Vind de juiste auto in Belfast

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Belfast - Goedkoopste aanbiedingen

Vauxhall Astra 4T AUT A

Vauxhall Astra 4T AUT A

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 16:47 uur.

Vauxhall Corsa 2T AC

Vauxhall Corsa 2T AC

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 16:47 uur.

Vauxhall Insignia 4T AU

Vauxhall Insignia 4T AU

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 16:47 uur.

Opel Vivaro Cargo Van

Opel Vivaro Cargo Van

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 16:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belfast

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belfast:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Belfast

 

Noord Ierland herbergt prachtige natuur en een roerige geschiedenis. Zo zullen velen Belfast kennen van “The troubles“ het conflict tussen de protestanten en de katholieken dat vanaf de jaren 60 doorliep tot 2001 en waar ruim 1600 politieke doden bij zijn gevallen. Maar Belfast heeft een hele andere kant en aangezien er alweer 12 jaren van onafgebroken vrede zijn is deze stad het echt waard om te verkennen. Daarnaast staat Belfast ook bekend als de geboorteplaats van het bekende schip Titanic. Het tragische verhaal van dit schip wordt verteld in de Titanic Exhibition in Belfast.

Mede hierdoor is de stad industrieel en cultureel gevormd en dit is terug te zien in de musea die gevestigd zijn in de industrie gebouwen die er nog staan. Belfast beschikt daarnaast ook over vele parken, tuinen en galeries die een goede plek vormen om lekker te ontspannen. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een echte Ierse pub in te duiken om daar van een van de lokale brouwsels te genieten. Of u bekijkt één van de historische gebouwen zoals de Queens university. Verder is de stad prima per auto te bereizen: een prima reden om een auto te huren en deze stad te gaan verkennen.

Belfast en omgeving
Maak kennis met het echte Ierse leven op de St George’s market. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend is er volop leven in de brouwerij wanneer ongeveer 150 handelaren hun stands opzetten om alles onder de zon te verkopen: van antiek tot zirkonia, u vindt het er gegarandeerd. Neem een Ulsters ontbijt waarmee je de rest van de dag niets meer hoeft te eten. Of ga naar een van de snoep kraampjes zoals bijvoorbeeld Aunt Sandra’s Candy Factory waar men nog echte fudge kunt krijgen en natuurlijk ook vele kleurrijke snoepjes, onweerstaanbaar voor de echte zoetekauwer. Of gaat u voor het rauwere Belfast en gaat u terug naar de tijd van The Troubles? Dan kunt u een Black Taxi Tour nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf met uw huur auto langs de vermaarde muurkunst van Belfast rijden. Ondertussen zult u merken dat er onderwerpen op allerlei vlakken aan de orde komen. Denk hierbij aan politieke conflicten, maar ook historische en religieuze gebeurtenissen. Wanneer u het rustiger aan wilt doen, kunt u ook naar het Ulster Museum waar u oog in oog kunt komen te staan met een dinosaurus of een Egyptische mummy ontmoet.

Heeft u Belfast gezien, dan heeft Ierland met de vrijheid van een huurauto vanuit Belfast natuurlijk nog veel meer te bieden.

Breng een bezoek aan de rustige en schilderachtige Enniskillen. In 1987 kwam dit graafschap in het nieuws door een IRA bom waarbij 11 mensen het leven lieten. Deze gebeurtenis wordt tegenwoordig gezien als een keerpunt in de Noord-Ierse vredesbesprekingen. Bezoek hier bijvoorbeeld het Enniskillen Castle en het Ardhowen Theatre.

U kunt ook het historische Bangor bezoeken. Dit ligt op nog geen 25 kilometer van Belfast. De rijke historie van deze stad is vandaag de dag nog goed terug te zien.

Rondreizen door Ierland
Vanuit Belfast reist u naar Dublin, onderweg komt u door pittoreske dorpjes en u kunt genieten van spectaculaire vergezichten, verder brengt de route u langs de Carrick-a-Rede Rope Bridge net zoals het natuurverschijnsel The Giant’s Causeway. Verder reist u via de antrim Coast road naar Dublin dan komt u lans vele historische overblijfselen zoals de wereldberoemde prehistorische graftombe Newgrange, Hill of Tara en de Hill of Slane. Het landschap is er ruig maar prachtig en dus typisch Iers. Laat u fantasie er op los en ga er voor met een huur auto in Belfast.

Met de huurauto door Belfast
Zoals u ziet is Belfast erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Als u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Belfast Airport. Belfast biedt het allemaal. Met autohuur Belfast kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.