Vind de juiste auto in Bonaire

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Bonaire

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bonaire:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Bonaire

Wilt u even weg naar een tropisch oord, is u de drukte van Nederland even genoeg geweest, in minder dan 11 uur vliegt u vanaf Schiphol naar Bonaire, een klein eiland in de prachtige Caribische zee en alom geroemd als een tropische vakantie bestemming. Dit is dan ook zeker niet onterecht zeker aangezien Bonaire een van de mooiste witte zand stranden ter wereld heeft. Wilt u even helemaal weg en in de tropische zon genieten van de turquoise blauwe zee? Dan is Bonaire een super aanrader! Naast alleen aan het strand liggen van cocktails genieten en duiken in het heldere Caribische water is er natuurlijk op Bonaire veel meer te doen, u kunt bijvoorbeeld ook met autoverhuur Bonaire het eiland verkennen en naar een van de forten rijden, of naar een romantisch afgelegen strand. Wie weet wat u allemaal ontdekt met autoverhuur Bonaire.

Autoverhuur Bonaire
Een werkelijk prachtige locatie om even volledig weg te zijn van Nederland of, nou volledig behorende tot het Koninkrijk der Nederlanden is Bonaire niet volledig onafhankelijk van Nederland maar het heeft wel haar eigen bestuur, haar eigen valuta en nog vele dingen meer. Deze dingen zijn het gene waar de Bonaireënaren met recht trots op zijn omdat hun onafhankelijk van het Nederlandse vaste land zwaar bevochten is door de jaren heen. In Bonaire kunt u heerlijk rots klimmen een populaire sport onder waaghalzen en avonturiers. Daarnaast kunt u bij Bonaire ook zeer goed snorkelen, dit komt vooral omdat het water erg helder is en er ook prachtige koraalriffen zijn. Wanneer u echter voor echte ontspanning gaat kunt u prima uit de voeten op Playa Kalki, ook wel Alice in Wonderland genoemd, dit strand heeft veel faciliteiten en hier kunt u uw ultieme strand vakantie in de Cariben vieren. Verder leent Bonaire zich ook uitermate goed om heerlijk over te mountainbiken voor wanneer u een actieve levensstijl nastreeft, het eiland heeft meerdere fiets en mountainbike routes die bij de mountainbike verhuurbedrijven op het eiland. Daarnaast kunt u in plaats van te fiets ook te paard het eiland verkennen, het rijden van een paard is niet alleen voor op het strand maar kan men ook in de binnenlanden doen en is wellicht een van de mooiste ervaringen om het eiland te leren kennen. Daarnaast kunt u ook een van de forten gebouwd door de Nederlanders bekijken op Bonaire zoals bijvoorbeeld Dit is een klein fort in het centrum van Kralendijk dat in 1639 gebouwd werd in opdracht van de West-Indische Compagnie. In 1932 werd een toren aan het fort toegevoegd, deze verving een ouder houten exemplaar.


Om weer een hele andere kant van activiteiten uit te gaan kunt u ook de Struisvogel boerderij op het eiland bezoeken, de boerderij heeft de meeste struisvogels buiten Afrika die zich ondanks dat het niet hun originele habitat is prima thuis voelen op dit Caribische eiland. Er is zoals u al ziet veel te doen op het eiland voor alles en iedereen maar misschien is een van de mooiste dingen om er te doen nog wel scubaduiken, misschien haalt u wel uw paddy of gaat u op avontuur bij een van de meest interessantste scheepswrakken van de Cariben. Heeft u nog niet genoeg gezien en staat u op het punt zich te mengen in het nachtleven van Bonaire misschien is het dan wel verstandig om een Salsa les of twee te nemen op het eiland, de kwaliteit van de lessen is meestal hoog en zowel leraren als studenten zijn meestal enthousiast over de resultaten. Een beetje Salsa kunnen dansen is dan ook een pre wanneer u optimaal van het nachtleven in Bonaire wil genieten. Wanneer u dit allemaal gedaan heeft en nog niet alles gezien heeft dan kunt u natuurlijk met autoverhuur Bonaire een auto huren en op deze manier het eiland verkennen, misschien voor een dagje, misschien wel voor een week.

Huur Auto Bonaire
Het voordeel van het huren van een auto is natuurlijk de vrijheid die het u geeft om niet vast te zitten aan tours en touroperators waardoor u op uw eigen tempo het eiland kunt verkennen en vindt u het ergens niet leuk dan kunt u zonder te hoeven wachten gewoon naar een andere plaats rijden, of bevalt u een bepaalde plek op het eiland zo goed dat u er wellicht langer wil blijven dan kan dat ook zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de bus weer vertrekt of dat u op tijd op een bepaald punt hoeft te zijn, zoals u ziet met een auto huren in Bonaire komt u overal en heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wil. Willemstad is ook niet ver weg.