tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Bergamo - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Opel Corsa 2-4T AUT AC
Opel Corsa 2-4T AUT AC
gevonden op 13 okt. 2016 16:55 uur
Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
VW Golf 4T AC
VW Golf 4T AC
gevonden op 13 okt. 2016 16:55 uur
Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen
OPEL INSIGNA STATION WAGON AUTOMATICA
OPEL INSIGNA STATION WAGON AUTOMATICA
gevonden op 27 sep. 2016 09:19 uur

Autohuur Bergamo

Op 40 kilometer van Milaan vindt u het schitterende Bergamo, dat met haar oude stadscentrum een van de parels van Lombardije is. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de auto op te halen op het vliegveld van Milaan en rij met de auto naar Bergamo. Deze historische stad is een lust voor het oog, maar ook voor de maag. U vindt hier namelijk heerlijk Italiaans voedsel, bijvoorbeeld echt Italiaans schepijs. Bergamo vormt het hart van de stad het Piazza Vecchia met een mix van renaissance en middeleeuwse architectuur is dit het echte hart van de stad en een onvergetelijke ervaring. De marmeren Contrarini fontein trekt direct de aandacht naar zich toe en de gebouwen staan zo uitgeleend dat uw zicht direct richting Palazzo della Ragione getrokken wordt dat aan het einde van het plein gepositioneerd is. De kerk van Santa Maria Maggiore is ook een niet te missen landmark wanneer u naar Bergamo gaat, met haar rijke en artistieke erfgoed is de basiliek een van de meest belangrijke gebouwen in de stad. De kerk heeft verschillende stijlen in zich verwerkt zoals barok en romaneske stijlen en is dus zeker de moeite waard voor een bezoekje, en dat is Bergamo overigens in zijn algemeenheid.

Bezienswaardigheden in Bergamo

Natuurlijk valt er in Bergamo nog veel meer te zien en te doen dan alleen een plein, een kerk en een fontein, alhoewel dit wel de hoogtepunten van de stad zijn is deze stad zeer veelzijdig en is er voor jong en oud altijd wel iets te beleven. Naast deze attracties kunt u bijvoorbeeld naar de Colleoni Kapel, zoals het mausuleum tegenwoordig genoemd wordt. Het is het graf van Bartolomeo Colleoni. Het interieur wordt gedomineerd door een beeld bovenop een sarcofaag met beelden van Amadus en fresco”s gemaakt door Giovan Battista is dit een klein wereldwondertje opzich en dus bij uitstek een attractie om te bezoeken. Wanneer u hier klaar bent dan is er nog zoveel meer te doen in Bergamo, wat dacht u er bijvoorbeeld van om het La Rocca te gaan, een bastille werk waar een museum in gevestigd is. Als u nog niet genoeg musea en vestigingen gezien hebt kunt u ook nog naar het wetenschapsmuseum en het archeologie museum, maar in het Accademia Carrara vindt u pas echt een pareltje, de grootste en meest belangrijke collectie van middeleeuwse renaissance en barok schilderijen van Noord Italië. Wanneer u met uw huurauto in Bergamo verder wil rijden dan kan dit, bijvoorbeeld naar San Vigilio. U kunt hiervoor uw huurauto even achter laten en de funicolare nemen, een soort kabeltreintje dat zeer stijl de heuvels omhoog gaat, wat natuurlijk al een ervaring op zich is. Vanuit het dropje heeft u prachtige uitzichten over Bergamo, maar ook het drop zelf is een juweeltje. U kunt langs de stadsmuren lopen of er voor kiezen om door de smalle verlaten oude straatjes te lopen om zo echt het gevoel te krijgen dat u op een andere planeet bent.

Autohuur in Bergamo
Wil u verder rijden door Italië? De huurauto is hier het beste vervoersmiddel voor! Laat u verleiden door bijvoorbeeld Rome, de stad met een rijke historie, de heerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden vormen samen de perfecte ingrediënten om deze prachtige stad te ontdekken. U kunt de stad niet verlaten voor u het bekende Colosseum heeft gezien! Maar ook het Vaticaan mag niet ontbreken met de St. Pieter als het centrum van het Katholieke geloof.

Of wat dacht u van de pracht en praal in Venetië. De vele prachtige gebouwen, die getuigen van een ooit onvoorstelbare rijkdom. Het is een verzamaling van romantische stenen bruggen, kleine steegjes en een prachtig grachtenstelsel. Het levendige San Marcoplein met het indrukwekkende Dogenpaleis, hier zijn vele terrasjes en honderden duiven. Deze prachtige stad moet u beslist éénmaal in uw leven gezien hebben.

Wanneer u met een huurauto door Italië trekt, mag u Verona ook zeker niet overslaan. Verona is een van de oudste steden van Italië. Geniet u hier van de fantastische opera’s in de Romeinse Arena, maak een wandeling langs de rivier of bezoek het middeleeuwse kasteel van de eens machtige heren van Verona. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij het beroemde balkonnetje van Romeo & Julia.