinse, Byzantijnse, Seljuk, Ottomaanse en moderne Turkse republikeinse tijdperken. De Kaleiçi is gelegen in het oostelijke deel van het centrum langs de mediterrane kust en tegenover de jachthaven, dat dateert uit de Romeinse tijd. Gaat u na dit oude centrum met autohuur Antalya naar de Üçkapılar, een triomfboog die werd gebouwd in de naam van de Romeinse keizer Hadrianus, die Antalya in het jaar 130 bezocht. De triomfboog bestaat uit drie gebogen poorten en hier kunt u een fijne wandeling maken. Wanneer u tijdens uw wandeling meer groen wilt zien dan loopt of rijdt u met autohuur Antalya verder naar het Karaalioglu Park. Het Karaalioglu Park is een groot park in Antalya, Turkije. Het park ligt net ten zuiden van Kaleiçi en hier kunt u na alle bezienswaardigheden heerlijk tot rust komen. Het kantoor van de burgemeester, het gemeentelijke stadstheater en een oud fort genaamd Hıdırlık toren met uitzicht op de Romeinse haven zijn de belangrijkste attracties van het park. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken zijn de Düden watervallen, een groep van watervallen in de provincie Antalya, Turkije. De watervallen, gevormd door de Düden rivier (een van de grote rivieren in het zuiden van Anatolië), bevinden zich 12 kilometer ten oosten van Antalya. Ze eindigen waar het water van de Düden rivier van de rotsachtige klif in de Middellandse Zee valt.

Auto Huren in Antalya
Wanneer u naast deze prachtige badplaats meer van de omgeving wilt zien is dit met een huurauto Antalya goed mogelijk. Een reis naar Side of Konya is absoluut de moeite waard. Gaat u bijvoorbeeld met uw huurauto in Antalya naar Kumluca, een kleine stad met zo’n 30.000 inwoners. In deze stad kunt u naar verschillende wijken met historische bezienswaardigheden. Gaat u met de huurauto ook naar de wijken Kitanaura, Korydalla, Olympos, Gagai, Idebessos en Rhodiapolis. Van deze wijken is Olympos het grootst en trekt jaarlijks de meeste bezoekers. Verder kunt u in de buurt met de huurauto nog naar verschillende kleine dorpjes waar u de charme van de Turkse dorpen en de Turkse bevolking kunt proeven. In Antalya en de dorpjes rondom Antalya kunt u heerlijk genieten van de Turkse zon op een van de vele stranden. Gaat u hier heerlijk uit eten en geniet van de ondergaande zon. Laat u in Antalya betoveren en met autohuur Antalya kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.