tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Bilbao - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen
NissanMicra
NissanMicra
gevonden op 12 sep. 2016 16:41 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 21 sep. 2016 09:29 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
VW GOLF AUTOMATICO
VW GOLF AUTOMATICO
gevonden op 23 sep. 2016 17:06 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen
Audi A6 2.0 TDI 190 CV
Audi A6 2.0 TDI 190 CV
gevonden op 10 okt. 2016 19:20 uur

Autohuur Bilbao

Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland en de hoofdstad van de provincie Biskaje. Bilbao is een mooie bestemming voor een stedentrip. Er bevinden zich een aantal kerken zoals; de Basílica de Begoña en de Santiago-kathedraal. Een stuk bekender in Bilbao is het Guggenheim museum, dit museum heeft er voor gezorgd dat Bilbao is veranderd van een grijze industriestad naar levendige metropool. Wanneer u een huurauto boekt in Bilbao, kunt u deze natuurlijk ook gebruiken voor een trip door het Baskenland.

Bilbao
Museo Marítimo Ría de Bilbao is een museum in Bilbao waar u naar toe kunt wanneer u van schepen houdt, het museum ligt aan het water. Met uw huurauto kunt u op een gemakkelijke manier overal in de stad komen. Wanneer u er van houdt om naar een markt te gaan kunt u gaan naar Mercado la Ribera. Op deze markt is van alles te vinden, van gitaren tot sigaren. Deze markt ligt midden in het centrum van Bilbao en trekt duizenden bezoekers per dag. Vergeet op deze overdekte markt overigens niet te letten op de glas in lood ramen die een mooie licht inval geven. Daarnaast kunt u onder de bogen van het Plaza Nueva diverse restaurants en winkels vinden. Het plein wordt onder andere gebruikt voor concerten en festivals, maar wordt ook veelal gebruikt als ontmoetingsplek.


Spanje heeft een rijke culturele historie. Dit is vooral terug te vinden in de vele prachtige steden, die Spanje rijk is. Zo zijn steden als Sevilla, Córdoba, Madrid en Barcelona zeer populair onder toeristen die meer willen zien dan alleen zee en strand. Het is even mooi als in Pamplona. Sevilla is bijna een museum op zich, vol met historische gebouwen, kerken, tuinen en overblijfselen uit de geschiedenis van de stad. In Sevilla staat ook de grootste kathedraal van Europa, Kathedraal Maria de la Sede.

In Córdoba, ooit één van de belangrijkste steden in de wereld, staat de Mezquita die na de reconquista in 1236 omgetoverd is van een moskee in een kathedraal.

Barcelona, de hoofdstad van Catalonië en de stad van Gaudì en de Sagrada Familia. Er is geen stad in de wereld waar één architect meer invloed heeft gehad dan hier. Verder is Las Ramblas ook een bezoekje waard en natuurlijk niet te vergeten Camp Nou, waar voetbalclub FC Barcelona is gevestigd.

In het midden van Spanje ligt de hoofdstad, Madrid. Eén van de belangrijkste gebouwen is het Koninklijk Paleis, oftewel het Palacio Real. Verder kent Madrid veel bruisende pleinen, waarvan Plaza de la Cibelas ongetwijfeld de mooiste is.

In Spanje vindt u een aantal typische gebruiken en producten. Zo vindt u bijvoorbeeld in het gebied rondom Andalusië de Flamenco. Deze prachtige dans is nog steeds erg populair in de zuidelijke provincies en is daarom een aanrader om een keer zelf uit te proberen. Verder kenmerkt Spanje zich natuurlijk door de tapas. Deze overheerlijke kleine hapjes kunt u combineren met een glaasje sangria, een ander typisch product in de Spaanse cultuur. Als u als een echte Spanjaard wilt leven gedurende uw vakantie per huurauto in Bilbao dan mag u de siësta natuurlijk niet overslaan. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Gijón. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Santander te bezoeken. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Bilbao Airport.

Op rondreis met een huurauto in Bilbao
Als u van afwisseling houdt dan is een rondreis met een huurauto in Spanje de ideale oplossing. Als u een dagje tot rust wilt komen dan rijdt u naar het strand of naar één van de spectaculaire berggebieden die Spanje rijk is. Gaat u liever cultuur proeven, dan kunt u rijden naar een van de vele bezienswaardigheden of stopt u bij één van de vele restaurantjes en geniet u van de tapas. Met autohuur Bilbao heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.