Vind de juiste auto in Billund

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Billund

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Billund:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Billund

Billund is een klein plaatsje gelegen in de regio van Zuid-Denemarken. Het staat vooral bekend om het attractiepark Legoland, dat hier is gevestigd. Wilt u eens wat anders dan een strandvakantie? Dan bent u in Billund en omgeving aan het juiste adres voor een interessante rondreis. Het is namelijk erg comfortabel om met een huurauto Billund en omstreken te ontdekken. HAPPYCAR helpt u bij het vinden van de juiste huurauto voor de laagst mogelijke prijs. Deze website vergelijkt verschillende autoverhuurbedrijven als Holiday Autos en Argus Car Hire met elkaar om tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Met behulp van HAPPYCAR bent u dus verzekerd van een onvergetelijke rondreis in Denemarken en kunt u met uw rental car Billund gaan verkennen zonder uw budget te overschrijden.

Ontdek Billund
Aangezien Billund een redelijk klein plaatsje is, lijkt het in eerste instantie niet echt een geschikte vakantiebestemming. Het plaatsje heeft echter toch veel bekendheid verworven door het eerste attractiepark Legoland dat hier gebouwd is. Het is mogelijk om Billlund in alle seizoenen te bezoeken omdat de temperatuur er nooit extreem hoog of laag is.

Rondreis door de regio Billund
Vanaf het vliegveld van Hamburg, kunt u uw rondreis beginnen.Een dagje met uw rental car in Billund naar Legoland zal u zeker niet snel vergeten. Dit park is ongeveer zo groot als 15 voetbalvelden en is bijna geheel gebouwd met LEGO-stenen. Legoland kent verschillende gedeeltes. Zo is er bijvoorbeeld Miniland, waar alles twintig keer zo klein is als in het echt. Dit is dan ook vergelijkbaar met Madurodam. Daarnaast is er Safariland, waar men op safari gaat tussen dieren en bomen van LEGO. Verder zijn er nog Piratenland, Avonturenland, Duploland en kan een treinreisje gemaakt worden door een indianenwereld. Hier is een 14 meter hoge indiaan van LEGO te vinden waar twee jaar aan gewerkt is. Op een klein halfuurtje rijden met uw huurauto Billund ligt het plaatsje Givskud. Hier is een prachtige dierentuin te vinden waar zowel jong als oud zich kan vermaken. Het is ook een optie om door de dierentuin te rijden met een auto, iets wat mogelijk wordt met behulp van autoverhuur in Billund! Op deze manier creëert u uw eigen safari.
In het nabijgelegen plaatsje Jelling zijn de Runenstenen van Jelling te vinden. Deze monumentale stenen zijn toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege hun grote historische waarde. Voor cultuurliefhebbers is het dan ook een aanrader om met behulp van autoverhuur Billund een auto te huren en deze monumentale stenen te bezoeken.
Voor de sportieve golfliefhebbers is het ook mogelijk om een balletje te slaan in één van de golfclubs die te vinden zijn in de omgeving van Billund.
Soenderborg is een klein stadje in het zuiden van Denemarken, net boven de Duitse grens, en bezit alles wat men mag verwachten van een Deense stad. De historische haven, waar de bijbehorende vissersvloot vredig ligt te dobberen, vormt een mooi plaatje.
Als laatste is mogelijk om met uw huurauto naar de hoofdstad van Denemarken te rijden: Kopenhagen. Voor de kunstliefhebbers zijn in Kopenhagen meerdere musea te vinden waarin verschillende kunststijlen bewonderd kunnen worden. Een aanrader is attractiepark Tivoli. In dit attractiepark bevindt zich een houten achtbaan van ruim 100 jaar oud, die nog steeds in gebruik is. Dit is de oudste ter wereld. Naast deze achtbaan, zijn er nog veel andere attracties te vinden en  kan de hele dag bij allerlei eetgelegenheden het een en ander genuttigd worden. Bovendien is er vrijwel altijd entertainment aanwezig en er worden live shows gehouden. Een erg leuk, dagvullend programma voor jong en oud. In het centrum van Kopenhagen is een groot paleis te vinden, het Rosenborg Slot, dat in de zeventiende eeuw gebouwd werd. Dit indrukwekkende paleis wordt omringd door een groot park. Nadat u een kijkje heeft genomen in het paleis, is het mogelijk rond te wandelen in het park of een zelfbereide picknick te consumeren.
Spreken Billund en de omgeving u aan? Ga dan snel naar de site van HAPPYCAR en maak gebruik van autohuur Billund voor een onvergetelijke reis.