Vind de juiste auto in Breda

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 18 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Breda - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2018 11:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2018 11:14 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2018 03:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2018 03:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 03:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 03:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 03:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2018 03:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Breda

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Breda:

4.4 tot 5 (691 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles verliep soepel.
Huurauto beoordeling van Dick B.- 19 nov. 2018 16:14
(5 tot 5 )
Snel en goed geholpen!! Daarnaast mooie nette auto’s in de verhuur!!
Huurauto beoordeling van H.F. T.- 19 nov. 2018 11:38
(4.5 tot 5 )
goede website en service
Huurauto beoordeling van Marja R.- 19 nov. 2018 10:20

Autohuur Breda

Breda is een gezellige, gastvrije stad in het westelijk deel van de provincie Brabant. Behalve een bourgondische sfeer en vele uitgaans- en winkelmogelijkheden, zijn ook culturele en historische elementen rijk vertegenwoordigd in de stad. In de omgeving zijn diverse natuurgebieden en bovendien ligt Antwerpen op steenworp afstand. Om kennis te kunnen maken met de stad en alle mogelijkheden die een verblijf daar biedt, is autohuur in Breda een uitstekende optie. Het gemak dat een huurauto in Breda u biedt, hoeft niet ten koste te gaan van een overgroot deel van je vakantiebudget. Zeker niet wanneer u uzelf vooraf goed oriënteert en uw huurauto in Breda via HAPPYCAR regelt. Op basis van uw wensen en de autoklasse van uw voorkeur, kunt u daar kiezen uit huurauto's van, onder andere, Avis, EasyAuto en Holiday Autos. HAPPYCAR doet u het aanbod dat optimaal aansluit bij uw behoeften en biedt u de zekerheid een scherpe prijs voor uw autohuur in Breda te betalen.


Ontdek Breda

Breda is een stad die sterk verweven is met het koninklijk huis. In 1404 kwam de Duitse edelman Engelbrecht van Nassau naar Nederland en toen hij trouwde met de Bredase Johanna van Polanen, werd Breda de Nassaustad. De familie van Nassau was zeer invloedrijk en dat gegeven had een positief effect op de groei en bloei van de stad. Breda had in der tijd de uitstraling van een hofstad en er zijn vele monumenten en bezienswaardigheden die daarvan getuigen. Nadat u bij de autoverhuur in Breda uw huurauto gehaald heeft, zou u bijvoorbeeld een bezoek kunnen brengen aan het Kasteel van Breda. Inmiddels is hier de Koninklijke Militaire Academie gevestigd, maar in het verleden was dit de residentie van de familie Van Nassau. Ook andere bouwwerken die de invloed van deze familie zichtbaar maken, kunt u in Breda bezoeken. Zo hebben de eerste Prins van Oranje en negen familieleden hun graf in de Grote Kerk, is er een jachtslot, Het Begijnhof en stamt ook het park 't Valkenberg uit de tijd van de Nassaus. Een deel daarvan bereikt u het makkelijkst wanneer u loopt, voor andere bezienswaardigheden is een huurauto in Breda handig.


Met een huurauto Breda ontdekken

Niet alleen op historisch en cultureel gebied heeft Breda veel te bieden. Wanneer u genoeg gezien of geshopt hebt, zijn er ook diverse natuurgebieden waar u tot rust kunt komen. Naast een aantal parken, liggen ook verschillende natuurgebieden binnen uw handbereik. Zo rijdt u met een huurauto zonder moeite naar het 500 jaar oude Mastbos. Dit is een 570 hectare groot bos aan de zuidkant van de stad, waar u heerlijk kunt wandelen. Iets verder van het stadscentrum, maar nog steeds erg snel te bereiken met uw huurauto uit Breda, vindt u het Liesbos: ideaal voor een heerlijke wandeling. En wanneer u nog net iets meer kilometers maakt in uw huurauto, staat u midden in het Ulvenhoutse Bos.


Rondreis door de regio Breda

Breda biedt voor ieder wat wils en eigenlijk hoeft u de stad niet te verlaten, om u hier te amuseren. Wilt u tijdens uw verblijf toch wat meer van de regio zien? Dan zou u kunnen overwegen met uw auto van de autoverhuur Breda naar België te rijden. Antwerpen ligt op een afstand van minder dan 60 kilometer en Brussel bereikt u in uw huurauto in ongeveer een uur. Dit maakt het uitstekend geschikt om uw huurauto bijvoorbeeld op te halen op het vliegveld van Brussel. U zou ook kunnen overwegen richting de kust te rijden en plaatsen zoals Oostende en Knokke te bezoeken. Via Zeeland kunt u dan weer terugrijden naar Breda. Mogelijk wilt u niet meer terugkeren naar Breda en uw auto onderweg in België of een plaats in Zeeland inleveren, ook dit is mogelijk!

Zoals u hierboven kunt lezen, zit u in Breda bij alle leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. In alle gevallen denkt HAPPYCAR met u mee en biedt u het comfort en de flexibiliteit van een huurauto die bij u past.