tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Bangkok - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
TOYOTA YARIS 1.2
TOYOTA YARIS 1.2
gevonden op 28 sep. 2016 17:01 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
TOYOTA HILUX VIGO SMART CAB 2.5
TOYOTA HILUX VIGO SMART CAB 2.5
gevonden op 28 sep. 2016 17:01 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
TOYOTA INNOVA 2.0
TOYOTA INNOVA 2.0
gevonden op 28 sep. 2016 17:01 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
TOYOTA FORTUNER 2.8 SUV
TOYOTA FORTUNER 2.8 SUV
gevonden op 28 sep. 2016 17:01 uur

Autohuur Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van het koninkrijk Thailand en wordt door de Thai ook wel ‘Krung Thep’ (stad der engelen) genoemd. De stad is gelegen aan de Chao Praya rivier en is met zo’n 12 miljoen inwoners een echte metropoool. Thailand werd nooit gekoloniseerd waardoor in Bangkok de eeuwenoude tradities en cultuur in stand is gebleven. Bangkok is een combinatie van een grote, dynamische en moderne metropool met een zachtaardige, oude cultuur. In Bangkok vindt u witte paleizen, drijvende markten, boeddhistische tempels, trendy clubs en bars en talrijke winkelcentra’s. Met een huurauto in Bangkok ontdekt u deze stad op een leuke en makkelijke manier. Op de luchthaven van Bangkok kunt u uw reis door deze prachtige stad en dit indrukwekkende land beginnen. Hier zitten veel autoverhuurders: u kunt eenvoudig van het vliegtuig in de auto als u van tevoren een huurauto heeft geboekt via HAPPYCAR.

Bezienswaardigheden in Bangkok
In Bangkok vindt u een flink aantal boeddhistische tempels. Wanneer u ergens een naam aantreft met het woordje ‘wat’ erin, dan weet u dat het om een boeddhistische tempel gaat. De meeste tempels hebben mooie gouden puntdaken en zijn rijkelijk versierd: zowel van buiten als van binnen. De oudste en bekendste tempel van Bangkok is Wat Pho. De belangrijkste bezienswaardigheid bij deze tempel is de reusachtige gouden liggende Boeddha, die zo’n 46 meter lang en 15 meter hoog is. Een andere bekende tempel is de Tempel van de Dageraad, door de bevolking ‘Wat Arun’ genoemd. De tempel ligt op de westelijke oever van de Chao Praya-rivier. De Prang, de 86 meter hoge toren in Khmer-stijl, is al van een afstand duidelijk te zien. Deze prachtige toren is op een bijzondere manier versierd met kleine stukjes gekleurde porselijn. In de buurt van de Wat Pho vindt u het Koninklijk Paleis van Bangkok. Vroeger was het paleis de residentie van de koninklijke familie, maar tegenwoordig wordt het alleen nog gebruikt voor grote ceremonies. De bijzondere bouw en vele gouden accenten maken dit paleis tot iets wat u gezien moet hebben tijdens u reis door Bangkok.

In de metropool Bangkok is waar ook shoppingliefhebbers hun hart op kunnen halen. Zo vindt u er een aantal gigantische shopping centra waar werkelijk waar alles te vinden is. De meest bekende shopping centra in bangkok zijn het MBK Center, Siam Paragon en Centralworld. Naast de vele shopping centra vindt u in Bangkok ook een vele markten van groot tot klein. De grootste en populairste is de Weekend Market (de Chatuchak Market). De markt telt meer dan 15.000 kraampjes en staat op een oppervlakte van maar liefst een vierkante kilometer. De naam verraad het concept al enigszins: de meeste kraampjes zijn enkel op zaterdag en zondag open!

In het verleden werd Bangkok ook wel het Venetië van het oosten genoemd. Door de hele stad liep een uitgebreid netwerk van ‘klongs’ of kanaaltjes. Tegenwoordig zijn de meeste klongs veranderd in wegen, maar buiten de stad zijn echter nog wel een aantal drijvende markten te vinden. Met een huurauto rijdt u vanuit Bangkok zo naar één van deze markten toe. De grootste drijvende markt in de buurt van Bangkok is die van Damnoen Saduak. Vanuit de kleine bootjes verhandelen de Thaise handelaren werkelijk alles.

Met een huurauto in Bangkok
Met een huurauto in Bangkok rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. U kunt er ook voor kiezen om het prachtige gebied net buiten Bangkok te verkennen. Naast de hierboven genoemde drijvende markten vindt u nog veel meer. Gebruik de tijd bijvoorbeeld om het prachtige eiland Koh Samui te bezoeken: een adembenemend paradijs. Wat dacht u van de prachtige witte zandstranden ten zuiden van Bangkok of Pataya. Dit plaatsje was vroeger een klein visserdorp. Tegenwoordig is het een prachtige badplaats waar u uitstekend kunt golfen en duiken of genieten van het uitstekende nachtleven. Met uw huurauto in Bangkok geeft u uzelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.