Vind de juiste auto in Bordeaux

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bordeaux - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 12:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 12:31 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 12:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 12:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2018 08:14 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bordeaux

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bordeaux:

4.5 tot 5 (699 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Bordeaux

Bordeaux is een havenstad aan de rivier de Garonne in het departement Gironde in het zuidwesten van Frankrijk. De stad Bordeaux, met een bevolking van ruim 240.000 inwoners is de negende grootste stad in Frankrijk. Haar grootstedelijk gebied ´aire urbaine´ is de vijfde grootste in Frankrijk, met een bevolking van 1.114.000 mensen. Bordeaux is de hoofdstad van de regio Aquitaine, evenals de prefectuur van het departement Gironde. De inwoners van de stad worden "Bordelais" (mannelijk) of "Bordelaises" (vrouwelijk) genoemd. Bordeaux is de hoofdstad van 's werelds grootste wijnindustrie. Het is de thuisbasis van 's werelds belangrijkste wijnbeurs, Vinexpo. De wijn economie in het grootstedelijkgebied zorgt voor een omzet van € 14.5 miljard per jaar. Bordeaux wijn wordt geproduceerd in de regio sinds de 8e eeuw.

Met een huurauto kunt u de hele regio ontdekken. De stad heeft haar eigen luchthaven en dit maakt het de bereikbaarheid heel goed. U kunt uw huurauto dan ook gelijk bij de luchthaven ophalen bij één van de parters van HAPPYCAR.nl. Op die manier bespaart u uzelf veel tijd, geld en stress.

Bezienswaardigheden in Bordeaux

Bordeaux en haar omgeving zijn met autoverhuur Bordeaux goed te bezichtigen. Zo kunt u op uw gemak genieten van de prachtige wijnvelden, de natuur en natuurlijk de stad. Eenmaal in Bordeaux aangekomen kunt genieten van een stad vol met bezienswaardigheden. Bordeaux staat bekend als de "Stad van Kunst en Geschiedenis". De stad is de thuisbasis van 362 historische monumenten en alleen Parijs heeft in Frankrijk meer historische monumenten dan Bordeaux. Sommige van deze bezienswaardigheden dateren uit de Romeinse tijd. Als eerst kunt u naar het Place des Quinconce, het grootste plein van Europa. Het plein is 126.000 m² en dateert uit het jaar 1820. Het plein was bedoeld om opstanden in de stad te verkomen en daarom stonden er kannonen die op het centrum gericht waren. Verder kunt u in de stad met uw huurauto naar de Porte Cailhau, een middeleeuwse poort in het centrum van de stad. Het Paleis Rohan mag eigenlijk niet van uw lijstje ontbreken. Het Palais Rohan is gelegen op het plein, Place Pey Berland, en zijn ook het stadhuis van Bordeaux en het Bordeaux kunst museum in gevestigd. Wanneer u met de huurauto bent, vergeet u dan niet om een kijkje te nemen bij de wijngaarden van Bordeaux. De wijnstok werd door de Romeinen waarschijnlijk in de eerste eeuw aan de regio Bordeaux geïntroduceerd. Toen der tijd werd de wijn alleen voor lokale consumptie gebruikt. Nu, zo’n 20 eeuwen later heeft Bordeaux ongeveer 116.160 hectare wijngaarden, 57 appellations, 10.000 wijnproducerende châteaux en 13.000 wijngaarden. Met een jaarlijkse productie van ongeveer 960 miljoen flessen.

Ook kunt u met uw huurauto naar de Pont-de-Pierre, een prachtige brug dat dateert uit het jaar 1822. De brug verbindt de linkeroever van de Garonne rivier aan de rechteroever kwartier de la Bastide.

Met de huurauto door Bordeaux

Met uw huurauto kunt u naast de stad Bordeaux haar omgeving leren kennen. U bent bijvoorbeeld binnen een uur in Le Porge, een kleine stad vlak bij de zee. Hier kunt u heerlijk genieten van de Franse zon, terwijl u wat eet op een van terrasjes. Hier kunt u ook in de zee zwemen en camperen op een van de campings in de buurt. Een populaire bestemming in de buurt is ook Bergerac. In de buurt van de regio Boreaux vindt u verder nog Libourne, Marmande, Agen en Toulouse. Toulouse is een stad in het departement Haute-Garonne in het zuidwesten van Frankrijk. Het ligt aan de oevers van de rivier de Garonne, 150 kilometer van de Middellandse Zee en 300 van de Atlantische Oceaan. Wanneer u wilt genieten van de natuur is dit in het Parc Naturel Régional des Landes de Gascogne goed mogelijk. Het park is een beschermd gebied van dennenbos, moerasland-en oceanische kustlijn. Met een huurauto in de regio Bordeaux, bepaalt u uw eigen route en kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.