tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Antalya - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
FIAT LINEA 1.6 AC
FIAT LINEA 1.6 AC
gevonden op 1 okt. 2016 17:21 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
RENAULT FLUENCE 1.6 AC
RENAULT FLUENCE 1.6 AC
gevonden op 1 okt. 2016 17:21 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
RENAULT CLIO 1.5 AC
RENAULT CLIO 1.5 AC
gevonden op 1 okt. 2016 17:21 uur
Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Mercedes C Class
Mercedes C Class
gevonden op 4 okt. 2016 11:09 uur

Autohuur Antalya

Antalya is een stad aan de Middellandse kust in het zuidwesten van Turkije. Het is onzeker wanneer de plaats van de huidige stad voor het eerst werd bewoond. Er wordt aangenomen dat Attalos II, koning van Pergamon, de stad rond 150 v. Chr. heeft gesticht. Hij noemde de stad Attalia en gebruikte de stad als een marinebasis voor zijn machtige vloot. Echter, zijn er in het district Doğu Garajı in 2008 opgravingen ontdekt die dateren uit de 3e eeuw voor Christus, wat suggereert dat de stad eerder dan verondersteld werd opgericht. Antalya werd een deel van de Romeinse Republiek in 133 v. Chr. toen koning Attalos III van Pergamon zijn koninkrijk tot aan zijn dood verdedigde. De stad groeide en bloeide tijdens de Romeinse periode op en vandaag de dag is Antalya de grootste Turkse internationale badplaats, gelegen aan de Turkse Riviera.

Bezienswaardigheden in Antalya
Wanneer u de stad en de omgeving van Antalya wilt bezichtigen, dan raden wij u aan om een auto te huren Uw online geboekte huurauto kunt u gemakkelijk op Antalya Airport ophalen. Antalya is een prachtige stad en met een huurauto kunt u zich eenvoudig en snel door de stad verplaatsen. Gaat u met de huurauto als eerst naar Kaleiçi, het historische centrum van de stad. Het historische centrum werd bijna compleet omringd door de oude stadsmuren van de stad. U vindt hier verschillende soorten bouwwerken die dateren uit de Romeinse, Byzantijnse, Seljuk, Ottomaanse en moderne Turkse republikeinse tijdperken. De Kaleiçi is gelegen in het oostelijke deel van het centrum langs de mediterrane kust en tegenover de jachthaven, dat dateert uit de Romeinse tijd. Gaat u na dit oude centrum met autohuur Antalya naar de Üçkapılar, een triomfboog die werd gebouwd in de naam van de Romeinse keizer Hadrianus, die Antalya in het jaar 130 bezocht. De triomfboog bestaat uit drie gebogen poorten en hier kunt u een fijne wandeling maken. Wanneer u tijdens uw wandeling meer groen wilt zien dan loopt of rijdt u met autohuur Antalya verder naar het Karaalioglu Park. Het Karaalioglu Park is een groot park in Antalya, Turkije. Het park ligt net ten zuiden van Kaleiçi en hier kunt u na alle bezienswaardigheden heerlijk tot rust komen. Het kantoor van de burgemeester, het gemeentelijke stadstheater en een oud fort genaamd Hıdırlık toren met uitzicht op de Romeinse haven zijn de belangrijkste attracties van het park. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken zijn de Düden watervallen, een groep van watervallen in de provincie Antalya, Turkije. De watervallen, gevormd door de Düden rivier (een van de grote rivieren in het zuiden van Anatolië), bevinden zich 12 kilometer ten oosten van Antalya. Ze eindigen waar het water van de Düden rivier van de rotsachtige klif in de Middellandse Zee valt.

Auto Huren in Antalya
Wanneer u naast deze prachtige badplaats meer van de omgeving wilt zien is dit met een huurauto Antalya goed mogelijk. Een reis naar Side of Konya is absoluut de moeite waard. Gaat u bijvoorbeeld met uw huurauto in Antalya naar Kumluca, een kleine stad met zo’n 30.000 inwoners. In deze stad kunt u naar verschillende wijken met historische bezienswaardigheden. Gaat u met de huurauto ook naar de wijken Kitanaura, Korydalla, Olympos, Gagai, Idebessos en Rhodiapolis. Van deze wijken is Olympos het grootst en trekt jaarlijks de meeste bezoekers. Verder kunt u in de buurt met de huurauto nog naar verschillende kleine dorpjes waar u de charme van de Turkse dorpen en de Turkse bevolking kunt proeven. In Antalya en de dorpjes rondom Antalya kunt u heerlijk genieten van de Turkse zon op een van de vele stranden. Gaat u hier heerlijk uit eten en geniet van de ondergaande zon. Laat u in Antalya betoveren en met autohuur Antalya kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.