Vind de juiste auto in Bergerac Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 12 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bergerac Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 aug. 2017 12:59 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2017 17:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2017 17:14 uur.

Autohuur Bergerac Luchthaven

Bergerac is het bekende stadje in de regio Aquitanië in Frankrijk. Deze prachtige plaats staat bekend om de oude gebouwen die er nog te vinden zijn en de geweldige ligging in het Franse landschap. De nostalgie van de stad is al te herkennen zodra je Bergerac nadert. Bergerac is populair bij zowel jong als oud, waarbij iedereen vooral af komt op de wijn die in de stad geproduceerd wordt. Wil je je trip naar Bergerac helemaal compleet maken? Kies dan voor een van de mooie Autohuur Bergerac Airport deals via HAPPYCAR. Je kan hiermee de beste autoverhuur Bergerac Airport deals maken waarmee je aardig wat geld kan besparen, maar je hebt ook een ruime keuze uit diverse types huurauto's waarmee jij Bergerac kan gaan verkennen. Maak een keuze uit de aanbiedingen van Rental Car of Enterprise. Ontdek Bergerac met een huurauto en ervaar de schoonheid van Frankrijk als nooit tevoren!

Ontdek Bergerac
Het geweldige stadje Bergerac behoort bij het mooie Frankrijk. In de Middeleeuwen was de stad een vestiging waarin veel handel werd gedreven. Later stond de stad bekend om de vele markten die op de pleinen werden gehouden. Vele Middeleeuwse elementen zijn nog terug te vinden in de stad en ook de marktplaatsen zijn nog intact. Het landschap van Bergerac bevat veel reliëf. De stad telt ruim 29002 inwoners en heeft een grootte van rond de 56.10 km2. Hetgeen wat op zal vallen aan de stad is, dat het omringd is met wijngaarden. Wijn was altijd een belangrijke bron van inkomsten geweest voor de stad en de wijngaarden die je nu nog in en om de stad ziet liggen, zijn allemaal nog intact. In het oosten van Bergerac wordt de rode wijn gemaakt en in het zuiden de witte wijn. De stad ligt aan het water de Dordogne. Vanaf hier worden er boottochtjes georganiseerd waarmee je de stad en omgeving kan ontdekken.

Met een huurauto Bergerac ontdekken
Naast de stoere wijngaarden en de Middeleeuwse looks van de stad zijn er in Bergerac ook aardig wat bezienswaardigheden te ontdekken. Zo is er het bekende monument genaamd 'Huis Pic'. Ben je meer van de theatervoorstellingen? Dan is Le Music Hall echt een aanrader. Misschien vind je het wel leuk om naar verschillende musea te gaan? In dit geval mag het Museum van Tabac zeker niet worden overgeslagen. Naast de wijnproductie is ook de tabakproductie van groot belang voor Bergerac. In het Museum van Tabac kan je alles terugvinden over de geschiedenis en de rol van het tabak in Bergerac. In Bergerac is er weinig neerslag. Net zoals in heel Zuid-Frankrijk is het klimaat er warm. Je kan er temperaturen verwachten van rond de 25 graden in de zomers waar de temperaturen in de winter er niet lager komen dan 10 graden. Geniet er van de echte Franse keuken met heerlijk brood en natuurlijk de wijn die er niet mag ontbreken. Neem een heerlijke baguette op een terras of kies voor pizza's en croque monsieurs. Naast de Franse keuken is ook de Armeense keuken er aardig populair.

Rondreis door de regio Bergerac
Niet alleen Bergerac is geweldig om te bezoeken met je Rental Car Bergerac Airport, maar ook de omstreken zijn de moeite waard om een bezoekje te brengen. Op 14 minuten rij afstand kom je terecht in het plaatsje Saint-Laurent-Des-Liqgnes. Op ongeveer dezelfde afstanden kom je terecht in de andere plaatsen die de moeite waard zijn om deze te bezoeken. Denk hierbij aan de plaatsen Prigenrieux, La Force en Mouleydier. Een auto huren van Bergerac Airport biedt je de mogelijkheid om deze prachtige stad te bekijken. Verplaats je makkelijk door de stad maar bekijk ook zeker de omgeving van Bergerac. Frankrijk is een prachtig land en ook Bergerac mag niet worden overgeslagen. Breng ook een bezoekje aan steden zoals Bordeaux en Toulouse. Mis de deals niet en kijk snel hier bij HAPPYCAR welke huurauto voor jou geschikt is om je naar het geweldige Bergerac te brengen Vergelijk de prijzen en kies voor goed en goedkoop! Bespaar geld bij het huren van een auto dat je weer kan besteden tijdens je trips. Wij van HAPPYCAR wensen je een goede en veilige reis toe!