Vind de juiste auto in Benidorm

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Benidorm - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 02:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Benidorm

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Benidorm:

4.8 tot 5 (13847 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
Alles ok en gode auto
Huurauto beoordeling van Baruch B. - 27 jun. 2017 14:15

Autohuur Benidorm

Benidorm, het eens zo rustige vissersplaatsje in het zuiden van Spanje, is inmiddels uitgegroeid van de bekendste badplaatsen in Europa. Om deze stad pas echt goed te kunnen ontdekken is een huurauto een absolute must. Bij HAPPYCAR is het mogelijk om direct de prijzen van alle autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Hertz en Europcar te vergelijken en direct een huurauto te reserveren.

Algemene informatie
De stad staat bekend om de mooie en lange stranden, de brede boulevards en het bijna oneindige aanbod van kleine winkeltjes. Het historische stadscentrum van Benidorm is gebouwd op een eeuwenoude kaap, waar het centrum midden tussen de twee grootste stranden van de regio ligt: het Levante-strand (het "nieuwe" Benidorm) en het Poniente-strand (het "oude" Benidorm). Tevens is er nog een kleiner, derde strand te vinden, genaamd 'Mal Pas'.

Met een gemiddelde temperatuur die in de zomer kan oplopen tot ruim boven de dertig graden is Benidorm een ideale plek om in de zomermaanden te verblijven. Maar niet alleen in de zomer is het goed toeven. Ook in de winter is het klimaat ideaal. Door de ligging achter de Bergen bereikt het slechte weer Benidorm vaak niet. Daarmee is Benidorm de droogste strandstreek van Europa.

Met een huurauto Benidorm ontdekken
Een huurauto is de ideale manier om het achterland van Benidorm te ontdekken. De veelzijdigheid van de natuur en het klimaat komen hier pas echt goed tot zijn recht. Door gebruik te maken van autoverhuur Benidorm is het niet nodig om zelf de ruim 2000 kilometer naar Spanje af te leggen, maar is het toch mogelijk om gebruik te maken van eigen vervoer en alle bijkomende voordelen.

Met een rental car Benidorm is het mogelijk om vanuit het historisch centrum, waar onder andere de 18de eeuwe parochiekerk van San Jaime bezocht kan worden, direct de achterliggende bergen in te rijden. De afwisseling van cultuur en natuur blijft hier verbazingwekkend.

Rondreis door de regio Benidorm
Met rental car Benidorm is het ook mogelijk om direct door te reizen naar de omliggende steden welke zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Zo zou een bezoek aan het kustplaatsje Altea of Xabia zeker op het verlanglijstje staan van menig vakantievierder en cultuurliefhebber.
Een reis naar Barcelona is absoluut de moeite waard.
Met name in de eeuwenoude stad van Altea zijn er tal van bezienswaardigheden die de moeite van de rit waard zijn. Zo is daar onder andere de Casco antiguo de Altea met de Esglacia de la Mare del Consol d'Altea, de Torre de la Galera en de Torre de Bellaguerda te vinden. Naast de gezellige barretjes en restaurants in het centrum is een rit naar de bergketen Sierra de Bernia ook absoluut een aanrader. Vanaf hier is er een schitterend uitzicht waar te nemen over de stad en is bij helder weer een groot deel van de Middellandse Zee te bewonderen. Via autoverhuur Benidorm is een dagtrip naar deze stad simpel gedaan.

Door het uitgebreide wegennet van Spanje is het uitermate comfortabel om met de auto te reizen. Langs vrijwel de gehele kust liggen kwalitatief goede wegen waarbij de files van thuis snel vergeten worden. Om sneller de regio te verlaten, kan er ook gekozen worden voor het snelwegnetwerk van Spanje. Daarmee zijn plaatsen zoals Murcia en Valencia binnen anderhalf uur goed te bereiken.

Valencia staat natuurlijk bekend als oud Romaanse stad en geldt deze plek als de geboorteplaats van de paella. Valencia kent daarnaast een omvangrijk nachtleven waarbij de meeste bars en restaurants tot diep in de nacht geopend zijn.

Het station op de luchthaven van Madrid biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een Spanje huurauto.

Om een goede indruk te krijgen van Benidorm en haar schitterende omgeving is het huren van een huurauto Benidorm een absolute aanrader!