Vind de juiste auto in Argentinië

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Argentinië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Argentinië:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Argentinië

Argentinië is een land van natuurlijke schoonheid en vertegenwoordigt één van de populairste steden in de wereld. Beginnend van de evenaar, eindigend aan de Antarctica, valt er meer dan genoeg te ontdekken! Met behulp van een huurauto krijgt u de kans dit op een aangename en makkelijke manier te beleven. HAPPYCAR is er om u van de beste internationale aanbiedingen en voordelen te voorzien. Op deze manier vinden wij samen met u de perfecte huurwagen om uw reis door Argentinië op een aangename manier te starten.

Algemene informatie
Argentinië is een trotse natie die karakter en passie uitstraalt, waar u ook heen gaat. De stereotypes zijn: het overheerlijke rundvlees, die passie en voor de mannen natuurlijk het voetbal. De diversiteit die hier terug te vinden is in het karakter van de Argentijnse steden, maakt plaats voor een ongelofelijk avontuur. U zult merken dat infrastructuur van Argentinië van hoge kwaliteit is, zeker tussen de verschillende steden. Dit maakt het rijden met uw huurauto in dit land tot een aangename ervaring.

Buenos Aires
Als een van de grootste steden in Latijns America, is Buenos Aires een extravagant en onwaarschijnlijke stad. Per vliegtuig is Buenos Aires goed te bereiken door de internationale luchthaven. Tevens is Buenos Aires de geboorteplaats van wereldberoemde voetballer Diego Armando Maradona, maar natuurlijk ook van Koningin Maxima. Deze uitgestrekte metropolis slaagt in het behouden van de meeste bezoekers. Dit door reden van zijn verleidende cultuur, gesofisticeerde aard en gevarieerde identiteit en niet te vergeten, het buitengewone nachtleven. Er valt ook meer dan genoeg te zien, met hun bijzondere franse paleizen, avant-garde galerijen en een klasse opera huis om zelfs de meest pedante cultuur duivels te bevredigen. Vergeet niet eens een zwoele Latijnse tango te proberen en een super passionele voetbalmatch bij te wonen om de ultieme typische Argentijnse ervaring te beleven. Verbindingen naar andere steden zijn zeer goed. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om richting het noorden, naar Brazilië te reizen voor een andere smaak van Latijns Amerika te krijgen.

Córdoba en Iguazu
De jonge levendige stad Córdoba is de tweede grootste stad in het land en vertegenwoordigt een groot aantal kolossale gebouwen. Deze werd verkozen als culturele hoofdstad van Amerika in 2006. Soms wordt deze ook wel het ‘Rome’ van Argentinië genoemd. Er is een hoge academische activiteit en tot 1900 werd deze zeer beïnvloed door de katholieke kerk. Zijn centrale geografische positie maakt het eenvoudig deze te betreden. Het is de ideale verbinding tussen het noordelijk en zuidelijke gedeelte van het land. Aantrekkelijke pittoreske valleien treffen de prachtige omgeving en zijn perfect voor dagexcursie.

Een reis naar Iguazu is absoluut de moeite waard. Het is een plaats in het noord-westen van Argentinië op de grens met Brazilië en Paraguay. Op 18 kilometer van deze stad vindt u de indrukwekkende Iguazú-watervallen. De watervallen staan ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Het water stort zich over een lengte van drie kilometer in een 80 meter diepe kloof. Dit tenmidden van een schitterend junglelandschap.

Excursies
Argentinië barst van natuurlijke wonderen. Van de noordelijke jungles, moerasland van Litoral, droge Andean vlakte tot de dynamische steppe van Patagonia, valt er een lijst van belevenissen te beleven. Kortom, een Argentijnse huurauto kan ervoor zorgen dat u het meeste van u dag maakt. Veel van het lands mooiste beloningen zijn terug te vinden buiten de begaandbare paden. Zo is er het dorp van Antofagasta de la Sierra, hier vindt u bevroren meren en roze flamingo's. Laguna Diamante, een park met een prachtig uitzicht en een stijgende vulkaan erachter. Klimaat en afstand zijn factoren die vaak een grote rol spelen, waardoor velen Argentinië afslaan. Maar met behulp van een huurauto kunt u rustig reizen door het land en de meeste uitzonderlijke plekjes ontdekken, die u dacht nooit te zien. Het feit dat Argentinië dicht tegen andere Zuid-Amerikaanse landen aan ligt zoals Chili en Brazilië, maakt het zeker de moeite waard!