tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Antwerpen - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Opel Corsa
Opel Corsa
gevonden op 28 aug. 2016 20:12 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Opel Meriva
Opel Meriva
gevonden op 21 aug. 2016 14:38 uur
Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Opel Insignia
Opel Insignia
gevonden op 21 aug. 2016 14:38 uur
Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen
VOLVO V70
VOLVO V70
gevonden op 28 aug. 2016 20:08 uur

Autohuur Antwerpen

In het noorden van België, bevindt zich de Scheldestad Antwerpen. Dit mag al dan niet de hoofdstad zijn, maar wordt wel erkend als grootste stad in het land.
Ze is befaamd voor de grote haven aan de Schelde, die na Rotterdam de grootste van Europa is. De handel van deze haven legt zich toe op internationale voer van vracht en is bovendien zeer gekend voor de diamanten handel. Antwerpen is een aangename stad die snel en makkelijk te bereiken valt met uw huurauto. In het centrum vindt u een ruime keuze aan parking terug om dan de gezellige autovrije straatjes af te tasten. Bovendien vindt u in de buitenwijken zeer makkelijk een gratis parkeerplek. Het is een bruisende plaats die zeer geliefd is bij de bevolking! De stad Antwerpen heeft een samenwerkingsverband met de stad Paramaribo, in Zuid-Amerika .

Bezienswaardigheden in Antwerpen
Wanneer u door de stad Antwerpen heen rijdt, zult u al snel merken dat die algemene norm van modegevoel centraal staat. Zoals de naam het al zegt, komen ‘de zes van Antwerpen’, zes succesvolle modeontwerpers uit deze stad. Zij zetten Antwerpen op de kaart op vlak van trends. Hun werk is onder andere te bewonderen in het bekende MoMu-modemuseum, hiernaast kunt u enkele ontwerpen bezichtigen van de lokale kunstschool. Als u hier bent uitgekeken, kunt u zelf wat prachtstukken uitkiezen op de Meir.

De beroemde oude inwoner, Peter Paul Rubens, de gerespecteerde schilder die verscheidene beschermde schoonheden op de markt heeft gebracht, is iemand waar de Antwerpenaren zeer trots op zijn. Zijn werken zijn terug te vinden in zijn persoonlijke museum ‘het Rubenshuis’. Rubens heeft hier eerst een tijd zelf gewoond. Het bestaat uit een woongedeelte en hoofd atelier. Beiden zijn mooi gerestaureerd door de stad. Ook is er bij het huis een prachtige tuin. Zijn graf kunt u bezoeken in de bekende Sint Jacobskerk, waar een van zijn laatste projecten terug te vinden is. Boven Rubens’ graf prijkt een beeld van Maria van de hand van zijn leerling Faydherbe, een beeldhouwer en architect die gedurende de laatste drie jaren van Rubens leven woonachtig en werkzaam in Rubens' atelier.Hier groeide hij uit tot een goede vriend.

Een ander prachtstuk van Antwerpen is het Centraal Station. Het heeft de voorbije jaren een moderne tint gekregen, maar bevat nog steeds de originele elementen van een authentiek station. Zodra u buiten het station treedt zult u een blik werpen op de grote dierentuin. Deze is aan de rechter zijde van het station gelegen. Het kent een bestaan van over 160 jaar. Binnenin zult u wel meer dan 5000 dieren tegenkomen die onderscheiden worden in 950 verschillende soorten. De dierentuin heeft een zeer natuurlijke en frisse look, dit is gedaan om elk dier de kans te geven zich op zijn gemak te voelen.

Als afsluiter zou u zeker eens een kijkje moeten nemen in de Lieve Vrouwe Kathedraal. De kathedraal steekt hoog boven de stad uit met een toren van 123 meter. De toren is de hoogste binnen de Benelux. Deze is omringt door zeer gezellige kleurrijke straatjes, waar u als afsluiter nog een typsich Belgisch chocolaatje kunt eten.

Wilt u even iets anders zien? Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk naar andere steden in België, zoals Gent en Brussel. Brussel beschikt over een vliegveld, wat de stad erg goed bereikbaar maakt.

Met een huurauto in Antwerpen
Antwerpen bezit over een indrukwekkende gastronomie waardoor er over de stad verschillende restaurants en bars verspreid zitten. Nadat u hier een hapje hebt gegeten zult u zeker een voldaan gevoel krijgen. Bovendien valt er heel veel te beleven tijdens het nachtleven, hoofdzakelijk door het hoge aantal studenten die midden in de stad wonen en graag een feestje bouwen.

Met een huurauto van HAPPYCAR krijgt u de mogelijkheid te gaan en staan waar u maar wilt. Bovendien kunt u hierdoor het maximale uit uw vakantie halen tijdens uw verblijf in Antwerpen. HAPPYCAR zoekt voor u de meest geschikte en bovendien goedkoopste huurauto, zodat u op een comfortabele en eenvoudige manier aan uw reis kunt beginnen. Een heerlijke vakantie, zonder zorgen aan uw hoofd!