Vind de juiste auto in Boedapest

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Boedapest - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Clio

Renault Clio

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 10:29 uur.

Renault Megane

Renault Megane

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2016 14:16 uur.

Volkswagen Caravelle

Volkswagen Caravelle

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 okt. 2016 14:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Boedapest

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boedapest:

4.7 tot 5 (13749 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56
(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37

Autohuur Boedapest

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, wordt onderverdeeld in twee delen, Buda en Pest. Deze zijn gescheiden door de prachtige rivier, de Donau. Terwijl Buda meer een heuvelachtig gebied is, ligt Pest meer op de egale gebieden van de omgeving. Op vlak van activiteiten staat Buda meer in voor de typische bezienswaardigheden, terwijl Pest de metropool is voor de politiek en het uitgaansleven. De verschillende stijlen die hier centraal staan zijn hoofdzakelijk Turks-Ottomaans, alsook de vele Duitse restanten en kastelen uit de Habsburgse periode behoren tot de meest toeristische plekjes. Doordat de plaatsen vaak ver uit elkaar gelegen zijn, geven wij u de optie deze makkelijker bereikbaar te maken door met de auto u reis verder te zetten! Deze stad barst van verhalen. Nu is het aan u deze te ontdekken...

Bezienswaardigheden in Boedapest
Het Koninklijke paleis is nog steeds één van de mooiste juweeltjes van Boedapest. Tijdens de tweede wereldoorlog werd deze op het randje na verwoest door de Russen. Als je nieuwsgierig bent naar dit monument, wees er dan van op de hoogte dat het te bereiken is met een grote trap, die zeker wat moed vergt om te beklimmen! Binnenin wordt u beloond met het bewonderen van de kroonjuwelen. Als u een stapje zet doorheen de stad, komt u zeker en vast de prachtige Sint Stefanusbasiliek tegen. Het is een van de bekendste toeristische attracties binnen de stad. De kerk werd vernoemd naar de heilige koning St. Stephen, die ook deels bijdrage gaf aan het ontwerpen van de kerk. Voor de kunstliefhebbers, is er het Heldenplein waar de zuilengalerij samen met een uitzonderlijk grote zuil op staat. Kort nabij zijn het museum voor beeldende kunst en de kunsthal gelegen. En vlak daarachter is het stadspark, Városliget. Iedereen geniet er wel van een marktje te doen in de heerlijke ochtend om wat lokale cultuur op de snuiven. De Centrale Markthal, ook wel gekend als Nagycsarnok en bovendien ontworpen door de enige echte Gustav Eiffel, bestaat uit wel 200 verschillende winkeltjes. Hier kunt u hoofdzakelijk typische gerechten en basis voedingswaren uit Hongarije terugvinden. Wilt u graag even genieten van een prachtig uitzicht? Neem dan even de tijd langs het Vissersbastion te lopen. Deze werd vernoemd naar de handel van vis die daar vroeger plaatsvond. Het geeft een zicht op de hele stad, net als de Donau. Of bent u meer uit voor een klein familie uitje? Trek er dan op uit naar de uitzonderlijke zoo Allatkert! Op het eerste zicht lijkt dit een ordinaire zoo, maar naarmate uw bezoek vordert zult u ontdekken dat het vol kleine deurtjes en gangen is, die u leiden naar de leukste en mooiste verbogen constructies! Het bijzondere aan deze zoo is dat er een focus wordt gelegd op de interactie tussen de mens en dier. Het kan dus zeer goed zijn dat je op je weg een klein aapje tegenkomt! De ideale ontspanning, die zeer zeker ook geliefd is bij de Hongaren, is het nemen van een echt authentiek Hongaars bad in de thermale waterbronnen die zowel warm als koud beschikbaar zijn! De prachtige badhuizen zijn verspreid over de hele regio en ideaal na een lange dag bezoeken.

Met een huurauto in Boedapest
De onafhankelijkheid van Hongarije is echter recent en wordt teruggevonden in de ontwikkeling van de stad. Door reden hiervan is toerisme de laatste jaren een grote rol gaan spelen. Niet te vergeten kan men Boedapest als een vrij goedkope hoofdstad beschouwen aangezien praktisch alles te verkrijgen is aan een zeer schappelijke prijs, net als uw huurauto! Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Boedapest. Er valt veel natuur te bezichtigen, in periode van ontspanning, maar je voelt zeker en vast de stad ook leven, zeker als je er een avondje eens op uittrekt! Weet dat u met een huurauto van HAPPYCAR vrij bent te staan en gaan waar u wilt om een optimale ervaring te hebben tijdens uw vakantie. Ook kunt u een dagje naar Zagreb, in Kroatie voor een langere reis. Neem de beste herinneringen en verhalen terug mee naar huis!