Vind de juiste auto in Bari

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bari - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2018 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2018 07:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 nov. 2018 11:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 nov. 2018 11:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2018 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2018 07:03 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 01:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 nov. 2018 01:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bari

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bari:

4.8 tot 5 (706 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Bari

Bari is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in Zuid-Italië. De stad heeft ongeveer 330.000 inwoners en is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust. Wanneer u naar Bari reist kunt hier per vliegtuig aankomen, op vliegveld Palese. U kunt hier natuurlijk naar toe gaan voor de Grotte Castellane, deze grotten herbergen een groot aantal druipstenen. U zou hiervoor een auto kunnen huren om deze grotten te gaan verkennen. Bari is overigens een zeer oude stad en deze zou gesticht zijn door de Illyriërs ongeveer anderhalf millennium voor onze jaartelling. In het tijdperk van het Romeinse Rijk stond de stad Barium bekend als een Romeins Municipaal. In het centrum van Bari vindt u de Basilica di San Nicola. De basiliek is gebouwd tussen 1087 en 1197 en is dus een van de oudere nog overeind staande kerken in Europa, het gebouw is prachtig gedecoreerd en zowel van binnen als van buiten prachtig om te aanschouwen. Uiteraard kunt u met uw huurauto in Bari ook de prachtige omgeving van Zuid-Italië verkennen.


Ontdek Bari

Wanneer u de Basilica bezoekt, let u dan vooral ook op het rijkelijk versierde plafond, dit is werkelijk een meesterwerk van de hand van Carlo da Rosa. Wanneer u nog niet uitgekeken bent op prachtige architectuur en oude gebouwen, kunt u een kijkje nemen in de Church of St. Gregory. Deze is nog ouder dan de basiliek maar is later verbouwd in barokke stijl. Wanneer u honger heeft gekregen van deze tour door Bari kunt u bij een van de vele restaurantjes een originele Focaccia Barese kunt eten. Dit is absoluut geen pasta, maar meer een stuk luchtig gebakken brood met kaas, kruiden en tomaat. Een heerlijke snack voor tussendoor wanneer u met uw drukke programma in Bari bezig bent of wanneer u aan het ontspannen bent met een drankje erbij.


Auto huren in Bari

Vanuit Bari kunt u makkelijk doorreizen naar Matera, de oude stad van deze plaats bestaat uit leemstenen huizen en geeft een typisch karakter aan deze buurt. Verder kunt u hier ook nog de grotkerken bezoeken die van binnen prachtig zijn om te zien, zeker met hun eeuwen oude fresco’s. Wanneer u verder reist kunt u ook nog verder naar Alberobello, dit plaatsje staat bekend om haar prachtige huisjes. Vanuit deze dorpjes kunt u nog door naar meerdere fascinerende dorpen in de provincie zoals Locorotondo, Cisternino en Ostuni. Maar waarom zou u het bij alleen deze provincie laten? Met uw huurauto kunt u natuurlijk ook heel Italië ontdekken.


Rondreizen met uw huurauto

Helemaal in het zuiden van Italië vindt u het eiland Sicilië. Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien. Ontdek het land van de mode, het heerlijke eten en haar eeuwenoude geschiedenis op een leuke en makkelijke manier. Rijd bijvoorbeeld door het prachtige Toscaanse landschap en laat u verrassen door al het mooie van Venetië en de prachtige Italiaanse meren. Laat u meevoeren naar de vele pittoreske dorpen, waar het lijkt of u een flinke stap terug in de tijd zet. Zo wandelt u door smalle steegjes, uitkomend op bruisende pleinen waar u heerlijk kunt genieten van al het culinaire dat Italië u te bieden heeft. In dit prachtige land hoeft u zich geen seconde te vervelen. Bezoek ook de stad Verona, bekend van Shakespeare´s Romeo & Julia.

Ontdekt u Italië op een leuke en makkelijke manier. Ook het Vaticaan mag niet ontbreken met de St. Pieter als het centrum van het Katholieke geloof. Of wat dacht u van de pracht en praal in Venetië. De vele prachtige gebouwen, die getuigen van een ooit onvoorstelbare rijkdom. Het is een verzameling van romantische stenen bruggen, kleine steegjes en een prachtig grachtenstelsel. Het levendige San Marcoplein met het indrukwekkende Dogenpaleis, hier zijn vele terrasjes en honderden duiven. Deze prachtige stad moet u beslist één maal in uw leven gezien hebben. Bent u een echte design liefhebber? Rijdt u dan door naar Milaan de stad van de mode. Bezoekt u hier de ‘gouden vierhoek’ waar u alle topmerken vindt.

Met uw huurauto in Italië kunt u alles op uw eigen tempo bezichtigen.