Vind de juiste auto in Belgrado

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Belgrado - Goedkoopste aanbiedingen

VW POLO 1.2 AUT

VW POLO 1.2 AUT

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 07:08 uur.

RENAULT MEGANE 1.2

RENAULT MEGANE 1.2

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 07:08 uur.

Toyota Avensis 4T AC

Toyota Avensis 4T AC

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 07:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belgrado

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belgrado:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Belgrado

Belgrado is de kleurrijke hoofdstad van Servië. Door de ligging in zuidoost Europa kent de Balkanstad een boeiende mix tussen oosterse en westerse sferen. U ziet dit aan de architectuur, de cultuur en zelfs aan de gerechten die er geserveerd worden. Het is natuurlijk niet alleen Belgrado zelf waar u heerlijk kunt genieten van de Servische cultuur en gastvrijheid. Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen. U kunt de regio daarom het beste verkennen met een huurauto. Maar bent u voor uw auto nu het goedkoopste uit bij Avis, Hertz of toch bij Argus Car Hire? HAPPYCAR heeft al deze bedrijven voor u op een rij gezet zodat u direct ziet bij welke autoverhuur in Belgrado u de laagste prijs betaalt.

Ontdek Belgrado
Belgrado heeft de afgelopen eeuw veel te verduren gehad. Zo raakte het tijdens de Tweede Wereldoorlog het zwaar beschadigd door bombardementen van de Duitse Luftwaffe. Na 1945 kon de hoofdstad van de Republiek Joegoslavië weer worden opgebouwd. Ruim 50 jaar later, tijdens de Kosovo-oorlog, werd Belgrado opnieuw gebombardeerd. Ditmaal was het de NAVO die het openbare leven in de stad platlegde. Inmiddels is de rust weer helemaal teruggekeerd en kunnen toeristen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Musea, stadsparken, een historisch centrum: Belgrado heeft het allemaal. Maar wie het echte Belgrado wil leren kennen, kan met de auto het beste naar de wijk Skadarlija rijden. Deze oude Boheemse wijk ontstond aan het einde van de negentiende eeuw. Al snel werd het een ontmoetingsplek voor schrijvers, acteurs, muzikanten en kunstenaars uit Belgrado en ver daarbuiten. Door de artistieke sfeer die er hangt, wordt Skadarlija vaak vergeleken met de Parijse wijk Montmartre. De wijk herbergt tal van gezellige bars en restaurants waar men de authentieke Servische gerechten kan proeven. Na het eten rijdt u met een volle maag weer terug naar het hotel.

Met een huurauto Belgrado ontdekken
Een rental car in Belgrado geeft u de mogelijkheid om de hele stad te doorkruisen. Veel toeristen beginnen hun vakantie met een bezoek aan Kalemegdan Park. In dit grote stadspark staat hét belangrijkste symbool van de stad: Belgrado Fort. Het 2000 jaar oude fort is gebouwd op een heuvel. Hier vandaan heeft u een mooi uitzicht over de rivieren de Donau en de Sava. Het fort zelf is tegenwoordig ingericht als museum zodat het goed toegankelijk is voor bezoekers. Als u toch in Kalemegdan Park bent, kunt u meteen een bezoek brengen aan de Belgrado Zoo of het natuurhistorisch museum. Bent u een cultuurliefhebber? Rijd dan met de huurauto door naar de rand van Belgrado, waar men onder begeleiding van een gids het koninklijk paleis kan bezoeken. Voor een meer ontspannen dag kunt u naar het schiereiland Ada Ciganlija gaan. Dit natuurgebied is een populaire plek om te picknicken, kajakken of te zwemmen. Zo zit u weer vol energie om de volgende dag op pad te gaan.

Rondreis door de regio Belgrado
Belgrado wordt ook wel gezien als het kloppende hart van de Balkan. Maar Servië heeft meer te bieden dan alleen deze sfeervolle hoofdstad. Dankzij de autohuur in Belgrado rijdt u zo Belgrado uit om de rest van de omgeving te verkennen. Misschien gaat u wel op weg naar Novi Sad, de tweede stad van Servië. Novi Sad ligt een kleine 100 kilometer ten noordwesten van Belgrado. Deze studentenstad heeft een aantal mooie musea, waarvan het Museum of Vojvodina de bekendste is. In dit museum leert u alles over de oude Servische cultuur en over het dagelijks leven in de provincie Vojvodina. Bent u uitgekeken in de stad dan kunt u met uw huurauto doorrijden naar het Nationaal Park Fruska Gora. In het gebied zijn een aantal Servisch-orthodoxe kloosters gevestigd, die vooral opvallen door de typische architectuur. Het nationale park is echter vooral populair onder wandelaars en fietsers. In de zomermaanden kunt u zelfs een duik nemen in het meer van Ledinci. Als u bent uitgezwommen, stapt u gewoon weer in uw huurauto. Binnen 1,5 uur bent u dan alweer terug in uw hotel in Belgrado. Voor verdere reizen over de grens kunt u ook de steden zoals Boedapest of Ljubljana bezoeken. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Belgrado Airport.