Vind de juiste auto in Bahamas

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Bahamas

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bahamas:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Bahamas

Met de huurwagen op reis door de Bahamas

Bent u van plan in de nabije toekomst een uitstap/reis naar de Bahamas te plannen? Geef ons dan even de kans u hier nogmaals van te overtuigen door een korte samenvatting van informatie met daar bovenop de zekerheid van u te voorzien van de beste service!
Maar ken je wel genoeg over dit fascinerende land? Grijp je kans om via HAPPYCAR een echte onvergetelijk ervaring op te doen!

 

De mooiste plekjes in de Bahamas

In het midden van de Bahamas bevindt zich een eiland waar een prachtig park op gelegen is. Deze wordt gekend onder de naam van Exuma Cays land en Sea park. De grootste stad op dit eiland is George town. Dit eiland wordt op zijn beurt nog eens onderverdeeld in 360 kleine deeltjes. Veel te beleven dus en daarom raden wij u aan deze bijzondere plek ook eens te verkennen onderwater. Dit kunt u doen door behulp van een onderwater gids.

Het mooiste en bekends strand is aan Harbour Island. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het roze zand! Ja dat heeft u goed verstaan! Het strand krijgt deze kleur door het process van de koraal insecten met een fel roze of rode schild. Hierdoor is het ook zeer aangenaam langs het strand te paraderen, het zand zal namelijk niet zo warm zijn als u gewoon bent. Het meest populaire activiteit op dit strand is paardrijden. Neem de tijd dit met u familie, vrienden of hartediefje eens te beleven voor de leukste ervaringen.

De grootste stad van de Bahamas is Nassau. Hier vindt u de beste restaurants, winkels en ook stranden. Het bekendste hotel dat het dichtste bij deze stad light is Atlantis Paradise Island. Hier vindt u ook veel waterpret, een groot aquarium, casino,... genoeg om u te amuseren tijdens uw verblijf.

Wat u zeker moet doen is deel nemen aan één van de activiteiten die georganiseerd worden dppr de Pirated of the Bahamas Beache Theme Park. Dit park is gelegen aan Freeport. Extra leuk voor de kleinere onder de groep.

Voor de volwassenen die eens willen ontsnappen van het dagdagelijkse stressvolle leven, kunnen eens afzakken naar Bimini. Hier zijn er bronnen te vinden die geneeskrachtig zouden zijn. Deze specifieke zou ook wel de fontein van de jeugd genoemd worden. Indianen geloven dat als u van het water drinkt, u weer een jeugdig persoon wordt. Ideaal dus om de nodige energie te verkrijgen en aan u om te ontdekken of dit waar is...

De Galss Window Bridge is een natuurwonder dat u zeker niet mag missen. Het is de splitsing van de Atlantische en Caribische Zee. Hierdoor wordt er een prachtige strook gecreerd die de kleuren samenbrengt. Door deze brug is het te bereiken en te bewonderen.

Uw voordelen van een huurwagen via Happycar

Als u besluit op reis te gaan door dit speciale prachtige landschap, helpen wij u graag verder. Samen met u gaan we opzoek naar de huurauto die het beste bij u past. Op deze manier bent u zeker van de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen. Weet dat u met een huurwagen vrij bent te staan en gaan waar u maar verkiest. U kunt het hele landschap verkennen en de kleine dorpjes die er rond liggen. Hierdoor krijgt u de correcte indruk van de locale cultuur.
Bij HAPPYCAR verzekeren wij u van de laagste prijzen, alsook aantrekkelijke aanbiedingen en verdere opties.
Met een huurwagen kunt u zichzelf op een eenvoudige en comfortabele manier verplaatsen om zo ook het meeste uit uw vakantie te halen. Veel plezier ermee!