Vind de juiste auto in Atlanta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 22 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Atlanta - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:45 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jul. 2017 18:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 jul. 2017 18:30 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jul. 2017 10:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jul. 2017 10:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Atlanta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Atlanta:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (21 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Vlotte simpele boeking
Huurauto beoordeling van Mat H.- 12 jul. 2017 08:47
★★★★★
★★★★★
(4.1 tot 5 )
Onze reis verliep zo soepel met de huurauto, ideaal!
Huurauto beoordeling van Lianne S.- 30 jul. 2015 16:26
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Wat fijn dat ik met al mijn vragen terecht kon bij de service
Huurauto beoordeling van Mia L.- 30 jul. 2015 14:36

Autohuur Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia, met een geschatte bevolking van 430.000 mensen. Atlanta is het culturele en economische centrum van het grootstedelijk gebied Atlanta, waar meer dan 5,4 miljoen mensen wonen. Bezoekers van Atlanta zijn vaak verrast door hoeveel er te zien en te doen is. Zo vindt u in het centrum van Atlanta een aantal populaire attracties, waaronder het Georgia Aquarium, CNN Studio’s, Centennial Olympic Park en de World of Coca-Cola, op loopstand van elkaar. Voor de kunstliefhebbers is er ook van alles te beleven, zo vindt u het Midtown’s High Museum, het Fox Theatre en de prachtige Botanische Tuinen. Wat ook erg handig is, is de overname van uw huurauto op het vliegveld van Atlanta: zo kunt u eenvoudig van het vliegtuig naar uw auto.

Wat gaan we doen in Atlanta?

Wanneer u besluit een auto te huren dan kunt u dit het beste vooraf online regelen. Zo bent u altijd verzekerd van een huurauto en kunt u uw weg snel vervolgen. Brengt u met car hire Atlanta eerst een bezoek aan het Egyptian-theme Fox Theatre. Dit theater is de thuisbasis van de Atlanta Opera en het Atlanta Ballet, maar regelmatig zijn er ook broadway voorstellingen te vinden en treden er verschillende bands op. Per jaar vinden er meer dan 300 voorstellingen en optredens plaats. Om optimaal te genieten van dit prachtige theater raden wij u aan om een voorstelling bij te wonen. Natuurlijk is het ook mogelijk om er alleen een rondleiding te nemen. In de buurt van het Fox Theatre vindt u de World of Coca-Cola. Ontdekt u hier de geschiedenis van Coca-Cola in de ruim 60.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte. De proeverij omvat meer dan 60 smaken van cola uit de hele wereld. Verder is het leuk om de geschiedenis van Coca-Cola te zien van hoe alles ooit begonnen is en hoe ze nu het nummer 1 merk van de wereld zijn. Na de wereld van Coca-Cola kunt u naar het CNN. CNN biedt bezoekers de kans om een toer achter de schermen te krijgen. Zo kunt u een glimp opvangen van een live nieuwsuitzending of een kijkje nemen in de controle ruimte van de CNN.

Wanneer u even lekker wilt bijkomen dan rijdt u met uw huurauto naar het Piedmont Park. Dit is de perfecte plek om een luie middag door te brengen. Er zijn namelijk picknickplaatsen in overvloed, waar u samen met uw gezin heerlijk kunt picknicken. Verder kunt u ook uitstekend wandelen of fietsen huren om een fietstocht door het park te maken. Wanneer u even lekker wilt afkoelen is het ook mogelijk om het zwembad in het park te bezoeken. Naast het park vindt u ook de Atlanta Botanical Gardens met meer dan 30 hectare aan tuinen en paden. De beste tijd om deze tuinen te bezoeken is in de lente, maar ook tijdens de rest van het jaar kunt u hier ook volop genieten. Bijzonder aan deze botanische tuinen is de 40-meter hoge hangbrug, de Canopy Walk. Via deze brug kunt u tussen de boomtoppen wandelen en genieten van het uitzicht over de bloementuin.

In de omgeving van Atlanta

Met een huurauto in Atlanta kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar het Stone Mountain park te rijden, dat ligt op 25 km ten oosten. Stone Mountain is een berg die 525 meter boven het omringende landschap uitsteekt. U kunt de berg zelf beklimmen door een hikingroute te volgen of u kunt een kabelbaan nemen naar de top van de berg. In de noordhelling van de berg is een relief uitgehouwen dat drie personen weergeeft: Jefferson Davis, Robert E. Lee en Thomas Jackson.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Atlanta het startpunt van uw reis te laten zijn en bijvoorbeeld noordelijk te rijden richting New York City. U komt dan bijvoorbeeld langs populaire bestemmingen Charlotte en Washington. Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, een huurauto in Atlanta geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.