Vind de juiste auto in Assen

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Assen - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:08 uur.

Volvo S60

Volvo S60

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:08 uur.

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 14:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Assen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Assen:

4.8 tot 5 (13786 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Overzichtelijk, duidelijk en de site is gemakkelijk te gebruiken.
Huurauto beoordeling van Kimberly B. - 28 mei 2017 14:15
(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20

Autohuur Assen

In het prachtige en rustieke Drenthe ligt de stad Assen. Deze stad bevind zich in een rustige omgeving, ideaal voor vakanties of korte tripjes. Drenthe is echter dunbevolkt, waardoor het te voet of met de fiets een flinke trip kan zijn. Daarom wordt het ten zeerste aan te raden om door middel van een Rental car Assen te ontdekken. HAPPYCAR biedt hierbij de meest betrouwbare en makkelijke manier om de prijzen van grote bedrijven te vergelijken. De autoverhuur Assen wordt hierdoor erg overzichtelijk en klanten van HAPPYCAR kunnen makkelijk met behulp van de autohuur Assen ontdekken. Bekende en betrouwbare merken als Holiday Autos, Argus Car Hire en Thrifty zijn allemaal beschikbaar voor de klant van HAPPYCAR, die hiermee gemakkelijk en snel met een rental car Assen in kan gaan.

Ontdek Assen

Assen is in de dertiende eeuw ontstaan doordat er een klooster werd gebouwd op de locatie waar nu het centrum van Assen ligt. Hierdoor ontstond er een nederzetting, die later uitgroeide tot een grotere plaats. In de 19e eeuw koos Lodewijk Napoleon Assen uit om zijn zomerhuis te bouwen. Hierdoor groeide de plaats en werd het tot stad en gemeente benoemd.
Hierdoor staat de stad vol met prachtige gebouwen als Huize Overcingel en het Witte Huis. Het is daarom prachtig om met behulp van de autoverhuur Assen te ontdekken en de prachtige architectuur van de stad te bewonderen.

Met een huurauto Assen ontdekken

Assen ligt in het prachtige Drenthe. De natuur in Drenthe is geweldig, maar een nadeel van het Nederlandse klimaat is de hoeveelheid regen die er valt. Het is daarom verstandig om altijd een regenjas mee te nemen en voorbereid te zijn op een omslag in het weer. Vandaar dat een auto een fantastische optie is. U kunt, mocht het weer onverhoopt omslaan, toch van de omgeving genieten door een auto bij HAPPYCAR te huren. Hierdoor kunt u de prachtige natuur van Assen ontdekken. Een erg bekend evenement in Assen is de jaarlijkse TT van Assen, een motorrace op het circuit bij Assen. Dit trekt erg veel bezoekers en het is dan ook een van de hoogtepunten in de stad. Dit evenement is dan ook zeker het aanraden waard als u ten tijde van dit evenement Assen bezoekt en van auto's en motoren houdt.

Rondreis door de regio Assen

In de buurt van Assen zijn enkele fantastische plekken te zien. Deze locatie is een van de weinige locaties in Europa waar de zogenaamde hunebedden nog te zien zijn. Deze staan verspreid door de regio en er zijn genoeg borden en kaarten die deze plekken aanwijzen. Verder zijn er in de buurt van Assen enkele geweldige restaurants die makkelijk met de auto te bereiken zijn. Zo ligt het bekende restaurant 'De Librije' op zo'n 40 minuten rijden. Verder liggen de bekende Nederlandse polders op een uurtje rijden. Zo is er meer dan genoeg te zien en te beleven in de regio Assen. Het is door de soms langere afstanden zeker aan te raden om een auto te huren. Voor de sportliefhebber zijn er in de regio enkele bekende sportclubs en evenementen. Op een uur rijden bevinden zich grote voetbalteams als PEC Zwolle en Groningen, waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Verder worden er veel routes door de natuur en de prachtige oude stadjes aangeboden die te vinden zijn op internet of bij de plaatselijke VVV. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Groningen.