Vind de juiste auto in Belize

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Belize

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belize:

4.6 tot 5 (61 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Belize

 

Bent u van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan het mooie Belize? Of dat nu om zakelijke of persoonlijke redenen is, een huurauto brengt u overal. Natuurlijk wilt u er wel zeker van zijn dat u dan over een betrouwbare auto beschikt, maar ook de prijs is niet onbelangrijk. Bij HAPPYCAR is het eenvoudig om de autohuur in Belize te vergelijken. Gaat u voor een rental car in Belize van Avis, Hertz of Europcar? Ook de locaties van de autoverhuur kunnen variëren. Zo zijn er uiteraard vestigingen bij de Philip Goldson International Airport, maar ook in Belize-stad. HAPPYCAR kiest voor de laagste prijs, maar verliest de kwaliteit niet uit het oog. Waant u zich weer even in het verleden wanneer u de schitterende tempels van de Maya's bezoekt. Dit is echter niet de enige sprookjesachtige wereld die bij Belize te vinden is. Laten we de adembenemende onderwaterwereld vooral niet vergeten. Kies een autoverhuur in Belize via HAPPYCAR en reis met ons mee door deze schitterende plaats en haar omgeving.

Ontdek Belize

Zowel de zakelijke bezoeker als de toerist zal in Belize zijn ogen flink de kost kunnen geven. Hier vindt u Maya ruïnes, tropische oerwouden en parelwitte stranden. Dat alles, gecombineerd met een heerlijk subtropisch klimaat, maken het land tot een gewilde bestemming voor een exotische vakantie. Het beroemdste deel ligt echter onder water en is daar vooral voor de specialist te bewonderen. Het Belize Barrier Reef doet in grootte alleen onder voor het Great Barrier Reef in Australië, maar het rif bij Belize kent een grotere variëteit in bewoners en de kleurenpracht is onovertroffen. Enige voorzichtigheid is wel van belang, omdat er in het gebied ook zoutwaterkrokodillen voorkomen. Sinds 1996 staat het rif op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het museum in Belize City kan de bezoeker een beeld krijgen van hoe het land zich heeft ontwikkeld. Natuurlijk is er veel aandacht voor de Maya Cultuur. Als Caribisch land staan vis en schaaldieren hoog genoteerd op de menukaarten. Deze ingrediënten zijn vers gevangen en worden met veel zorg en liefde bereid in de plaatselijke restaurantjes. Het nationale gerecht is rijst met bonen en kip. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar een bezoeker mag zich dit gerecht zeker niet laten ontgaan. Hetzelfde geldt voor de bananencake die ook als ontbijt wordt genuttigd. Verse vruchtendranken om een dorst te lessen vindt u overal, en in de avond is het misschien tijd om de rum eens te proberen.

Met een huurauto Belize ontdekken

Een rental car in Belize biedt u de gelegenheid om al deze bezienswaardigheden te bezoeken. Zo bent u niet afhankelijk van de specifieke tijden en locaties van het openbaar vervoer, maar kunt u op eigen gelegenheid de mooiste plaatsen bezoeken. U kunt net zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf maar wilt. Dankzij de autohuur in Belize kunt u ook een zakenadres eenvoudig bereiken. Wanneer u niet bekend bent in Belize en omgeving, is het uiteraard verstandig om voor een auto met een navigatiesysteem te kiezen. Een radio zorgt voor een gezellige noot onderweg. In het stadje zelf kunt u in de voetsporen treden van diverse ontdekkingsreizigers. Er zijn nog een aantal oude katholieke kerkjes te vinden met de rijke versieringen die u overal in Zuid- en Midden-Amerika aantreft. De officiële taal is Engels, maar een groot deel van de bevolking heeft Spaans als moedertaal.

Rondreis door de regio Belize

Het parelwitte strand van het land is breed en vaak rustig en een gewilde bestemming. Houd er wel rekening mee dat Belize een lange regenperiode kent, namelijk van mei tot december, en vanaf juli ook regelmatig wordt bezocht door orkanen. De mooiste Maya tempels vindt u in het westen van het land. Het Xunantunich complex omvat in totaal 26 tempels en paleizen en werd pas in 1890 herontdekt. Voor wie niet bang is aangelegd is een wandeling door de grotten van Actun Tunichil Mukna echt een aanrader, hier valt onder meer het skelet te zien van een jong persoon. De grotten werden door de Maya's gebruikt voor ceremoniën waaronder offers. Dankzij een huurauto uit Belize kunt u genieten van deze prachtige omgeving. Kies de meest betrouwbare en voordelige autoverhuur in Belize via HAPPYCAR en haal alles uit uw verblijf!