tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Boston - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Nissan Versa
Nissan Versa
gevonden op 9 okt. 2016 07:06 uur
Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 9 okt. 2016 07:06 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio
gevonden op 9 okt. 2016 07:06 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen
Dodge Caravan Minivan
Dodge Caravan Minivan
gevonden op 9 okt. 2016 07:06 uur

Autohuur Boston

Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. De stad zelf heeft ongeveer 600.000 inwoners, maar de metropool Boston heeft ruim 6 miljoen inwoners. Een gigantische stad waar genoeg te beleven is. U vindt hier een een aantal prachtige historische locaties met betrekking tot de Amerikaanse Revolutie, waarin Boston een prominente rol speelde. Verder kunt u genieten van de vele musea en theaters. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Boston op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Boston
Omdat de Amerikaanse Revolutie een prominente rol in Boston heeft gespeeld zijn er een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen. De beste manier om deze bezienswaardigheden allemaal te bezichtigen is de Freedom Trail. De Freedom Trail is een wandelroute van ongeveer 4 kilometer lang en u komt langs alle bezienswaardigheden. De wandelroute begint op de Boston Common, het oudste publieke park in Amerika. In het park bevinden zich diverse monumenten en plaquettes. De route van de Freedom Trail wordt aangeven met een rode lijn die over de gehele route loopt. De eerste bezienswaardigheid is het Massachusetts State House, het parlementsgebouw van de staat. Het gebouw heeft een opvallende koepel die van een laag bladgoud is voorzien. Andere hoogtepunten langs de Freedom Trail zijn het Old State House, waar voor de revolutie de Britse gouverneur zetelde. Voor het gebouw vond de Boston Massacre plaats. Old North Church. De toren werd in 1775 door de revolutionairen gebruikt werd om met lichtsignalen aan te geven dat de Engelsen eraan kwamen, wat leidde tot de eerste veldslagen van de revolutie. Het eindpunt van de Freedom Trail is Bunker Hill.

Aan de noordzijde van het park Boston Common ligt de historische stadswijk Beacon Hill. Deze wijk dankt zijn naam aan het feit dat er vroeger boven op de heuvel een baken stond, waarmee de burgers konden worden gewaarschuwd tegen dreigend gevaar. Tegenwoordig is het een van de duurste en meest geliefde woonwijken van de stad. De wijk heeft zijn unieke uitstraling te danken aan de smalle straten met oude Victoriaanse huizen.

Boston heeft een belangrijk cultureel centrum. U vindt er twee wereldberoemde theaters, namelijk het Boston Symphony Orchestra en het Boston Ballet. Verder vindt u er een aantal musea, waaronder het Museum of Fine Arts, het Isabella Stewart Gardner Museum, Museum of Science en speciaal voor kinderen vindt u in Boston het Children’s Museum. In Boston vindt u ook een prachtige bibliotheek, namelijk de Boston Public Library. De Boston Public Library werd in 1948 opgericht en is de eerst bibliotheek die mensen toestond boeken mee naar huis te nemen. Op dit moment is het met ruim 6 miljoen boeken in de collectie de op een na grootste bibliotheek van de Verenigde Staten.

Met een huurauto in Boston
Ook in de omgeving van Boston zijn vele bezienswaardigheden. Ten zuiden van Boston vindt u Cape Cod, Martha’s Vineyard en de stad Plymouth Rock. Op deze plek kwamen de kolonisten in 1620 aan wal. De stad is in oude ere hersteld dus voor een kijkje in de 17e eeuw mag u deze prachtige stad niet missen. Op een kleine 4 uur auto vindt u de stad New York. Hier vindt u een prachtige skyline met de meest imposante wolkenkrabbers, een breed scala aan musea en theaters met als hoogtepunt natuurlijk Broadway. Mocht u even willen bijkomen dan kunt u een wandeling maken door het Central Park of u kunt gaan winkelen in een van de vele winkelcentra’s die New York rijk is. Vanuit New York kunt ook in 1,5 uur in Philadelphia zijn. Naast dat Philadelphia een grote geschiedenis wordt dit ook gezien als de plaats die perfect is om uit te gaan. Er bevinden zich veel bars en restaurants in het centrum. Het wordt dan ook gezien als een van de gezelligere plaatsen van Amerika.

De verhuurstations op de luchthaven van Boston, bieden een eenvoudige manier om uw reis beginnen.