tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Birmingham - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
VAUXHALL CORSA 1.2
VAUXHALL CORSA 1.2
gevonden op 27 sep. 2016 09:06 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
VAUXHALL ASTRA 1.6
VAUXHALL ASTRA 1.6
gevonden op 27 sep. 2016 09:06 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
SKODA OCTAVIA 1.6
SKODA OCTAVIA 1.6
gevonden op 27 sep. 2016 09:06 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes E Class
Mercedes E Class
gevonden op 2 sep. 2016 21:51 uur

Autohuur Birmingham

In de West Midlands van Engeland licht de op een na grootste stad van het land, Birmingham. Met ongeveer 2.6 miljoen mensen in haar metropool levende. Brimingham was het centrum van de Britse metaalindustrie en van de “Black Country” zo genoemd vanwege de vele rook van de fabrieksschoorstenen ten tijde van de industriële revolutie. Tegenwoordig is Brimingham een moderne stad met Futuristische hoogbouw, maar hoe het er in Birmingham uit zag ten tijde van de industrieele revulutie kan men nog steeds terug zien in het “Black Country Museum”. Vanuit Birmingham heeft u ook een prima mogelijkheid om per huurauto Groot Brittannië te verkennen.

Het centrum van Birmingham
In Birmingham valt voor ieder wat wils te vinden, of u nu naar de Botanische tuinen wilt, naar het Institute of Fine Arts, of wanneer u meer van het stads leven houdt, naar de Chinese wijk gaat u naar de Rotunda kijken, een cilindervormige kantoor toren. Wanneer van winkelen houdt kunt u natuurlijk ook een tussenstop maken bij het Jewellery Quater, waar zich de grootste concentratie van juwelierszaken en sieradenateliers in Europa bevinden of u gaat naar het winkelcentrum de Bullring om iets kost bewuster te winkelen. Verder kunt u ook het nachtleven in duiken in een van de levendige pubs voor het authentieke gevoel en voor een hippe atmosfeer gaat u naar St Pauls. Daarnaast kunt u ook genieten van concerten in de Town Hall en de Symphony Hall. Bovendien kunt u ook de historie van de stad opsnuiven wanneer u een bezoek brengt aan de Grachten van Brindleyplace. Of u kunt uw ogen uit kijken op Victoria Square dat in de jaren 90 volledig op nieuw werd aangelegd met een nieuwe fontein die “The River” heet, maar door velen “the Floozie in the Jacuzzi” genoemd wordt. Om na deze activiteiten te ontspannen kunt u naar Aston Park dicht bij de historische voetbalvelden van een van Engeland’s meest beroemde voetbal club, Aston Villa. Wanneer u de stad gezien heeft dan kunt u de rest van dit gebied zeer gemakkelijk verkennen met een huur auto vanuit Birmingham.

Rondreizen vanuit Birmingham
Vanuit Birmingham kunt u binnen twee uur richting Londen rijden, bekend van natuurlijk de Big Ben, de Black Taxi’s en natuurlijk de Dubbeldekker bussen die Engeland daadwerkelijk Engeland maken. Verder kunt u ook de andere kant op om bijvoorbeeld Liverpool of Manchester te ontdekken, of wat denkt u er van om met uw huur auto naar Schotland door te rijden en het meest noordelijke punt van het eiland te zien bij “Lands End”.

Met de huurauto door Birmingham
Zoals u ziet is Birmingham erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Of u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Birmingham biedt het allemaal. Met autohuur Birmingham kunt u gaan en staan waar uzelf wilt en heeft u de vrijheid om te doen wat en wanneer u wilt. En of u nu noordelijk of zuidelijk rijdt, verder de industrie gebieden van Engeland in of naar het nette en hoffelijke London er is altijd wel een huur auto in Birmingham voor u. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Cardiff. Bristol Airport is ook niet ver weg. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Birmingham Airport. Een populaire bestemming in de buurt is ook Exeter Airport.